Familj & Vänner, Inspo, Mina tonåringar, Ellie 2-3 år, Resor

Det här barnet är helt fantastiskt att resa med. Hon finner sig tillrätta med allt. Vi har åkt vår beskärda del tåg och bil nu i sommar. Hunnit med Leksand, Härnösand och Värnamo på bara ett par veckor. Dopet som var anledningen till att vi spenderade en helg i Härnösand var supermysigt. Det har jag skrivit tidigare. Jag är så glad att vi fick komma. Min present blev fotografier, ett som jag ska förstora och utplockade jag funderar på att göra en fotobok av. Vi har badat och umgåtts med fantastiska vänner och släktingar. Jag känner mig verkligen nöjd med att ha gjort dessa resor på semestern. Jag önskar dock att jag tar mig iväg på ytterligare en resa, tror inte att jag får ihop det men jag vill verkligen. Det är Trollhättan och bästa @hammarstromma som lockar. Men vi får se om tiden och ekonomin håller.

Jag fick med mig min lillkille hem från Värnamo iaf medan äldsta grabben fortfarande är uppe i norr. Han får komma hem när han känner för det, så länge han är hemma lagom till skolstart.

Hoppas ni alla känner att ni fått ut allt ni vill av er semester och känner er nöjda, som jag! Berätta gärna något kul från er semester i kommentarerna.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Nu har jag varit ute och åkt en hel del, från dalarna till Sthlm och sen till Härnösand, i kväll åker jag hem igen för att packa om och åka vidare till Värnamo i morgon. Har kramats med äldsta grabben som bestämde sig för att stanna kvar här i Norrland. Vem vet när han bestämmer sig för att komma hem?! Jag tycker det är sjukt roligt att åka runt såhär. Träffa människor man tycker om och få se något annat än hemma. Lillkillen som fyller 16 i morgon är nere i Värnamo, det är därför jag åker dit. Han ska hänga med mig hem på fredag. Även om jag saknar grabbarna lite när dom är borta såhär så är det ganska skönt att få vila från varann.

Dopet var superfint och jag kommer nog lägga upp lite foton sen när jag kommer hem så ni får se hur mysigt vi hade det. Kyrkan var superfin också. Lite halvtaskigt med ljusinsläpp så det var svårt att fota ordentligt men jag fick till några pärlor iaf. Hoppas ni har en härlig senester och utnyttjar den till fullo!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Ellie 2-3 år, Resor

Nu har vi varit hemma från dalarna i 4 dagar, i morgon sticker jag och Ellie på ännu nästa resa! Denna gång bär det av till Härnösand och dop. Äntligen ska jag få träffa fina bebisen Avelina! Det ska bli så kul och attans vad jag ska fota under ceremonin. Älskar tillställningar som dessa, alla är fantastiskt finklädda och man får till helt magiska fotografier. Det är iaf mitt mål! Jag har bestämt mig för att ge familjen det i doppresent. Fota och göra en förstoring. Sånt är alltid uppskattat ju! Nu läser visserligen mamman säkert detta haha men det är okej! Jag håller tummarna för att hon missar inlägget.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer