Asså, hörni. Måste ursäkta min långa frånvaro men anledningen är att jag inte mår så bra. Har haft världens skitmånad och är bara allmänt instabil. Känns som att jag gör allt fel, att hela jag är fel.

Jag publicerar inte dessa sortens inlägg för att verka svag på nåt sätt men insåg precis hur fjantigt det är att jag tänker så. Sanningen är att det är viktigt att skriva om hur man mår. Alla har vi dåliga perioder i våra liv och det är väl bättre att stå för det och berätta sanningen än att låtsas som ingenting har hänt...
Men under denna månaden har jag haft några otroligt mysiga stunder med vänner. Just nu känner jag hur banden med mina vänner knyts hårdare och jag har märkt att jag är lyckligare när jag är med mina vänner än vad jag brukade va innan. Jag har umgåtts med vänner nästan varje dag denna månaden. Månadens höjdpunkt var när jag, Stella, Stina och Filippa var på Thomas Stenströms konsert. Det är något med hans lyrics som ger mig styrka och musiken berör mig på ett fantastiskt sätt.

Jag har följt med Evelina till stallet ett antal gånger. Hästar är en stor del av mitt liv, inte bara att rida dem men också att känna deras närvaro. Att rida en häst får en att känna sig fri, det känns som man kastar av sig alla livets problem och sin ångest och galopperar bort från dem. Ibland brukar jag stå och prata med hästarna i stallet och berätta för dem om mina problem. När jag känner att jag behöver prata ut med någon men vet inte vem, då finns hästarna där. Såklart förstår inte vad man säger, de brukar bara stå vid mig, lugna och harmoniska.
Att vara i stallet med dessa underbara djur tillsammans med sin bästa vän, det är svårslaget!
Lite blandade känslor i detta inlägget, men nu ska jag sova. Godnatt<3

En fin bild på en fin Stina!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det en chill dag i skolan eftersom det var sista dagen innan påsklovet. Man märkte att alla var ganska okoncentrerade eftersom folk bara ville gå på lov.
Runt 13.00 så gick min klass till Möllebackens våffelbruk och vi fikade utomhus. På tal om utomhus, hur härligt har inte vädret varit på senaste tiden? Vårkänsla<333

Vid kl 14.30 så mötte jag upp Sebastian på knutan och vi tog tåget till Rydebäck. Vi pratade om allt möjligt och hade det allmänt roligt. 18.00 så åkte vi till Råå och åt pizza. Efteråt så tog vi bussen tillbaka till Rydebäck. Vi var ute en stund innan det va dags att säga hejdå :// Mysigaste och roligaste dagen på länge!

Hoppas att ni får en bra påsk!

Likes

Comments

Denna veckan har inte varit jätte bra.

Jag känner mig ofta ensam, även fast jag har många som finns vid min sida. Jag vill känna mig levande, men det känns så mörkt. Jag har en stor börda på min rygg. Det är något inom mig som hela tiden får mig att vilja gråta och jag vet inte ens vad det är.

På senaste tiden har jag haft mycket bråk med kompisar. Jag har länge haft problem med opålitliga vänner och har blivit sviken på grund av att jag litat för lätt på folk. Med tiden kändes det mindre smärtsamt att inte lita på några utav mina vänner.

Är det normalt att tvivla på ens vänner? Är det okej att känna att man har många vänner men inga äkta vänner? Jag har märkt att förväntningar ofta har förstört mina relationer med vänner. Man utvecklar sakta förväntningar från människor runt omkring sig och detta leder tillslut till ett tillstånd där du ifrågasätter värdet av dessa människor.

På senaste tiden har jag ofta sagt vad jag tycker. Det har lett till mycket bråk mellan mig och mina vänner. Jag har också känt att jag har förlorat viktiga personer i mitt liv. Men jag känner att vänskap inte är äkta om man inte är ärlig. Jag skulle aldrig säga något till mina vänner för att göra de ledsna, allt säger jag med omtanke.

Men äkta vänskap handlar också om att finnas där för varandra i alla lägen. Om en person sitter och är otrevlig mot din vän, stå upp för dem. Om du överhuvudtaget känner att något känns fel så säg det. Om du ser att din kompis mår dåligt, fråga hur han/hon mår och sen lyssna på dem. Ge dem inte falska förhoppningar. Säg inte att du älskar dem när du egentligen inte menar det. För om en vän skriver "jag älskar dig", så förväntar jag även att personen ska visa full tillit och kärlek. Efter en lång tid av sårande av vänner så känns det ibland som jag kan se rakt igenom personer. Men det slutar alltid med att jag ifrågasätter mig själv som vän.

Jag byggt upp en självförsvars mur som jag knappt släpper någon innanför. Ibland har jag tagit avstånd från vänner. Jag är nästan aldrig ärlig när folk frågar hur jag mår. Jag blir kanske lättare sårad av små handlingar. Jag mår inte alltid bra. Jag kräver inte att folk ska vara ärliga och stå upp för vänner. Men lögner och människor som inte vågar säga ifrån har gjort mig till den jag är. Jag skyller inte ifrån mig, jag vill uppmana folk att tänka på vad de säger. "Jag finns för dig", "jag älskar dig", det är inte bara tomma ord, de har en stor betydelse för mig men även mycket tillit. De orden kräver mycket av någon för att jag ska tro på det.

 Mina vänner kommer alltid kunna lita på mig och jag kommer alltid stå upp för dem. Det är så jag är. Jag har insett att man ska inte behöva ändra på sig för någon annans skull. Umgås med vänner som uppmuntrar dig till att bli en så bra version av dig själv som möjligt. För det är bättre att vara ensam än att vara med folk som får dig att må dåligt.


Du är bäst!


Likes

Comments

Idag sov jag länge och åt en ganska sen frukost. Förmiddagen var ganska seg och jag gick runt hemma i morgonrock fram tills kl 15 då jag bestämde mig för att gå ut i det fina vädret.

Jag gick och hälsade på Evelina och Fidde hos Evelinas häst. Valle är verkligen det finaste och snällaste hästen någonsin. Vi var i stallet i ett par timmar, jag gick runt och kelade med alla hästarna på gården och vi hade det allmänt mysigt. Nu är klockan 19 och jag ligger i min säng, trött och kollar på Dexter <333

Hoppas att er dag har varit bra och inte fylld med söndagsångest!

Likes

Comments

Min fredag började med skola. Lektionerna på fredagar är såå sega, franska, kemi och matte, inte precis mina favoritämnen.
Senare på eftermiddagen så tog jag bussen in till Lage med Stina. Där träffade vi massa sköna människor och hade det allmänt roligt. Mina favoritstunder är verkligen att träffa nytt folk och bara dansa & ha kul.
Vid slutet av kvällen så var alla ganska trötta så några låg i soffan och sov. Vissa satt i badkaret och snackade, favvostället <333
Vid 2 kom jag hem och imon fyller mammi år och jag ska rida, så det kommer bli en fullspäckad lördag.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Då har det oväntade hänt, jag har skaffat mig en blogg. Igår fanns det inte på kartan att jag skulle skaffa det men idag fick jag ett ryck och bestämde mig för att starta en blogg.

Jag kommer till stor del att dela med mig av min vardag men också skriva mycket inlägg om saker som jag ofta går runt och grubblar över. Det kan vara saker som jag tror kanske berör många eller saker som jag bara känner att jag av någon anledning måste få ut. Men jag hoppas att många kommer att tycka om att läsa. Tänkte börja enkelt med att svara på några korta frågor om mig själv.

Namn? Bianca Anna Danijela Sremcevic

Född? 14 Augusti 2001

Intressen? Träna, rida, vara med mina vänner

Favoritartist eller grupp? Har många men just nu är det nog Frank Ocean, Drake, Kanye, The weekend, Kings of Leon och All Time Low.

Favoritlåt? Just nu är det nog Chanel och To her

Fravoritserier? Riverdale, Dexter, Breaking bad och just nu How to get away with a murder

Favoritbok? Ett stulet liv, sååå bra!

Favoritfärg? Grå och svart

Favoritaffär? Zara

Hund eller katt? Hund, är en riktigt hundmänniska

Sommar eller vinter? Sommar

Cola eller Fanta? Cola

Vart vill jag bo i framtiden? USA

Vilken linje vill jag gå på gymnasiet? Samhällsvetenskapsprogrammet

Mina planer 3 år framåt? Börja gymnasiet, plugga utomlands, skaffa nya vänner och fokusera ännu mer på mina intressen.
Likes

Comments