När hjärtat blöder.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När det är läskigt då springer han, när det gör ont vill han fly, när vi sårar varandra blir han arg och vill ha sin tid. Då kommer jag alltid vara kvar här. För honom och för oss, alltid stanna, alltid bevisa, alltid älska.

Likes

Comments

När allt man gör går rent åt helvete. När allt man känner gör så fruktansvärt ont. När ens bild och förhoppningar bara dör. När allt du vill ha och allt du kämpar för är så extremt långt bort då gör det så jävla ont.

Likes

Comments

Klart som fan du är skör klart som fan vi båda har ont när allt vi velat ha är varandra i en egen värld men allt vi gjort är att skada varandra.

Likes

Comments

Jag kan inte sova hela hjärtat brinner går sönder krossas är redan krossad. Gråter, är arg, ångesten flödar. Vill bara ringa, vill bara att han kramar om. Men vågar inte ens skicka ett sms. Hejdå.

Likes

Comments

Jag vet hur du ser ut när du sover och det är det enda jag kan tänka på just nu. Så tunga ögonlock men så lätta mot ögat, lätta läppar mot varandra men ligger du på rygg så får du en liten glipa och dina andetag blir tyngre. Aldrig rygg mot rygg. Jag kan klappa din kind i timmar, kommer aldrig tröttna på den här synen och den här känslan.

Likes

Comments

Åker förbi din station och allting bara brister. Tårarna sprutar och hjärtat blöder och du är så nära men så långt bort och jag vill bara ligga under dina barnsliga lakan medan du kysser mig och jag berättar hur mycket jag älskar dig. Jag vill springa till din famn jag vill göra det bra. Men du är där och jag är här och jag är kär men du vill inte veta av mig.

Likes

Comments

Någon gång vid 00 så dippar jag, det blir tårar det är ilska. Men det går över. Någon gång vid 06 så slår ångesten mig. Vila på badrumsgolvet i ditt eget hav av tårar och svett innan hjärtat har lugnat sig. Idag har jag träningsverk i hjärtat. Hur hamnade vi här? Hur lyckades vi ta oss hit, till det värsta tänkbara i hela mitt liv när det enda vi ville var att dela lycka. Varför sårar vi, varför bryter vi ner, när vi skulle kunna vara det bästa som finns? Hur kunde jag låta mig själv gå så lågt för någon som är miljoner nivåer under dig? Det går inte att ta tillbaka. Du är så tillräcklig för mig och det äter upp mig inifrån att du inte är min. Jag har sårat den som älskar mig och den som jag älskar mes. Vi har sårat varandra. Lögner, svek, provocering, hat, värme, kyla, kärlek, ångest, tårar, skratt och allt. Jag är i upplösningstillstånd. Jag är ledsen och jag gråter och jag vill bevisa min kärlek och min kraft och kämpa och vara ett.
Jag sprang, jag dränkte mig själv, jag ropade på hjälp för en sekund men ingen hörde. För den enda som kunde hjälpa mig det var du. Jag har sårat honom och gjort honom så besviken och allt jag vill är att bevisa att ingenting annat än han spelar någon roll. Min lycka kommer längre ner på listan.
Mitt hjärta och min själ kommer aldrig vilja läka och vi får skylla oss själva. Jag får skylla mig själv. Jag har droppat det bästa vackraste mest fantastiska jag någonsin varit med om, den personen som tog mig till skyarna, han som älskade mig villkorslöst, alltid stöttade mig och fanns där är inte kvar och det spelar ingen roll om jag kommer med rosor och kärleksbrev för blir inte förlåten av honom. Hur mycket jag än kämpar så vill han inte ha mig längre och den vetskapen äter mig. Mitt hjärta krymper och min själ blir mörk. Jag vill bara krama, boka resa, fly, älska, pussa och finnas där, vara där hela tiden. Det är vad jag är till för, skapades för, finnas där för honom som jag älskar något innerligt. Jag vill försöka andas mig igenom det men när man förlorat det bästa som någonsin har hänt än själv, mot sin vilja så måste man få känna den här uppgivenheten. Jag måste låta honom vara, inte skriva, inte ringa, inte gå till hans port och titta upp i hans fönster som jag gjorde igår, vill se hans livstecken. Det gör att jag lever. Han vill inte se mig, han vill inte ha mig men jag kan inte låta bli honom och tanken att ge upp den man älskar finns inte för mig. Jag måste bara ha lite träningsverk i hjärtat och andas mig igenom det. Min fina älskling, som älskade mig som mycket och som jag älskar mest, som gjorde mig hel, som har gjort mig frisk med trygghet och närhet. Som stått upp för mig, älskat mig och stöttat mig. Finns inte. Ingen trygghet, inga perfekta fingrar som dras genom håret. Bara misär. Ensamhet, otrygghet, ångest och panik. Älskar dig mest och jag skulle göra allt för dig.

Likes

Comments

Hej fina ni. Jag har funderat på att börja skriva lite här igen men vet inte om jag verkligen ska göra det eller inte. Det bär med sig så många fördelar men också nackdelar.. å andra sidan så är det ju verkligen en lättnad för mig att kunna skriva vad jag vill när jag vill då jag ibland kan ha svårt för att uttrycka mig i ord.. vet inte heller om det är någon därute som finns kvar och skulle vilja läsa? Funderar nämligen på att utesluta länka min blogg i sociala medier och bara låta folk hitta den/länka den om dom själva vill.. måste fundera på detta och få någon typ utav övertygelse helt enkelt. Varmaste kramarna från mig❤️

Likes

Comments

Han kommer aldrig att förstå hur det känns när det verkligen bränns.

Likes

Comments