Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Samarbeten/Sponsrade inlägg, Ellie 2-3 år

I samarbete med skruttungen.se

Alla testpiloterna i vlogginmamas har fått hem frystorkad frukt från Skruttungen.se för att smaka och recensera i en vlogg som nu ligger uppe på vår youtubekanal.

Ellie var lite skeptisk till mango men jag tyckte dom var goda. Vi ska testa äpple också för att se om Ellie tycker om dom bättre. Frukten är helt utan tillsatser och har kvar den näringen som fanns innan då den är frystorkad. Bitarna verkligen smälter i munnen och jag tyckte dom var riktigt goda och fantastiskt smidiga att ha med sig ut som extra energi under dagen.

Kika gärna in på videon här nere och glöm inte kolla vad @Jeenyrosen och @sillyme tyckte om samarbetet!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Samarbeten/Sponsrade inlägg

I samarbete med Testagram.se

Varje månad det en box hem till mig med massa roliga överraskningar, såna där som man kan äta eller dricka men även exempelvis hudvård, bra-att-ha-saker osv. Oftast innehåller det nya produkter som olika företag vill att människor ska testa och förhoppningsvis tycka om för att köpa igen. Oftast gör jag det, nästan alltid faktiskt. Men alltid alltid finns där något som någon i familjen älskar! Jag har upptäkt många nya saker som jag antagligen aldrig hade stött på i något annat sammanhang. Jag är supertacksam att jag får testa denna månad efter månad.

Testagram.se kan du enkelt gå in och börja prenumerera på boxen. Det finns ingen bindningstid och du kan även välja att köpa utvalda boxar separat. Det är en skitrolig tjänst och man hittar verkligen roliga, goda och nya saker i varje box. Du kan enkelt gå in via telefonen eller på datorn för att börja prenumerera eller köpa en box separat. Enkelt och smidigt. Här ser du innehållet från augustiboxen.

Min favorit denna månad är skittles!! Att jag älskar godis är ingen hemlighet, vi älskar godis allihop och familjen brukar stå samlade runt boxen när den kommit och väntar på att jag ska fota klart för att dom ska få frossa i allt det goda!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Jobb, Ellie 2-3 år

Jag är tröttare än tröttast nu. Just lagt min prinsessa för natten och ligger här bredvid helt oförmögen att röra mig. Hjärnkontoret har fått sin beskärda del att bearbeta idag. Så hur blev det idag då?!

Jag lämnade en överlycklig Ellie till dagmamman, hon ville knappt säga hej då och tyckte jag skulle gå därifrån på en gång för det var ju faktiskt en kompis till henne där när hon kom. Tiderna kommet att bli 7-17 nu för jag ska jobba heltid. Det kommer bli kanon. Hon trivs så himla bra hos Susann och lider inte det minsta över de tider jag lämnar och hämtar. Hon älskar att vara där. Jag känner mig bra i hjärtat.

Mitt nya jobb då? Alltså jag trivs sjukt bra!! Har absolut ingenting att klaga på. Bokade på som attan idag och känner mig inte det minsta osäker förutom om någon skulle fråga ingående om hur pumparna fungerar förstås för det har jag inte en susning om. Jag ska plugga deras rengöringsvideo på youtube. Ni kan se den nedan.

Jag ska lära mig detta utantill så jag låter som en riktig expert till slut när någon frågar hur det går till, varför man ska göra det och vad man faktiskt betalar för.

Jag är skitnöjd med jobbet, jag ör skitnöjd med mom insats idag också! Känns som det går på räls bara. Superskönt! Såklart mycket har att göra med all min erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, det är helt klart min fördel! Hoppas ni alla haft en fin start på veckan.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer