Mode

Lite nytt från Nelly och Åhléns.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Foto

Varit ute och fotat lite med min lillasyster, tycker bilder i motljus blir så himla fina!

Likes

Comments

Vardag

Skor från Nelly, klänning från hollister och tröja från Soyaconcept.

Likes

Comments

Mode, Vardag

Ellinor Löfgren:

En av få bloggar som jag kollar flera gånger om dagen. Jag läser väldigt många bloggar men det är få som jag följer. Varför jag fastnat för just Ellinors blogg är för att den uppdateras ofta, bra bilder och bra kvalité på både text och bilder.

Lovisa Barkman:

Även Lovisas blogg är en av dem jag går in och kollar varje dag just för att hon har fantastiska bilder, bra tips och lever ett intressant och händelserikt liv. Sen tycker jag också att hon har en bra stil och väldigt blandad stil vilket jag tycker är kul.

Emelie Samuelsson:

En blogg som jag fastnat för nu på senare tid. Gillar Emelies blogg eftersom att det är kul att läsa om alla resor och bara hennes liv i allmänhet. Sen hennes intresse för kläder och väskor är också kul att läsa om.

Likes

Comments

Vardag

Dagens outfit: Just nu mjukis och svart linne, antagligen byte senare.

Dagens planer: Träffa Johanna och ja får väl se vad det leder till.

Dagens måste: Ingenting, ganska skönt faktiskt.

Dagens frisyr: Nersläppt platt.

Dagens sminkning: Bruna ögonskuggor och rosa läppglans.

Dagens favoritlåt: Denna

Dagens vill ha: Bättre väder.

Dagens mående: Bra, lite trött kanske.

Likes

Comments

Mode

En av sommarens stora trender. Efter att Dolce Gabbana släppte sin variant av dessa sandaler så har de blivit mer och mer populära. Har inte riktigt själv bestämt mig vad jag tycker än. Eller jo jag tycker dem är ful-snygga liksom. Måste säga att dem är rätt svåra att bära upp och att matcha. Hade själv kört på en ganska basic vit känning till för att det inte skulle gå över styr. Funderar på att införskaffa mig ett par men är inte speciellt sugen på att lägga flera tusen på dem. Såg dock att Nelly säljer såna (länk) nu till ett bra pris, fast hade egentligen velat ha andra färger på mina. 

Likes

Comments

Vardag

Gjort biff-wok med ris som middag nu ikväll till mig och lillebror. Blev bättre än vad jag trodde faktiskt. Lillen är inte så liten längre när han äter tre gånger så mycket som en själv.

Likes

Comments

Mode

Pastellfärger måste ändå vara dem finaste färgerna eller iallafall bland dem finaste jag vet. Hade passat perfekt nu i sommar om man varit brun, tråkigt att vädret inte vill tillåta det bara. 

Likes

Comments