Mode

Asnajs höstoutfit, snyggt med senapsgult sålänge man är lite brun bara. Hade velat testa att ha lite mer färg på läpparna, det ser så snyggt ut på andra men tror inte jag hade trivts i det själv. Kan vara värt ett försök dock.

Detta är en oufit som är så perfekt om man inte hinner hem och byta om innan man ska ut eller så. Det är bara att packa ner ett par andra skor kanske. En outfit som jag lätt skulle bära i skolan lika väl som på en utekväll och verkligen trivas i!

Likes

Comments

Målat mina sängbord & köpt rosa liljor// Renbäddat sängen i ett så skönt (& superbilligt!?) set från HM

Ätit hemmalagad carpaccio//shoppat och lunchat med J

Fixat i vardagsrummet, tänkte visa mer bilder någon annan dag//Tagit med Lilli till Tindra så hon fick träffa söta Happy

Likes

Comments

Mode

Beställde nyss dessa Uggsen på bilden ovan, färgen heter ''stormy grey''. Dem såg supermysiga och fina ut så vi får väl hoppas på det bästa. Satte ihop outfiten ovan lite snabbt nu för att visa hur jag tycker dte är snyggast att matcha skorna. Tror uggs verkligen är en smaksak. Personligen tycker jag inte direkt att dem är snygga men extremt sköna och det går faktiskt före kalla månader som dessa. Jag anser att om man inte känner sig bekväm ut så ser man heller inte bekväm ut och därför ska bekvämlighet alltid gå före. Finns absolut ingen anledning att springa omkring i tighta klänningar som spänner åt eller skor som man fryser i, som i detta fall.

Tycker det är snyggt med cashmere-baskern också den ser väldigt skön ut. Ska försöka få tag på en sån någonstans i annat fall lite fler mössor för har just nu en som är alldeles för stor. Men en snygg beige basker liknande mössa i någon fin beige ton står högt upp på min lista just nu!

Kyssar

Likes

Comments

Lite bilder och utdrag från Tricia Guilds samlade idéer och tankar ifrån Designers Guilds nya kollektion och bok, som jag bläddrade i både idag och igår på jobbet.

Likes

Comments

Tycker att det är väldigt snyggt med hattar/mössor som är lite extra. Tevksam på om jag skulle trivas i det själv men det kan absolut vara värt att testa. Däremot har jag fastnat för hårband tycker det är så najs speciellt när håret inte är nytvättat för det döljer det lite liksom. Rutigt är en anann sak som jag fastant för, tycker det känns så stilrent och även fast det går i färger som grått, svart och vitt så känns det roligare men fortfarande väldigt lättmatchat.

Likes

Comments

Bild på mig från imorse och rosor som jag fick av mamma i helgen.

Idag ska jag inte göra så mcyket, inte vad jag har planerat iallafall. Slutar ganska sent eftersom att jag måste gå på sån här matte-fördjupning för jag fattar inte någontiiiing av matten nu i 2an, men det löser sig!

Likes

Comments

Började skolan förra veckan och vill verkligen lägga full fokus på det detta året så vi får väl se hur det går. Känns faktiskt skönt att återgå till rutiner osv. Kommer tyvärr att börja kl.8 3 dagar i veckan, kan bli lite jobbigt. Sjukt tråkigt också för blir så att jag inte orkar hitta på saker på vardagarna men ja det löser sig säkert! Jag och J var hos frisören förra veckan och blev fräscha inför skolan, så då slingade jag och klippte en hel del.


Nu ska jag sova eftersom att jag ska upp 06 imorgon... Ska försöka fixa outfit bilder imorgon också :DDD

Likes

Comments

Inredning

Har vekligen fastnat för blå inredining på senaste tiden. Funderar på att byta ut till texiler osv på mitt rum för att få det mer som bilderna ovan. Kombinationen av blått och guld känns så lyxig. Mitt rum går mest i beige och guld för tillfället så lite färg skulle inte skada!

Bilder från pinterest.

Likes

Comments