Jag har alltid älskat baddräkter. Det jag gillar mest med de är att man faktist inte känner sig så "naken" som i en liten bikini! Jag kommer helt klart köra mest på baddräkter i sommar på stranden i Italien.

Här hittar du den perfekta baddräkten för ynka 249kr! KAP om du frågar mig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

2 av mina senaste inköp på H&M! Superfin och härlig baddräkt med lite retro-känsla samt ett par "tennisstrumpor" dvs. tubsockor med ränder!

Likes

Comments

Idag har det varit en sån dag som man bara vill sudda bort, dåligt väder som resulterar i att man blir på allämnt dåligt humör. Helt sjukt egentligen hur beroende vi är av vädret.

Vad har jag gjort under denna långhelg, torsdag-måndag? I torsdag jobbade jag från 12-16 och sedan följde jag med mamma till stan för att göra ett ärende. I fredags gjorde jag inget speciellt, jag åt frukost på Saturnus med pappa och var på 18års fest på kvällen! I lördags var det sjukt varmt, jag låg och solade hela dagen och sedan åkte jag och köpte glass på Scarfo, på kvällen träffade jag 2 kompisar. I söndags var det morsdag, min dag började med att ge mamma blommor och sedan åkte jag och jobbade 12-16, sedan vankades morsdag-middag. I måndags hade min skola studiedag och den dagen spenderades hemma i sängen med plugg, jo jag var i Nacka Forum också och köpte en suuperfin baddräkt!

Vad gjorde ni under långhelgen?


Likes

Comments

1. Levt på yoghurt och jordgubbar. 2. Flängt runt i stan. 3. Grillat marshmellows hos Elvira. 4. Ätit french toast på Saturnus(obligatoriskt på helgen). 5. Stått i provrummen på Zara. 6. Ätit Sushimiddag med mamma.

Likes

Comments