Mode

​Tycker trots att jag vet hur många som är emot denna industri att päls är sååå fint, äkta som oäkta. Har all respekt för människor som tycker att det är fel men har svårt att förstå mig på hur man då kan bära skinnskor, skinnväskor eller till och med sova med dunntäcke. Många glömmer denna delen när dem säger att det är fel att bära päls givetvis inte alla men många. 

​I vilket fall som helst så tycker jag att dessa västarna där pälsen är formade nästan som dunnjackor om ni förstår vad jag menar. Sett att dem sålt dem på monrow innan men tyvärr inte längre, superfina iallafall. 

Likes

Comments

Mode

Lite nytt från Nelly och Åhléns.

Likes

Comments

Foto

Varit ute och fotat lite med min lillasyster, tycker bilder i motljus blir så himla fina!

Likes

Comments

Vardag

Skor från Nelly, klänning från hollister och tröja från Soyaconcept.

Likes

Comments

Mode, Vardag

Ellinor Löfgren:

En av få bloggar som jag kollar flera gånger om dagen. Jag läser väldigt många bloggar men det är få som jag följer. Varför jag fastnat för just Ellinors blogg är för att den uppdateras ofta, bra bilder och bra kvalité på både text och bilder.

Lovisa Barkman:

Även Lovisas blogg är en av dem jag går in och kollar varje dag just för att hon har fantastiska bilder, bra tips och lever ett intressant och händelserikt liv. Sen tycker jag också att hon har en bra stil och väldigt blandad stil vilket jag tycker är kul.

Emelie Samuelsson:

En blogg som jag fastnat för nu på senare tid. Gillar Emelies blogg eftersom att det är kul att läsa om alla resor och bara hennes liv i allmänhet. Sen hennes intresse för kläder och väskor är också kul att läsa om.

Likes

Comments

Vardag

Dagens outfit: Just nu mjukis och svart linne, antagligen byte senare.

Dagens planer: Träffa Johanna och ja får väl se vad det leder till.

Dagens måste: Ingenting, ganska skönt faktiskt.

Dagens frisyr: Nersläppt platt.

Dagens sminkning: Bruna ögonskuggor och rosa läppglans.

Dagens favoritlåt: Denna

Dagens vill ha: Bättre väder.

Dagens mående: Bra, lite trött kanske.

Likes

Comments