Header
View tracker

Här kommer ett inlägg om Design Distict i Miami(som jag hade lovat) som jag besökte några gånger! Det är ett väldigt nybyggt ställe som är supermodernt och så coolt, definitivt ett måste att besöka när man är i Miami(eller i närheten)! Vi var som sagt där några gånger, men den ända gången jag kunde ta bilder var denna gång då min mobil är så gammal och har superdålig batteritid=var död väldigt ofta.. Om ni undrar varför det är så folktomt på bilderna var det för att denna gång åkte vi dit direkt efter frukosten, alltså rätt tidigt haha

Ser ni hur moderna byggnaderna är? Så fina & coola :)

Ett tre våningar hög byggnad med bara massa underbara Valentino, skor,väskor och kläder, dröööm

Den berömda orangea "gången" med en stor Fendi butik som gömmer sig där under

Mitt på "torget" har dom en stor rund boll(?) som man kan gå in i och som även har en trappa som leder någonstans, men vart kommer jag inte ihåg just nu(var då antagligen inte något speciallt..)

Likes

Comments

Hej alla ni fina som faktist tagit er tid till att kika in här! Blir faktist superglad över att det är folk som går in här varje dag, all kärlek till er. :))

Just nu sitter jag i tysta rummet i skolan och precis skrivit klart ett matte prov som gick åt pipsvängen. Det var så illa att min lärare nästintill sa att jag behövde kompletera det som nu redan var en komplettering. Men man ska inte ge upp på något bara för att man får motgångar. Det är då man ska kämpa ännu mer och ha störst viljan till att lyckas bra nästa prov.

Imorse när jag gick utanför dörren mötas man såklart av kyla men också en jättefin rosa himmel! Jag älskar rosa och jag älskar fina himlar.

Likes

Comments

Kommer ni ihåg för några år sedan när man alltid skulle hissa och dissa saker? Jag tänkte på det i idag och saknar det lite måste jag säga.. det är ju på ett ganska roligt sätt att visa vad man gillar och gillar mindre! Dock har jag inte bilder på något som jag skulle dissa just nu för, varför ta bild på något man inte tycker om? Här kommer i alla fall fyra snabba hissar! Enjoy

En riktigt god Gino! Det är då frukt med vit choklad på som man smälter i ugnen och sedan äter med glass! Mmmm

Färskpressade juicer fyllda med massa vitaminer som kroppen bara måste ha så här års!

Mina nyinköpta drömskor från Stuart Weitzman som jag fyndade på hela 50%(vilket är ett mirakel då just dessa svarta verkligen aldrig går på rea)!!

Och slutligen att det nu bara är 40dagar kvar tills det är sportlov, vilket betyder Valdi! Ska bli så kul!

Likes

Comments

En väldigt sömnig Bianca steg upp redan vid klockan sju imorse för att åka till skolan vid åtta femton. Gissa om det var enkelt att komma ur sin varma gosiga säng? Svar: otroligt mega jätte svårt.

Till lunch åkte jag och Amy hem till Amy och lagade en god sallad med kyckling, halloumi och lite annat gott i. Mätta och belåtna åkte vi tillbaka till skolan sen!

Likes

Comments

Idag(söndag) är vår sista dag här, sorligt men sant. Jag känner mig verkligen hemma här, vi har åkt hit varje år sen jag var en bebis(förutom förra året). Då kanske ni förstår vilken kärlek vi har för det här stället.. :(

Likes

Comments