Inne i en ny gravid vecka. Känns helt sjukt att jag redan är i vecka 17 om mindre än tre veckor så har jag gått halva graviditen känns helt sjukt det har gått så fort och att efter sommaren så har 20åriga jag blivit mamma till en pojke eller en flicka.

Det har inte hänt så mycket mer än att jag inte är sjukskriven längre men har fortfarde kvar mitt illa mående men förövrigt mår jag bra. Vaknar en gång varje natt runt tre tiden vilken inte är så kul jag har lite svårt att somna om efter det men jag somnar tillslut.
Jag är såå trött om kvällarna går och lägger mig runt klockan 9 10 där vid ungefär och somnar på 5minuter.

Annars tycker jag att det går bra med min graviditet.

Hoppas ni har en toppen fredag, så hörs vi i nästa inlägg.


(Tycker magen ser mindre ut)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Graviditets vecka 16, det har inte hänt så mycket denna veckan mer än att magen blir större och större.

Bebisen är ganska aktiv nu den sparkar men än känner jag inget. Längtar så mycket till man gör det.

Jag tycker det är lite tråkigt att jag inte kommer i mina vanliga byxor man har ju sina favoriter men samtidigt så är det väldigt mysigt att jag har en ganska stor mage för att bara vara i vecka 16.


(Varför det står att jag har bf 2/10 är för att ändrar jag till mitt datum som är den 27/9 så stämmer det inte när jag går in i nya veckor. Byter på tisdagar och ändrar jag till 27/9 så blir det fel vecko dag jag byter på)

Men det var allt för denna gång.

Likes

Comments

Jag är gravid i vecka 15 och jag är tycker själv att jag har en rätt stor mage för att inte gått så långt in i min graviditet men visst jag har morderkakan i framvägg så den hjälper till lite med det hela.

Men förra helgen fick jag köpa min första Mammabyxor för då jag inte kommer i mina vanliga och sen var jag är jag lite trött på att bara gå i mjukis och tights. Trodde inte att jag skulle behöva köpa det riktigt än men så blev det hoppas bara jag kan ha dom ett bra tag. (Nästan sådana jag har inte riktigt, dem är iaf köpa på h&m)

Från det ena till det andra imorgon går jag in i vecka 16 så det känns kul. Alltid kul med ny gravid vecka kommer ju ett steg närmre målet för varje dag. Men tar mer om den nya gravid veckan i morgon så hörs vi då.

Likes

Comments

Idag när jag fick hejdå pussen Joel så kände jag att jag hade ont i halsen så jag somnad om igen och hoppades på att det skulle gå över när jag vaknade igen men det hade det inte.

Så nu har jag då blivit förkyld och har ganska ont i halsen vilket inte varit ganska jobbigt, så jag har legat på soffan hela dagen och vilat mig.

Så nu blir det kolla på nån film och äta vindruvor och piggelin lite annat smått och gått som min gulliga lilla mamma kom hit med till mig nu i kväll. <3

Vi hörs kram


Likes

Comments

Tycker det är jätte svårt att komma på bra namn speciellt flicknamn av nån anlednig.

Så om du har något förslag så får du jättegärna kommentera det här nedan helst flicknamn.


Från det ena till det andra idag gick jag in ny vecka så idag är jag i vecka 15 (14+0) så nu är det tremester 2.

Jag mår som vanligt lite ont i mina ljumskar och sen har jag kvar mitt älskade illa mående som jag nog inte kommer bli av med. Men förövrit mår jag bra och jag kommer fortsätta att vara sjukskriven.

Men ja det var allt för mig, så kommentera gärna om du har ett bra namn förslag på en flicka.
Likes

Comments

Jag lider av lite olika graviditets symtomer. Det jobbigaste är illa måendet och speciellt i början av graviditeten jag har spytt och hållt på i början vilket var jätte jobbigt. Har kvar mitt illamående men jag spyr inte länger så det är skönt iallafall.

Sen är det här med ökad puls det är skit jobbigt jag blir typ kallsvättig och känner mig sjuk vilket är ganska jobbigt men då är det bara att sätta eller lägga sig ner och försöka lugna det.

Ont i äggstockar och mens likande värk är inte heller kul har typ som mens värk just nu och det är inte kul. Men det är för att min livmoder växer.

Sen även om man får ont i ena sidan så är det något som heter legemet tror jag det heter, det är då typ som gummiband som sitter både uppe och nere runt livmorden och innan man blir gravid så sitter allt fast men när man bli gravid så blir det röligt och då sträcker det så därför kan det göra lite ont.

Men är du ny gravid runt vecka 5-7 och du har ensidig smärta ska du kolla upp det för då kan det vara att forstret har fäst sig på äggstocken och där kan det inte växa så då behöver man kolla upp det.

Men det var allt för denna gången.


Likes

Comments

Igår gick jag in i vecka 14 (13+1)

Jag mår inte så bra jag har haft gravid illamående ända sendan jag pulsade inprincip.
Jag skulle igenkligen haft praktik nu men jag började att må dåligt redan i vecka 5 så jag fick helt änkelt skjuta på den så nu är jag sjukskriven vet inte heller hur länge jag kommer att behöva vara det.

Jag kan inte planera mina dagar för ibland mår jag bättre och ibland mår jag sämre vilket kan vara lite jobbigt, men jag vet att mår jag dåligt så mår bebisen bra så man får tänka så.

Från det ena till det andra jag har faktiskt känt av bebisen, jag fick en spark på min urinblåsa så jag fick springa på toa hade precis varit på toa när jag fick sparken så det var bara upp och springa.
Kände också av den när jag låg på rygg i soffan så kände jag något som låg emot magen och sen försvann vet inte om det var en liten fot.
Jag vet att det är tidigt och läser man i böckerna så kan man inte känna bebisen men jag läste lite om det på nätet och det är fler som upplevt det och som med haft morderkaka i framvägg så jag är ganska säker på att det va den lille där inne som jag kände av.

Jag avslutar här nu kommer komma ett sådant inlägg varje ny graviditets vecka. Hoppas ni gillar det.

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Asså detta väder det är ju så underbart! ☀️

Just nu luggar jag och min älskling i solen det är så underbart skönt.

Men bortsett från att vi ligger och solar så ska vi iväg idag vi ska till Joels farmor och farfar och berätta att vi har skaffat hund och sen ska vi själv klart visa upp han med.

Så om en liten sund jag hoppa in i duschen och sen efter det ska jag sminka mig och byta om, sen ska vi åka.

Så det är det som händer idag i det fina vädret.

Men ni får ha det gött så hörs vi.

Bye bye

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Vet att jag har dragit ut på detta inlägg men tycker att det är lite kul. Så här kommer det efterlängtade inlägget.

Som sagt vi har ju hållt en grej hemlig jag och min pojkvän och det som vi har hållt hemligt är då att vi har skaffat hund.

Kommentera gärna vad ni trodde att det va.
Tror att ni flesta av er inte trodde att det va en hund.
Har jag rätt?

Men nu är det avslöjat iaf. Men ni får ha det då bra så hörs vi.

Bye bye

Likes

Comments

Hej!
Detta är ganska jobbigt för mig att skriva om, och grät även en skvätt när jag skev det.. Och vill inte ha nått jävla hat från nån och detta är inget uppmärksamt inlägg.

Jag tänkte ta upp en sak som jag mår väldigt dåligt över just nu och det är allt som har med studenten att göra..

När jag gick i nian då va jag så hoppfull om att jag skulle komma in på en vanligen linge på gymnasiet, men jag kom inte in. Men jag gav inte upp i första taget och försökte igen men misslyckdes inte så då blev det iv ett år till och sökte om igen. Men samma sak igen jag kommer inte in. Och då belv det ett till år på iv men då va jag så trött på allt i skolan så jag började må dåligt hade en klump i magen hela dagar i skolan det va ett täcken på att jag måste göra något annat.

Så jag fick praktik på en förskola. Jag va där och praktiserade nästan ett år. Och jag trivdes och jag mådde bra för en gång skulle..

Men sen dröjde det inte länge förens jag kom på en ny sak att må dåligt över...
Och det är det här med studenten. Hade gått sen jag gick i sjuan och längtat efter en dag som jag hoppas på att jag skulle få uppleva men jag fixade inte skolan och nu kommer jag inte får ta en studenten, det som skulle blivit min käft smäll till alla som tryckt ner mig i alla dessa år skiter sig.

Många sitter särket och tänker nu att "vådå att ta en stundet är väl inte så viktigt i livet." Men jo för mig är de det efter att ha kämpat mig igenom en helvetets skola med idioter till lärare och elever så blev det viktigt för mig att visa dom att även jag kan.. Men dom har haft rätt hela tiden.

Men vad trodde jag liksom att jag skulle fixa skolan lixom.. Jo tjena Bianca trodde värkligen du att du skulle få ta studenten största skämtet jag har hört...

Så denna sommaren kommer bli as jobbig efter som att alla 97or springer ut i sommar, så helt ärligt så vet vet jag inte om jag kommer fixa gå på nån mottagning..

Är så klart jätteglad för mina kompisar som springer ut men skulle jag gå på en mottaging så bryter jag ihop..
Men jag får ju bara leva med att det som en gång va min drömm blir aldrig sann..

Och sen när jag och min pojkvän får barn vad ska dom tycka liksom jag är ingen mamma man ser upp till.. Är också liv rädd att mina barn ska få dom jävla funktionshidrena som jag har... För dom har förstört så mycket för mig så jag vill inte att dom ska förstöra nogåt för dom. Tack och hej leverpastej!

Likes

Comments

Title