Familj & Vänner, Inspo, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Bloggevent

Aldrig mer nattåget var det jag sa vill jag minnas... hehe... jag tar tillbaka det för i helgen åker jag på spa-event i Ängelholm med Sofia Werlin och en hel bunt supercoola tjejer!! Hur grymt ska inte det bli liksom?! Jag tar nattåget hem även denna gång men jag var iaf inte lika dumsnål som förra gången... jag bokade sovplats istället för jag vägrar sitta som sist med en dreglandes människa som inte fattar att man inte sover på folk man inte känner!!

Btw har jag nyligen hämtat ut en ny telefon... en iPhone XR och är så sjukt nöjd! Kameran är så fantastiskt mycket bättre än min 7:a och äntligen kan jag både filma och prata i telefon utan att behöva ursäkta ljudet och skrika VAAA hela tiden! Love it!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Ellie 2-3 år

När alla andra äter middag äter hon äpple. Ja för hon äter ingenting hemma. Inte när jag lagar mat iaf. Alltså så dålig kock är jag inte... hon äter mängder hos dagmamman, 2-3 portioner till lunch. Hos farmor och farfar äter hon också. Överallt utom hemma. Men äpplen, det älskar hon. Hon skulle nog kunna leva på äpplen om det gick. Jag är mest glad att hon äter NÅT.

Hur har det gått för syrran då? Hon blev utskriven idag. Utan åtgärd. Så dom tyckte inte att blindtarmen var tillräckligt inflammerad. Sänkan gick inte upp från igår till idag utan låg stadigt på 30 precis som igår. Så antagligen var det inte blindtarmen även om dom såg att den var påverkad. Dom hittade inflammerade delar dock i tjocktarmen också, flera ställen var riktigt irriterade, så dom vill utreda vidare för chrons och ulcerös kolit. Det känns inte jättekul... riktigt jävliga sjukdomar. Kroniska. Som blir värre med åren.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Superkul kväll. Jag försökte tvinga syrran att åka in akut redan igår pga magsmärtor. Drog historien om min äldsta son som höll på att dö när han gått med brusten blindtarm i 9 dagar... med infektionsvärden på 412 och ilfart på läkare tog det oss ganska precis 20 min från att dom förstod vad det var till att dom satte dropp på honom. För det gick inte att operera honom utan att det skulle ge men för livet i from av stomi då dom hade varit tvungna att ta för mycket av tarmen. Blindtarmen var inkapslad i en 10cm/diameter stor varböld så han fock ligga på sjukhus med antibiotika intravenöst i 12 dagar. Jag försökte därför skrämma syrran att åka in igår men lyckades inte. Hon hade aldrig åkt själv ändå. Så jag mötte upp henne efter jobbet vid Danderyds sjukhus. Det har gått ganska fort ändå. Vi kom in vid kl 18 och har hunnit ta prover, få svar på proverna, träffa läkare 2 ggr och nu ligger vi utanför röntgen och väntar. Snart vet vi om det är blindtarmen eller ej.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer