Header

1. Var köper du dina kläder?

Oj det är väldigt olika men oftast Zara, Acne och H&M skulle jag tro!

2. Vad har du helst på dig när du ska ut å dansa?

Jeans, blus och skinnjacka är en oslagbar och otroligt bekväm kombo!

3. Vad sover du i?

Mitt favo pyjamas set i siden oftast, linne och shorts alltså. Så skön

4. Hur ofta köper du kläder?

Alldeles för ofta

5. Vad är det mest störiga artikeln du har i din garderob?

Måste nog vara en grå stickad turtleneck från Zara, den kliar så mycket och är så obekväm.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder?

Säljer eller ger bort till kompisar!

7. Vilka plagg har du alltid svårt att hitta?

Jeans alla dar i veckan! Hatar att köpa jeans för att det är så svårt att hitta en fin tvätt och passform. Har fortfarande inte hitta den perfekta jeans blå-tvätten efter sisådär 17år liksom...

8. Vad känner du dig fin i?

I ett par jeans som sitter perfekt, en fin tjocktröja och mina eytys.

9. Vad undviker du i klädväg?

Det finns nog inget jag riktigt undviker, men något som jag inte riktigt känner mig jäättebekväm i är nog kjol och klänning, eller det kanske bara är för att jag älskar jeans så himla mycket.

10. Vad saknar du i din garderob?

Några perfekta tjocktröjor i olika färger och ett par skinnbyxor(dock tror jag nog jag ska gå och köpa ett par skinnbyxor i veckan!! hihi)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HUR cool är inte den här jackan från zara? Så cool är svaret! Kanske inte den lättaste att matcha eller bära upp men så den coolaste jackan jag sett. Den finns på Zara och kostar faktist bara 699 vilket är så värt för en tjockare dunjacka tycker jag. Får se om jag vågar mig på att köpa den eller inte, antingen kan den bli ascool eller så ser det bara jättekonstigt ut när jag har på mig

. HÄR hittar du den!

Likes

Comments

Vecka 42 alltså.. en urdålig vecka.

Den här vecken har inprincip bara bestått av att sova, äta, vara barnvakt och pluuggaa! Har pluggat så mycket så all information bara sprutat ut ur öronen på mig, men som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det belöningar som får mig att sätta mig framför dom där skolböckerna i flera timmar. Har varit barnvakt 2 gånger den här veckan också, i onsdags och nu idag, fredag. Sedan har jag bara sovit och ätit. JO, ett undantag igår när jag var i sickla och handlade en födelsedagspresent till pappa som fyller år på söndag. Hittade då också ett såå coolt set i sammet med byxor och linne, måste visa er det i ett inlägg i helgen möjligtvis!

Och till höjdpunkten på veckan, NOT. Jag lyckades på något vänster, glömma bort min kod för att komma in på min mobil. Ni vet den som är på 4 siffror och som kan knappar in allra först när man ska gå in på mobil, när man slide:ar åt vänster på skämen. Vet egentligen inte om man ska skratta eller gråta år det här. Hur f*n kan man glömma bort en kod från en sekund till den andra som man knappar in på sin mobil typ 750ggr per dag? Detta hände då alltså precis innan lunch och jag kom verkligen inte på koden på hela dagen så jag provade mig såklart fram så att min mobil låste sig i flera timmar osv. och sen tillslut så står det att min mobil nu var avaktiverad. Så då fick jag ringa till amerikanska apple och be dom hjälpa mig, och då sa dom att det ända sättet för att kunna navända mobilen igen var att återställa den, och då raderas ALLT man har på mobil. Såklart hade jag inte back-up eller iCloud grej på min mobil, vilket gjorde att alla mina bilder och allt annat viktigt bara försvann.

Nu i helgen har jag lite roliga saker inbokade faktist. Imorgon, lördag ska jag ut till landet, ett rättare sagt Gnesta för att min moster har öppnat upp en ny butik där. Så vi ska ut och vara med på öppningen och kolla i butiken såklart. Ekoboden heter den, en butik med bara massa ekologiska produkter. På söndag fyller pappa år, då ska vi fira honom med presenter och överaska honom med lite after-noon tea på Wiener Cafeet(hoppas han inte läser detta nu bara hehe). Och såklart så måste jag även få in massa matteplugg mellan allt detta, föratt vi har matteprov nästa vecka både på onsdag och fredag.

Sneek-peek på sammets-setet

Likes

Comments