View tracker

Hejsan på er och hoppas ni har haft det bra, det har iallafall jag.
I detta inlägget tänkte jag göra en Instagram tag. Såg nämligen en annan som hade gjort denna tagen, och den verkade rolig, dessutom hade jag tänk lägga upp nåt slags inlägg med en tag/Q&A och så hittade jag denna så varför inte liksom!

1. Vad heter du på instagram?
På insta heter jag @biancaegenvall

2. Hur många följer du och hur många följer dig?
Jag följer 431 st, men alla är ju inte så aktiva så ah. Och jag har 496 följare, samma där, alla är inte så aktiva.

3. Vad står står det i din profil?
Det står egentligen inget särskilt i min profil, det står bara:

Marcus&Martinus★

Are you google?
Bc you are everything I'm searching for
- Marcus Gunnarsen
Sc biancaegenvall

4. Din profilbild?

5. Hur ofta kollar du Instagram?
Haha alldeles för många gånger!!

6. Använder du filter?
Ja, jag redigerar bilderna i en app, och sedan tar jag bara och fixar till bilden med ett annat filter som finns på instagram.

7. Använder du andra sociala medier?
Absolut, använder Facebook, snap och fler så klart då haha

8. Hur ofta lägger du upp en bild på Instagram?
Det beror nog lite på, nu för tiden lägger jag upp ganska ofta, för annars blir det bara tråkigt tycker jag, vad annars ska man ha Instagram till liksom.

9. Är likes och kommentarer viktiga för dig?
Asså man kan inte säga att man inte bryr sig om likes och kommentarer för det tror jag alla gör lite grann iallafall men känner inte att jag är den här typen som måste ha typ 100 likes på varenda bild, det är mer att man lägger upp en bild och så får man se hur många som gillar och kommenterar, och får man en kommentar eller två att man är fin så blir man ju glad. Väldigt långt svar med hoppas du förstår vad jag menar, vet liksom inte riktigt hur jag ska förklara det.


Detta var alla frågor jag hade för denna tagen, och jag hoppas att ni gillade den så hörs vi, puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ni läste rätt!
Har varit hemma en stund och packat upp väskan o lite såå, och de var väldigt skönt att komma hem faktiskt, men det skulle inte skadat o vara där längre, för de va så varmt o skönt, o nu tyy sitter jag o fryser (haha) Men det var verkligen en av världens bästa resa enligt mig!

Gick upp vid tyy halv 4 på morgonen idag, o då åkte vi in till Alicante, alltså flygplatsen och därifrån gick flyget vid tyy 7 kanske?
Så då flög vi från Alicante till Växjö, och sedan från Växjö så åkte vi bil i ca 1h hem.

Som sagt, det är väldigt skönt o va hemma, men skulle gärna velat stanna längre, men tror dem flesta känner så när man är utomlands på en plats som man tycker om, eller är det bara jag(?)

Det skulle kommit upp lite bilder o sånt, eller det va de ja skrev i förra inlägget, men vissa bilder blev inte så bra och dem vill jag ju inge lägga upp, men det kanske kommer fler bilder så småningom, det får vi se helt enkelt. Plus att jag har inte haft någon wi-fi förutom på restauranger och då har det ibland varit väldigt segt o så, så är lite därför det inte kommit upp något inlägg med bilder.

Men nu ska jag bara gosa ner mig i min säng o kolla på serier, kollar just nu på Pretty Little Liars, kommentera gärna någon bra serie eller film så skulle jag bli jätteglad!
Puss på er!

Likes

Comments

View tracker

Hola!
Kunde inte lägga ut något inlägg igår för hade inte något internet, men har tagit massa bilder o sånt som bag kommer lägga ut, o som ni ser i rubriken så är jag i Torreveija o jag bara älskar detta ställe!

Just nu sitter vi vid nån kiosk vid stranden där dem har ett bra wi-fi som funkar så därför lägger jag upp detta inlägget nu, men jag hoppas ni har haft de bra, så hörs vi i nästa inlägg, vet dock inte när det kommer, kanske någon gång i veckan med lite bilder härifrån o sånt, Aah men ni får ha de Braa, puss!

  • Foto
  • 34 readers

Likes

Comments

​Hejsan på er!

Det var ett väldigt bra tag sedan jag skrev ett inlägg senast och anledningen var som vanligt att jag inte har något att skriva om. Men blev sugen på att börja blogga igen för att min kompis har startat en blogg här på nouw också och då blev jag själv sugen på att börja igen.

Men det blir inte ett inlägg per dag utan jag börjar med att skriva när jag har någonting att skriva om, och såklart får i gärna ge förslag om vad ni vill att jag ska skriva om.

Men på fredag åker jag och min familj tillsammans med några andra familjer till Spanien (!!!) Jag är så sjukt taggad! Så på fredag kommer det nog garanterat ett inlägg så kika in då!

Men börjar detta "första" inlägget med en liten höst outfit som jag gjorde precis nu med hjälp av Metapic, Verkligen jätteroligt och superenkelt!

Själv har jag ungefär likadana byxor, jag har tröjan och skorna men inte väskan, så har nästan denna outfiten själv faktiskt haha! 

Men hoppas ni har en bra dag så hörs vi v'äll på fredag, Puss!

Likes

Comments