Header
View tracker

Skoldagen bestod endast av 3 timmar som vanligt på onsdagar men tro mig en lektion på 3 timmar är rätt så segt ändå, När jag kom hem så hade pappa gjort hemmagjord sushi som jag, mamma och pappa åt till middag. Sedan dess har jag tränat en snabbis, tagit en dusch och bara degat i sängen och kollat the O.C och lyssnat på musik osv. Är så himla trött vill ha fredag nu nu nu!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Eftersom att jag börjat om på nytt om och om igen när det gäller att blogga och varje gång skrivit om mig själv i första inlägget så tänker jag skippa det denna gång. Ni kan ju se lite info om mig i min beskrivning sen om det är nåt ni undrar över kan ni ju alltid fråga.

Slut med den diskussionen. Idag var det skola som vanligt och kom hem runt ca 17:20 tiden. Bestämde mig för att gör iordning en kycklingssallad med massa goa tillbehör och sedan tränade jag och pluggade inför en kunskapsavstämning som jag ska ha på onsdag ang "anatomi". Men inte så mycket mer än det har jag gjort idag, förutom att fixat bloggen lite dels plattat mitt hår och lyssnat på musik like i always do.

Hoppas ni hade en bra måndag så hörs vi, puss!


Likes

Comments

View tracker