Header

En Valentino lock bag medium! Gaah den är så himla fin verkligen!! Gillar den större modellen mycket mer än den mindre då jag tycker det är så snyggt att ha den hängandes över axeln bara när den är så stor. Gillar även att kedjorna är väldigt nätta men att det sedan händer något mer på väskan i form av de stora nitarna mitt på som är så coola. Tror jag helst vill ha en svart med gulddetaljer, men den beige är inte helt fel heller.

Mitt mål är att jag ska köpa denna i sommar, så nu gäller det bara att spara spara och spara!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag:

Kickstartar veckan med psykologi 8.30! Det blir en lång dag i skolan då jag slutar 16.25. Efter skolan ska jag hem och plugga till mitt psykologi prov på onsdag.

Tisdag:

Helt vanlig dag i skolan, dock ganska kort då jag börjar 11 och slutar strax innan 3. Tisdagar är mina "skönaste och slappaste" dagar i skolan faktist, just för att de är så korta och dagen brukar flyta på väldigt snabbt. På kvällen ska jag vara barnvakt från 19.30 till 22!

Onsdag:

Jag har pyskologiprov på förmiddagen i skolan, som ja hoppas kommer gå bra! Blir förmodligen en till väldigt slapp dag i skolan efter provet då vår idrottslektion är inställd som är precis efter lunchrasten så vi kommer ha väldigt lång håltimme. Direkt efter skolan kommer jag åka iväg och vara barnvakt resten av dagen från 16.30 till 22.

Torsdag:

Helt vanlig tråkig torsdag tyvärr. Eller så kan man se det på ett roligare sätt, dagen innan fredag!

Fredag:

Dagen börjar med simning på idrotten. Ser verkligen lite fram emot det då jag har grov simhalls-skräck(om det heter så?), tycker att det är fruktansvärt äckligt i simhallar. Efter skolan ska jag hem och plugga till prov nästa vecka och på kvällen vankas det 18års-middag!

Likes

Comments

Äntligen fredag hörrni! Skönt! Jag har själv haft mycket i skolan denna vecka, men är inte klar med allt som behövs göras så det kommer jag få ta med mig in på helgen tyvärr. Just nu sitter jag och äter bananpannkakor som jag precis har gjort, supergoda blev dom! Mina planer för resten av dagen är kanske att sitta mig på Veu de Ville med kompisar, men vi får se hur vädret är senare.. Kvällens planer kommer nog bli att skriva klart en samhällskunskaps uppsats som ska vara inne vid midnatt ikväll. Vad ska ni göra ikväll?

Likes

Comments

Hej och glad onsdag på er!

Jag har varit lite frånvarande på senaste tiden, vilket beror på att jag haft lite bloggtorka. Jag har gjort så mycket roligt och jag har inte orkat ta tag i bloggandet heller hehe.. På påsklovet var jag hemma och tog det lugnt bara, jag var på landet under helgen och firade påsk litegrann men inte gjort så mycket mer än så!

Bjuder på mina senaste matbilder!

Poké bowl på Sovel i Sickla. Tyvärr inte så jättegod, så skulle inte rekommendera den haha..

Hamrburgare! KÄK till vänster och på Saturnus till höger. Både dessa var supergod!

Glass i stora lass! På Brillo till vänster och på Ett bageri till höger. Ett bageri besökte jag med pappa förra veckan för att smaka deras glass då de fick flest poäng i glass SM som var för-förra veckan. Glassen var sådär, men absolut god!

Påsklunch i lördags med släkten på landet!

Supergod och fräsch Sushi på Tezukuri i Hammarbysjöstad. Till höger, Poker Bowls på Paradiset!

Likes

Comments

Jag har på senaste tiden verkligen fått något för volanger, speciellt blusar med volanger! Jag tycker bara att det är så himla fint och man känner sig så elegant haha. Jag tycker om att matcha volanger som är ganska sött men något lite tuffare som till exempel ett par coola skor, skinnjacka eller ett coolt skärp till jeansen!
Här nedan är dom blusarna med volanger jag köpt dom senaste veckorna!

Båda dessa är från Ginatricot! Här är den vita och här är den blåa.

Den vita till vänster är från Bikbok här , den vit i mitten är från Zara här och den beigea är från H&M här !

Likes

Comments