Header

New in

Bara lilla ja, i världens mysigaste pyjamas från Victoria's Secret.

  • Filed under: New in

Likes

Comments

Italien16, Italien16, SMR16

Här har ni återigen en tb bild från Italien, där jag har en superfin bikini från calzedonia. Där jag även sitter på en superfin stenstrand och njuter av ett glas rosé i värmen. Vilken enkel o härlig dag:)))

Likes

Comments

Sköna dagar

Hejhej!
Nu sitter jag och Felanch på EH för en liten fika innan skolan börjar. Är faktiskt skittaggad för detta året, med alla nya som börjar och att jag faktiskt är ett år närmare studenten:DDDD

  • Filed under: Sköna dagar

Likes

Comments

Festligheter, Festligheter, SMR16

Här är lite bilder från två olika marskerader som jag var på. Ena maskeraden var min kompis Gordons 18års fest som höll till på grill del mundo vilket var super kul! Och faktiskt en av de roligaste kvällarna på länge. Tusen tack för en bra dojja. (Jag var utklädd till djävul)
Andra maskeraden var hos Ossian där jag var utklädd till ronja rövardotter och festen var hans "avskedsfest" för han ska flytta till Canada. Jag önskar dig all lycka Ossian. Puss o kram
(Förlåt för dåliga bilder, hehe)

Likes

Comments

Festligheter, Festligheter, Festligheter

Gårdagen.. Vilken jävla kväll haha. Det hela började med jag, liggandes i min säng helt ofixad bara ville hitta på något. Bara vad som helst egentligen. Så vi drog ihop ett litet gäng och började förkröka på Viva för att sedan gå på den sista Epic Tuesday på Port Du Soleil. Där jag faktiskt hade en jävligt rolig kväll med dock lite händelser man inte hade planerat. Det var en del drama, kaos, osv men det löste sig tillslut, så jag gick iaf hem med ett leende på läpparna:)

Eftersom det somsagt var den sista Epic Tuesday var det suuuuper mycket folk, och dom flesta kände man faktiskt, så det var också skitroligt. och som på alla utgångar lär man ju känna nya människor, vilket också var trevligt.

Likes

Comments

Outfits, Outfits, SMR16

Godmorgon på er.
Idag är det blåsigt väder men har ändå valt att ha på mig en lite tunnare outfit. Känner ändå att sommarkläderna behöver komma till användning även om vädret inte riktigt håller med.
Min t-shirtklänning kommer från bershka och lutar åt lite mer militärgrönt. Aldrig använt den innan eftersom ja köpte den nydligen i italien men materialet är super skönt så den lär användas mer:)
Skor: Isabel marant
Väska: Céline
Accessoarer: choker, halsband, ring, armband (2), glasögon.

Pussar / B

Likes

Comments

SMR16, Tips

Idag träffade jag min bf på ett kärt återseende efter att inte ha träffats på hela sommaren. Det började med lunch på sushi delux, lite stanhäng och sedan lite drinkar på franquilo. Har aldrig varit på franquilo innan men av det jag sett idag så älskar jag det. Personalen är extremt trevliga och drinkarna är suuuupergoda och fina!! Tipsar er verkligen att gå dit.
Här är lite bilder på maten och drinkarna:)

Min drink innehöll jordgubbar och kiwi, och Theas passionsfrukt (den gula).
Kramisar

  • Filed under: SMR16, Tips

Likes

Comments

Inspiration, Tips

Hej bloggen!

I kvällens blogg inlägg kommer både ett erkännande och tips från mig i ett o samma inlägg… Jag har nämligen lite i smyg under 1 års tid skrivit på en dagbok. Vet att det låter rätt klyschigt men detta har jag faktiskt gjort till en rolig och minnesvärd slags "tillbakablick" på mina ungdomsår som jag förmodligen kommer skratta åt när jag blir äldre. Där boken både består av mycket text och även en massa bilder, som en liten scrapbook ungefär. Sedan består ju såklart mestadels av boken om meningslöst drama osv men det är det jag tror är kul, det är det jag tror att jag kommer sakna när jag blir äldre, bara alla egentligen meningslösa grejer som blir världens undergång i nuläget men som egentligen inte är nått. Dessutom vill jag ha denna bok till mitt minne, ett minne för alla händelser man glömmer bort, alla roliga saker som händer som jag förmodligen kommer ha förträngt. Som jag, kan kolla tillbaka på med ett leende på läpparna och tänka på mina bästa år i mitt liv.

Tycker i alla fall det är skitkul att få skriva av sig lite i sin egna hemliga bok, det känns som att sitta med sina tjejkompisar och berätta hemligheter fast ingen får reda på det på riktigt, bara boken. superkul och väldigt behagligt. känns lite som terapi, fast utan någon utomstående person som inte ens känner en och egentligen inte ens bryr sig.

Till tipsen då för er som också får idén att börja skriva eran egna dagbok så är det första jag skulle tipsa om att INTE skriva för onödiga saker, ha hela tiden i tanken att ni som vuxna kommer vilja läsa allt utan att bli uttråkade. Sedan måste ni tänka på att använda er utav ett formellt språk och inte en massa påhittade ord ni pratar i nuläget. Ni måste även hitta ett väldigt bra gömställe för eran dagbok, så ingen annan en er själva kan hitta den. Eller ahh, om du frågar mig hade jag inte velat att någon annan än jag skulle läsa min dagbok så antar att ni inte heller skulle vilja det. En till sak är att ni absolut inte skall vara rädda för att öppna er i eran dagbok, tänk på att det bara är boken som ser och vet, ingen annan. De sista jag skulle ge er som tips är att försöka vara så kreativa som möjligt, och göra det till eran egen speciella dagbok och inte försöka efterlikna någon annan (det är därför jag valt en bild från google). Och till sist borde ni försöka att ha en speciellt tid/dag i veckan ni skall skriva i dagboken, eftersom om ni skriver för ofta kommer ni tröttna och inte orka mer och det känns super tråkigt.

hoppas nu ni blev lite inspirerade i alla fall, bamsekramar // B

Likes

Comments