Det är dags igen och mycket har hänt sedan sist. Jag har tagit studenten och det känns som jag har stängt en bok för att nu påbörja en helt ny. Det är inte längre lärare och skolministrar som styr hur mitt liv ska se ut. Det är jag. Jag är personen som nu ska påbörja kapitlen som ska bli min bok, mitt liv. Jag har makten att fylla dem med det jag vill, för att skapa det liv jag vill ha. Det är mäktigt när man ser det på det sättet, att jag har makten över mitt eget liv. Men det är sant. Det är så.

Så nu börjar jag om på en ny kula. Jag skriver på de tomma blad som ska bli berättelsen om mitt liv. Detta är ett nytt kapitel. Välkomna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var en sådan dag då jag bara mådde så sjukt bra. Jag fick reda på mitt mattebetyg och fick ett (i mina ögon) glädjande besked. Detta fortsatte även på eftermiddagen då jag fick ett oväntat samtal som resulterade i ett nytt jobb. Ett jobb som jag verkligen ville ha dessutom. Så roligt!

Idag däremot, tog jag fel på tiden och kom till nationella utan häfte. Men det löste sig, som tur var, dessutom är det verkligen skönt att kunna checka av att ha gjort det skriftliga nationella provet nu. Ett steg närmre studenten kan man ju säga..

Likes

Comments

Hej bloggen! Nu sitter jag med kaffe och avokado-knäckisar och knåpar ihop lite collage på hvisk till några tävlingar. I bakgrunden spelas min nya vår-lista med allt från saxofoner till housedrops. Tänkte därför dela med mig av min nya lista. För på våren vill iallafall jag ha en ny och fräsch lista med låtar som drar tankarna till varma sommarkvällar eller långa dagar på stranden.

Klicka på bilderna för att lyssna på ett urval från min lista

För ännu fler härliga vår/sommarlåtar så gå in HÄR och lyssna

Likes

Comments

För er som rensat hela netflix utbud av serier eller för er som bara är på jakt efter en ny och härlig serie fylld med kläder och giripower. Den här är till er. Nya serien Girlboss som släpps på netflix den 21 april.

Den är inspirerad av boken med samma namn av Sophia Amuroso, grundare av företaget Nastygal. Serien kommer handla om Sophia och hur hon startade sitt modeföretag och vad det var som gjorde att hon startade upp det. Kortfattat tror jag det kommer bli en komediserie med mycket mode, power, pepp och skratt. Dessutom älskar jag Britt Robertsson som kommer spela Sophia i filmen. Låter som ett framgångsrecept, detta! Kolla in trailern nedan;


Bara jag som blir taggad tills första säsongen släpps eller?

Likes

Comments

Dagen idag har spenderats i ett klassrum, fullt koncentrerad på det s.k. högskoleprovet. Även om tiden gick fort så känner jag mig nu trött, både psykiskt och fysiskt. Kanske är förståeligt när man skrivit prov sen kl.08.30 imorse fram tills lite över fyratiden. Men känns skönt att de är gjorda och att skolarbetena börjar gå mot sitt slut också. Snart studenten också!

Eftersom prio 1, inte har varit att fota idag så betyder det att dagens inlägg får bestå av detaljbilder på mitt nyligen ommöblerade rum. Min syster hade gjort detta i veckan när jag var i skolan. Ingen dålig överraskning att komma hem till, får man säga.

Likes

Comments

Contains affiliate links

NA-KD är för mig, en sida som alltid lyckas leverera snygga kläder oavsett årstid. Nu när våren är på ingång så är det självklart dags att uppdatera garderoben och gärna med lite färg som matchar våren. Mina personliga favoriter till våren nu är:

För att hitta ännu mer att förnya er garderob med, så gå in HÄR

Likes

Comments

Dagens outfit bestod av långärmad, randig tröja med svart pennkjol och strumpbyxor med hjärta/stjärna på knäna. Enkelt men snyggt. Detta matchade jag med guldsmycken. Men eftersom jag har varit en silver-tjej i hela mitt liv så är utbudet av guld i min smyckeslåda relativt begränsat. Men det dög en tisdag som denna. 

Hade dock gärna haft smyckena nedan, speciellt de stora tube-örhängena från hvisk. Eller det stela armbandet från trivium-kollektionen.

Likes

Comments

För ett tag sedan blev jag tipsad om hvisk av min kära syster. Jag började läsa om det och bestämde mig snabbt för att bli stylist där. Nu börjar jag förstå hela konceptet och har blivit någorlunda aktiv. Jag kan komma på mig själv ha suttit på hvisk create i timmar. Tycker det är så förbannat kul, det där. 

Så ni får gärna gå in och kolla in min profil och mina collage som jag har skapat. Funderar även på att beställa hem lite smycken eftersom jag är lite utav en smyckes-fantast. Vi får se, men tills dess får ni gärna gå in HÄR och kolla in min hviskprofil.

Här kan ni se ett litet smakprov av mina första collage och bidrag i tävlingar på hvisk hemsida, hope you like it! :)

Likes

Comments

Vaknade upp och såg solens strålar lysa in genom fönstret. Sådan härlig start på dagen. Jag intalade mig själv att det var vår och att det var dags att matcha solen och inviga min nya gula tröja. Sagt och gjort hoppade jag i den och förberedde en härlig frukost som jag avnjöt framför youtube.

I brist på någon att fota min dagens outfit, så får spontana, små spegelselfies duga. Men black and yellow kan verkligen summera min outfit idag. Sjukt ändå hur mycket gladare och piggare man kan känna sig bara av att slänga på sig någonting färgglatt. Måste tänka på det mer!

Likes

Comments

Under min dagliga tur på pinterest såg jag nedanstående bild och föll pladask. Så enkelt men så snyggt. Man kan ju inte låta bli att tänka på cirkus och popcorn när man ser den röd-randiga skjortan och vem blir inte glad av det? (kanske jag med tanke på att cirkus oftast innefattar clowner men annars..)

Så nu är jag fast besluten om att jag behöver en rödrandig, oversize skjorta i min garderob snarast. För vem vill inte se ut som en vandrande popcornbox eller cirkustält liksom?

Likes

Comments

min instagram@biancamarklund