Header

Idag så tog jag och Linus elbilen från skolan för att åka ut i skogen och hitta inredning till illrarna på skolan. Vi körde iväg långt in i skogen och ser ett hus som ser övergivet ut. Vi gick dit och kikade, vi hann bara kolla snabbt då vi hade en tid att passa, men någon dag ska vi tillbaka och kika mer.

Jag tycker de är skit läskigt med övergivna hus haha ifall en galning typ bor där och kommer ut med en yxa eller något 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gud vad jag har börjat tycka främst Facebook har blivit så mycket sämre än vad det var förr?

jag stör mig på så mycket folk skriver och bilder och allt va folk nu lägger ut haha. Vissa folk är så känsliga också shit dom blir kränkta och triggade för allt möjligt!
Jag ser även hur folk hänger ut varandra och snackar så mycket skit. Jag har suttit och gått ur hur många grupper som helst som är helt jävla meningslösa.

Enda anledningen till att jag ens har Facebook är för alla Loppis sidorna och våran klass och internatskola har 2 grupper där information står osv, annars hade jag raderat mitt konto helst idag.
Men någon dag kommer de då jag får en flipp och raderar allt...
Var bara tvungen att skriva av mig nu ska jag lägga mig i sängen och kolla youtube videos 😂

Likes

Comments

Hej jag har inte skrivit något idag för jag har haft massa annat att göra.
Men iallafall vi kom till skolan idag 08.00 och fick vänta tills 10.30 för att lektionen skulle börja. Sedan kl 12 var det lunch och vi fick veta att dom 2 sista lektionerna är inställda så nu sitter vi här och ska vänta tills bussen till boendet går 17.15 , KUUUUL (NOT)
Vad kan man göra i en skola så länge utan lektioner haha. Det är 5 timmar 😵
Aja vi får spela spel en stund jag och Linus sen fundera ut vafan vi ska hitta på haha.

Likes

Comments

Hej och godmorgon / godförmiddag eller vad man nu ska säga haha.
Idag åker jag och Linus till nya boendet på skolan för att imorgon gå på första lektionerna. Vi började skolan den 6 augusti för att ha praktik i 5 veckor!! Men jag gick aldrig på praktiken och "normala skolan " började den 11 September om jag inte är helt ute och cyklar nu haha men vi kunde iallafall inte åka på hela förra veckan då ingen kunde köra oss till boendet och vi missade sista bussen från skolan till boendet. Men idag åker vi!

Men iallafall denna veckan ska jag prata med kuratorn och se ifall vi kan fixa ett schema till mig som e bättre. Jag har annars funderingar på att byta skola eller hoppa av då jag inte trivs i skolan och det är så himla tråkigt där och allt bara suger där särskilt nu när vi fått ett nytt boende också 😠
Får se hur det blir... Aja ska mot torget nu och köpa mat med morsan och Linus

Likes

Comments

Det blev ändrade planer väldigt inpulsivt , jag skulle igentligen inte ta ett steg ut men nu sitter jag i vagnen påväg till tåget och ska hem till Linus.
Vi åker hem till mig igen imorgon kväll för att tajma ett tåg till skolan tisdag eftermiddag, så det blir att åka lite fram och tillbaka men jag är så van att åka tåg så tiden går så snabbt haha.

Likes

Comments