Header

Lördag idag och det är tävlingsdaaaag!! Idag är det tävling här i stan och jag ska vara med i en gren, Slowdance singel. Har inte tävlat på as länge så är extra taggad idag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello, idag är det tisdag och lääängsta dagen på hela veckan. Går i skolan från åtta till halv fyra och sen direkt vidare till träningen som börjar kvart i fyra och sen hemma vid halv sex. Idag var jag ensam hemma när jag kom hem så jag lagade tacos i min ensamhet. Men tacos är alltid lika gott, äter verkligen det ofta och tröttnar aldrig. Sen skulle jag iväg och träna igen vid åtta men orkade verkligen inte det idag, helt slut efter både dålig sömn, träning och lång dag i skolan. Nu sitter jag och kollar på när pappa och Joel kollar fotboll.


Likes

Comments

I lördags åkte jag, Ida och Ella till Göteborg med Idas bror. Vi tänkte äta Jensens och shoppa lite, hur gott är inte Jensens? JAG ÄLSKAR DET!! Jag köpte iallafall inget mer än maten, var verkligen jättetråkigt eftersom jag var shoppingsugen. Men trots den dåliga shoppingen så hade vi en väldigt mysig dag.

Kram<33

Likes

Comments

Hej på er! Idag när jag satt i skolan så fick jag ett ryck och kände att jag ville färga håret så efter skolan så åkte jag till H&M och köpte en blond hårfärg och färgade det lite blondare i topparna. (Blev förvånad över att H&M's egna hårfärg var så bra). Jag har haft en så så kallad "sombre" men den har försvunnit så jag försökte göra nått liknande. Vissa dagar blir jag verkligen trött på mitt hår och vill göra nått helt nytt med det, känner ni inte igen er? Funderar verkligen på att klippa av det i axellängd och har sagt det väldigt länge nu så vad tycker ni?


Likes

Comments

Sitter och kollar igenom mina bilder från sommaren, kan inget annat än att sakna

Likes

Comments

När jag vakande upp imorse så hade jag inga planer för dagen mer än att hinna plugga, men istället blev det en tur till Överby tillsammans med Ella. Jag hade egentligen inte tänkt att jag skulle köpa något utan bara kolla lite, men det slutade med att jag gick ut från Ginatricot med en ganska stor påse som innehöll två tröjor, ett par byxor och en mössa.

Likes

Comments

Såklart så ska man baka bullar när det är kanelbullens dag, visst ser det gott ut?


Likes

Comments