Inspo, Träning/Fitness

Lite tankar... I en skitig spegel mitt ute i ingenstans, där står jag i lilla Lindholmen strax utanför Vallentuna och tittar på mig själv. Undrar om det är åldern som gör att kroppen har svårare att göra sig av med och lättare att ta till sig. Begränsningar gör sig påminda och allt blir lite lite svårare, lite tyngre. Lederna säger ifrån, ryggen med mer och mer. Såna där tankar jag tänker slå bort och vägra acceptera. För bara jag kan göra något åt min kropp. Jag kan bestämma hur jag vill se ut och vara. Jag kan bestämma mig för att aktivera min kropp, bygga upp mina muskler, få bättre kondition. Det har inte med åldern att göra. Det är disciplin. Om jag vill kan jag! Enklare än så är det inte. Men det är svårt. Det är svårt att bestämma sig. Fruktansvärt svårt. När man väl gjort det ska man fortsätta vara motiverad och när motivationen inte infinner sig måste man ha karaktär. Disciplin. Jag är så jäkla glad över stödet jag får. Framförallt stödet från gubben, svärisarna och svägerskan, svågern. Er! Alla! Jag är fortfarande inne i den perioden där jag tycker det är kul att träna. Jag är fortfarande motiverad och vill fortfarande hitta den perfekta träningsformer för mig. Rutiner. Några veckor nu har jag utforskat gruppträning och det är definitivt MIN form av träning. Det är roligare. Jag får ut massor av det. Vilken sort letar jag fortfarande efter. Testar nytt och kombinerar för att hitta det ultimata som passar just mig. Jag är stolt och glad att jag faktiskt gör det här nu, på riktigt! #mammafitness #beach2025 #biabiafitness

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Träning/Fitness

Jag är stolt över mig själv. Jag kommer iväg på mina pass. Jag tar i och kör på så hårt jag kan. Jag hoppas att det kommer att ge resultat. Jag vet att det kommer göra det. Det är bara väntan som är jobbig. Från och med i morgon är det shakes som gäller till frukost och lunch ett tag framöver, middag kommer jag att äta som vanligt. Jag tänker inte förvägra mig själv livets goda, bara dra ned på det och koncentrera det till helgen. Mitt mål är att minska portionerna och få i mig dom vitaminer och den näringen jag behöver för att må bra.

Det var två pass idag. Ett riktigt jobbigt helkroppspass - Moveoo och ett mer avslappnande och yogainspirerat pass - Bodybalance. Moveoo är en cirkelträning där vi har olika stationer som vi utövar olika träningsformer som täcker hela kroppen. Varje station är 50 sekunder och vi kör 2 varv, idag blev dock stationerna 40 sekunder och vi körde 4 varv!! Gaaah! Jag var mörbultad efter det. Kvällspasset var rörelse, balans och stretch med avslappning och mindfulness som avslut. Det var verkligen uppskattat.

I morgon kommer jag att köra ett rörelsepass till. Denna gång med foamroller. Det är min första gång så jag ser fram emot att se vad det blir. Har fått med mig både svärfar, svärmor och W så det ska bli riktigt kul. Alltid roligare att gå på passen tillsammans med någon.

Hoppas ni haft en fin helg. Nästa torsdag tänker jag väga mig igen. Det kanske blir på en annan våg så vi får se resultatet med lite skepsis, bäst är ju såklart att väga sig på samma våg hela tiden. Men mätningen ska jag göra om en månad igen tänkte jag, och såklart om svägerskan vill!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Inspo, Träning/Fitness

Igår mätte vi!

Jag väger mycket mer än jag vill erkänna. Jag väger 15 kg mer än förra sommaren. Jag har enligt mätningarna en metabolisk ålder på 53!!!

Det här är jobbigt! På riktigt jobbigt! Jag har pendlat mellan 65-75 i många år utan att känna mig hemsk. Jag har trivts med mig själv oavsett och vikten fördelar sig ganska bra på mig så jag märker liksom inte av det så mycket på kläder osv. Men från att ha vägt 65 kg förra sommaren har jag nu gått upp 15 kg och min kropp orkar inte längre. Jag är trött, matt, tung och kan inte ha NÅGONTING ur min garderob. Jag väger alltså 80 kg nu. 80 kg!!!

Jag gjorde mätningen på Medley i Upplands Väsby med min svägerska igår efter Bodypumpen. Jag har en metabolisk ålder på 53 och en fettprocent på 37%... visst jag vet att man ska ta det med en nypa salt men det är iaf något jag nu kan förhålla mig till och jag ska träna mig ner till mina idealiska 65 kg igen!

Jag tänker, i den mån jag kan, göra någonting varje dag. Pass innehållande styrka och kondition varvat med avslappning och rörlighet. Jag blev galet peppad av att få reda på hur mycket jag väger. Jag har ju ingen våg hemma pga att jag haft ätstörningar innan och varit underviktigt länge och en rädsla var att jag skulle trigga mina problem och visst blir det lite så men samtidigt känner jag mig peppad på ett positivt sätt. Jag kommer även att byta ut två måltider om dagen under en period för att hitta mig själv igen. Men jag ska hålla detta under kontroll. Så himla kul att ni vill följa mig och peppa mig till mitt mål!!

Vill ni följa mig på instagram klicka HÄR, annars kan ni bara följa genom hashtaggen #biabiafitness

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer