Hejsan hejsan! Asså detta väder det är ju så underbart! ☀️

Just nu luggar jag och min älskling i solen det är så underbart skönt.

Men bortsett från att vi ligger och solar så ska vi iväg idag vi ska till Joels farmor och farfar och berätta att vi har skaffat hund och sen ska vi själv klart visa upp han med.

Så om en liten sund jag hoppa in i duschen och sen efter det ska jag sminka mig och byta om, sen ska vi åka.

Så det är det som händer idag i det fina vädret.

Men ni får ha det gött så hörs vi.

Bye bye

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Vet att jag har dragit ut på detta inlägg men tycker att det är lite kul. Så här kommer det efterlängtade inlägget.

Som sagt vi har ju hållt en grej hemlig jag och min pojkvän och det som vi har hållt hemligt är då att vi har skaffat hund.

Kommentera gärna vad ni trodde att det va.
Tror att ni flesta av er inte trodde att det va en hund.
Har jag rätt?

Men nu är det avslöjat iaf. Men ni får ha det då bra så hörs vi.

Bye bye

Likes

Comments

Hej!
Detta är ganska jobbigt för mig att skriva om, och grät även en skvätt när jag skev det.. Och vill inte ha nått jävla hat från nån och detta är inget uppmärksamt inlägg.

Jag tänkte ta upp en sak som jag mår väldigt dåligt över just nu och det är allt som har med studenten att göra..

När jag gick i nian då va jag så hoppfull om att jag skulle komma in på en vanligen linge på gymnasiet, men jag kom inte in. Men jag gav inte upp i första taget och försökte igen men misslyckdes inte så då blev det iv ett år till och sökte om igen. Men samma sak igen jag kommer inte in. Och då belv det ett till år på iv men då va jag så trött på allt i skolan så jag började må dåligt hade en klump i magen hela dagar i skolan det va ett täcken på att jag måste göra något annat.

Så jag fick praktik på en förskola. Jag va där och praktiserade nästan ett år. Och jag trivdes och jag mådde bra för en gång skulle..

Men sen dröjde det inte länge förens jag kom på en ny sak att må dåligt över...
Och det är det här med studenten. Hade gått sen jag gick i sjuan och längtat efter en dag som jag hoppas på att jag skulle få uppleva men jag fixade inte skolan och nu kommer jag inte får ta en studenten, det som skulle blivit min käft smäll till alla som tryckt ner mig i alla dessa år skiter sig.

Många sitter särket och tänker nu att "vådå att ta en stundet är väl inte så viktigt i livet." Men jo för mig är de det efter att ha kämpat mig igenom en helvetets skola med idioter till lärare och elever så blev det viktigt för mig att visa dom att även jag kan.. Men dom har haft rätt hela tiden.

Men vad trodde jag liksom att jag skulle fixa skolan lixom.. Jo tjena Bianca trodde värkligen du att du skulle få ta studenten största skämtet jag har hört...

Så denna sommaren kommer bli as jobbig efter som att alla 97or springer ut i sommar, så helt ärligt så vet vet jag inte om jag kommer fixa gå på nån mottagning..

Är så klart jätteglad för mina kompisar som springer ut men skulle jag gå på en mottaging så bryter jag ihop..
Men jag får ju bara leva med att det som en gång va min drömm blir aldrig sann..

Och sen när jag och min pojkvän får barn vad ska dom tycka liksom jag är ingen mamma man ser upp till.. Är också liv rädd att mina barn ska få dom jävla funktionshidrena som jag har... För dom har förstört så mycket för mig så jag vill inte att dom ska förstöra nogåt för dom. Tack och hej leverpastej!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte ta upp två saker jag tycker vi gömmer under mattan. Det är så jag upplever det.

Och det är då dyslexi och dyskarkeli.
Och för dig som inte vet vad det är ska jag förklara för dig.
Och förstår du inte det här så får du använda dig utan google.

Dyslexi är att man har svårt med stavnig och läsning problem med att skilja på b och d och j och t.

(Och vi dyslektiker stavar alltid som det låter också en andlednig till att det kan bli lite fel)

Och sen har man lite extra svårt för att lära sig andra språk t.ex engelska.

Det är en störning i en bit av hjärnan som har problem att samarbeta med resten av hjärnan och därför blir det fel ibland men dåde svanig, läsning och problem med siffror och tal. man kan också få svårt att koncentrera sig och svårt att hänga med.

Jag funkar så att om jag får för mycket information på en gång så stänger jag av och det gör jag inte med flit utan det är så jag funkar och speciellt om jag inte är så intresserad typ allt i skolan så stänger jag av efter 10 15 minuter.

Dyslexi finns också i olika grader, det finns särket vissa som inte kan lära sig läsa eller skriva men som sagt man kan ju inte bli av med funktionshindret men man kan bli bättre.

Dyskarkeli är siffror jag kan inte räkna ut mattetal i huvudet utan måste ha ett hjälpmedel för det, t.ex miniräknare eller saker t.ex pennor eller pengar.
Och det finns ju olika grader i detta funktionshindret också. Min är ganska så svår, eller hur man nu ska förklara det. Och det är likadant med dyskarelin min är ganska svår.

Och anledning till varför jag gör det här inlägget är för att jag har blivit mobbad för det här.
Och sen är jag trött på att ingen förstår mig därför kände jag att jag vill dela med mig av det här just för att du kanske ska förska förstå mig.
Och för att vi pratar för lite om det här.

Det är ofta folk frågar mig vad dyslexi och dyskarkeli är och det är klart att ni ska få fråga och undra vad det är.
Men det är ett teken tycker jag är att vi pratar för lite om det här.

Jag vet att jag inte är ensamm om detta jag vet att det finns fler. Kanske är det just du som läser detta har kanske det och upplevt liknande händelser som jag.

Och jag vill säga en ska till dig som har nåt utav dema funktonshinder eller du kanske är som jag och har båda två, så vill jag bara säga dig en ska att du är inte mindre värld för det och du är inte misslyckad bara för att du har dema funktonshindrena.

Jag har själv intalat mig att jag misslyckad pgv detta.
Och sen fick jag höra det varje dag innan att jag va dålig osv och nu har jag tröttnat på
det att mina f.d kompisar ska sitta och säga att jag inte kämpar för skolan osv för det har jag gjort men jag har idag har jag ingen årk för skolan pgv detta med min dyslexi och dyskarkeli. Och i allmänt tillstånd.

Då det enda jag vill att är att ni ska förstå oss med dyslexi och dyskarkeli är att det är skit jobbigt att ha det här.

Hade jag inte haft mina funktionshider så hade jag mått så jävla mycket bättre.
Och jag hade jag kunnat ta bort mina funktionshinder så hade jag gjort det för länge sen.. Det är sådan jag är och ni får finna er i det och lika så jag.

Men det va nog allt jag vill säga och detta är inget uppmärksamhet inlägg utan för att jag tycker detta är ett problem.

Tack och hej leverpastej.


Likes

Comments