Inspo

Bästa jag gjort är att ta steget till ny inte safe hårfärg! Jag är så fantastiskt nöjd med min nya hårfärg att det antagligen blir permanent från och med nu. Min W retas med att jag är den nya medlemmen i Dolly styles men faktum är att han aldrig varit mer närgången än nu, så visst går han igång på det! I love it! Grannen hos svärisarna berömde håret och gjorde mig helt galet glad. Jag sträckte på mig flera meter och känner mig så jäkla snygg och sexig men på ett liksom sensuellt vis. Jag ser mig själv i spegeln så fort jag får chansen och känner mig verkligen så galet snygg! Självförtroendet är på topp! De brukar normalt sett inte svikta sådär galet mycket men nu är det nog all time high!

Mer rosa hår till folket!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Inspo

Det är magi!

Åkte till affären och var så trött på mig själv så jag orkade inte ens skämmas att visa mig offentligt med mitt brandgula kamelpisshår. Jag lös upp gatan som en lantärna och många blickar drogs mot mig som flygfän dras till ljus en sensommarkväll i Norrland. Men jag löste problemet!

Jag har länge velat färga håret i nån cool och ovanlig färg men inte vågat. Inte förens nu! Stod där i affären och fluktade bland blonderingsfärgerna i hyllorna men så såg jag den där rosa. Den pastelliga supercoola barbierosa. Syrran tyckte jag skulle... vågar jag eller ej, gick tankarna i mitt huvud. Och så kände jag att det definitivt inte kan bli värre än det var så jag tog modet till mig, fångade dagen och vågade köpa den rosa!! Visserligen bara en spray som tvättas ur efter 3 tvättar men ändå...!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Tankar/Privat

Jag har precis som de flesta andra reagerat på låten som är skriven av en artist med fruktansvärda åsikter om att övergreppa barn. Där han detaljerat går in på hur det är och uppmuntrar till det med fruktansvärda ord!

Jag lyfte detta genom ett försök till anmälan hos polisen. Jag fick svar! Jag är nöjd med detta engagemang från polisen men tänker att vi nu kanske måste gå ihop och få till en klausul i lagen som gör att många kan gömma sig bakom ”yttrandefriheten”. Det finns så många fler låtar och texter som inte borde få finnas då dessa handlar om att slå och utnyttja barn, de förskönar detta och det borde vara straffbart att överhuvudtaget få publicera på det här sättet.

Tyvärr är det idag inte ett brott att uttrycka sig på detta sätt. Jag ber för att det är det en dag! Finns det någon som är insatt i hur man gör för att lyfta detta på regeringsnivå? Jag hjälper gärna till men vet inte hur man gör eller vart man vänder sig!

Detta är personligt för mig då jag själv varit utsatt för sexuella övergrepp som barn! Jag brinner upp inombords när jag hör sånt här! När jag får reda på att det är okej att skriva och publicera såna här texter. Och något som gör mig fruktansvärt illa är hur personer kan påstå att ”det bara är en låt” osv... det är inte ”bara” en låt - det är en verklighet för alldeles för många barn där ute och vi får inte stanna vid - ”det är bara en låt”

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer