Header

I söndags fick jag någon Vintage feeling och kände för att go hipster typ. Kändes inte riktigt som jag men tyckte det var kul att försöka leka en yngre Angelina Jolie (långt ifrån). Annars händer inte så mycket mer denna veckan förutom alla nationella prov... Ska iväg till Växjö snart och ta körlektion, svin kull. Ha en trevlig måndag, CIAO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gokväll! Idag hade jag sovmorgon till 14 och slutade 15, ganska skönt faktiskt. Nu sitter jag i skolan och ska göra om ett musik och gehörs prov, inte lika skönt... Eftersom jag måste göra om provet är det ganska självklart att jag inte blev godkänd, konstigt va? Går ju på en musik skola men den dagen jag skulle göra provet första gången var det inte riktigt min dag.. typ som alla andra dagar haha. Neh men fortsätt simma som Doris säger. Iallafall så har jag blivit mer och mer nyfiken på den nya korsett trenden som har spridit sig som en löpeld. Tycker den är snygg om man kan bära den som KYLIE eller GIGI HADID. Är varken eller dem två skönheterna tyvärr men kanske är något som jag tänker införskaffa mig inför sommaren ändå, vem vet. Har sätt dem i flera butiker ex. ZARA som är mitt mecka. Men nu måste jag in till klassrummet och försöka klara detta helvete så jag kan gå hem snabbt för att äta middag!! Ha en trevlig kväll, och tagga helg imorgon kraaam.

Likes

Comments

Sky view 
Hoppas påsken har varit soligare för vissa än för andra men snön hänger fortfarande kvar i den kalla svenska luften.. helt seriöst?! Tror att svensk vår inte kommer bli mycket bättre än såhär tyvärr.. Iallafall, gissa vad som hände nu under påsklovet när jag lovade att uppdatera bloggen dagligen, jag glömde min kamera i Tingsryd, hur dum!? Tycker inte att iphonebilder blir lika bra på blogg inlägg som med en systemkamera men men försökte ta så många bilder som möjligt. Okej en selfie då och då är ok men inte outfitbilder eller liknande enligt min åsikt! Har iallafall bara varit hemma och softat med Emile, kompisar och familjen, gick ut en kväll, varit på några luncher och middagar hit och dit men annars var allt hyfsat lugnt. Vi är lediga idag så åkte ifrån Stockholm vid 12 tiden men det tar en stund att pendla ut hit till landet så kom fram runt 15.30 tiden. Fortsättningsvis ska jag till skolan imorgon som vanligt och påbörja massa nytt plugg och inlämningar, jippi. Vi hörs imorgon nu när alla prylar är samlade, klart slut.

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig lov!! Är super taggad på att träffa alla och njuta av min lilla semestervecka i storstaden där jag hör hemma. Jag och Stella flyger 18.50 från Växjö dvs att vi landar runt 20 på Bromma, sent men inget att klaga över eftersom vi ska vara hemma i 11 dagar ! Vi börjar åka från Tingsryd redan runt 16 men att pendla långt börjar bli lite av min grej. Annars har jag haft en vanlig skoldag, tänker nog vara kvar ett tag till efter att jag har slutat för att sjunga i någon studio. Ikväll ska jag tänka på packningen som kommer bli ganska mycket nu inför lovet.. Får se hur mycket jag pallar släpa på och ska se till så att det inte blir övervikt denna gången! Har hänt ett X antal gånger men har alltid haft turen att inte åkt på betalning men vågar inte chansa mer gånger. Min påskgova till Småland Airport är att inte ställa till med mer besvär att ha överviktigt bagage på de små propeller planen haha. Vi hörs imorgon, kramis!!

Likes

Comments

Bara två ynkla dagar kvar till ett 11 dagars långt och behövligt påsklov, efterlängtan är stor! Ljusare tider och bättre väder, jag börjar bli mer och mer taggad inför sommarlovet till och med. Men jag måste utföra påsklovet först. Inga utomlands planer detta lovet, vill hellre utnyttja min tid åt vänner, familjen och Emile. Har redan lite planer inför lovet i Stockholm och ser framemot att genomföra dem. Jag har mitt sista matteprov i eftermiddag, lagom taggad men skönt att efter denna dagen är alla prov över innan lovet och jag ska bara tänka på min packning inför hemresan på fredag. Som sagt väldigt taggad!  Var i Monaco under halva mitt sportlov och tog lite bilder på en ny kollection inför sommaren 2017! Väldigt mycket inspo från St.Tropez där jag brukar hålla till varje sommar så inget riktigt nytt för min del, men väldigt snygga plagg ändå! Dröm skorna på bilden längst ner, hur söta med alla tofsar och rosa/röda nyanser, ska lätt köpas inför St.Tropez denna sommaren. Happy Lillördag på er.

Likes

Comments

Sista veckan innan lovet, helt underbart! Sitter i klassrummet och jobbar inte som vanligt istället letar jag efter inspiration och den första som kommer upp är the one and only Coco Chanel, legenden. Har alltid känt mig som en boss när jag läser hennes quotes, sitter och ba "you go girl". Men det är inte bara hennes citat som man vill leva för, hennes väskor är ju dröm! Om sju månader blir jag 18, kanske betyder att man får adoptera en av hennes magiska kreationer. Okej, jag vet att det bara är en väska men jag skulle verkligen inte banga på en. Har varit lite dålig på att uppdatera men ska komma igång nu igen när det börjar bli påsklov och varmare. Ska in till Växjö för att ta min första körlektion i eftermiddag. Nervöst!! Hör av mig senare hur allt gick. Ha en bra måndag!

Likes

Comments

Har alltid haft en tendens att inte bli bra på selfies. Vet inte vad som är grejen men min fotogeniska selfie gen kom nog aldrig med i födseln. Den enda appen som har hjälpt mig att överleva denna otroligt dåliga egenskap är snapchat! Halleluja för det! Alla filter och alla effekter är bevis på att ingen är perfekt, men gud vad det är kul att leka med dock. Leoparden (bild nr.1) är det nya hundfiltret tycker jag. Hunden har alltid haft ett orrigt stuk men effekterna på leoparden med dem förlängda fransarna känns mer som orre 2017 satt säga. NO SHADE, använder den själv och älskar det! Men alla filter kan ju användas på olika sätt. T.ex. (bild nr.2) där jag och min pojkvän ser så o-orriga ut som vi kan. Eller Emile ser orrig ut men det är inget nytt (skoja älskling). Men han vet iallafall sina vinklar jämfört med mig. Allt handlar bara om rätt tajming och rätt redigeringsapp haha. Nej men ville bara "vinkla" in på det här ämnet för tror inte det bara är jag som försäker hitta rätt vinklar för en grym selfie. Sitter just nu i skolan och lyssnar på "So Good" albumet av vår egna ZL självklart, love love love! 

Likes

Comments