Familj & Vänner, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Bloggevent

Det är galet egentligen hur jag hinner med allt. Jag är nog lite av en superwoman ändå. Well nog med mitt skryt om hur mycket jag gör hela tiden. Eller nej jag bara skojade, det är ju DET hela detta inlägget ska handla om. Alla roliga saker jag gör hela tiden. I morgon ska jag jobba! Bara jobba! På lördag ska det fixas lite. Det är fotboll och jag ska köra lite grejer (äh w ska köra... jag har inget körkort) men jag ska peka med hela handen så han vet vart han ska. På söndag däremot är det 3 stora grejer inplanerade. Omlott! Minimaran, en gettogether och ett event med Småkockarna och eventmamas. Ingen panik - allt på en gång!
Nästa vecka är det ännu roligare! Nylanseringsevent på fredagen den 8:e juni med OTTO och vegomässan på lördagen den 9:e med Happyfoodbypetra! Båda är jag med och arrangerar på ett hörn. I will be there såååååklart - det är så himla kul! Visst kommer ni med?!?? Veckan efter det är det Årets viktigaste event på söndagen den 17:e juni. Det som jag och @sofiaagerheim knåpat ihop med dom grymma människorna på Trampoolin, där vatten och säkerhet med små barn står i fokus!

Jag ser fram emot alla dessa saker men det finns en sak som är aningen lite roligare...
Bara för att det rör mitt hjärta lite lite extra, min älskade Petra och Vegomässan! Alltså Petra har ju släppt sin bok nu - Veganer äter bara gräs! Ni kan köpa den här >>> köp. Hon kommer att stå på mässan och arrangera en massa roliga saker för barn, sälja sin bok på plats och även lite egenkomponerade bakverk! Ni måste komma och fira detta med oss!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Inspo, Tankar/Privat, Diagnoser - vi är npf, Min lifestory

När vet man om man har sprungit in i den? Vart tar det liksom stopp? Märker man det? Hur tar det stopp? Faller man bara ihop en dag utan att ta sig upp igen? Jag undrar för jag bara fortsätter funka... fast jag inte funkar. Jag fortsätter gå för jag kan inte vara stilla. Jag vet ingenting och kan ingenting. Gör det jag måste och låtsas resten av tiden. Så har jag kanske sprungit igenom den? Kom jag ut starkare på andra sidan? Jag har ingen aning. Jag fortsätter framåt tänker jag så kommer jag nog på någonting med tiden! Det händer lite för mycket bara. Hela tiden. Går ständigt på helspänn. Undrar när det är vila. Sen kommer jag på att det inte är någon vila varken med småbarn eller tonåringar. Jag ska tackla jobbet, barnen, relationen, boendet och allt kul jag vill göra utanför allt det där - det som är jag. Där jag trivs. Det tar mycket energi. Varje dag, flera gånger om dagen vill jag bara ge upp och skita i allt. ALLT. Men hur fan ska allt och alla funka om jag faller ihop och slutar helt plötsligt?! Så här finns det ingen vägg... eller så är den sjukt elastisk. Du vet när man ser en seriefigur springa in i något som liknar en gummisnodd... den bara fortsätter töjas och töjas. Jag funderar lite på om den här gummisnodden kommer att brista och jag återigen kommer att springa på full kapacitet utan motstånd eller om jag kastas tillbaka och får göra om allt igen? Kanske är det jag som väljer, för visst kan man likna det lite vid att ge upp då? Alltså om man slutar orka och slungas tillbaka. Men om jag fortsätter springa och lyckas ha sönder den där jäkla gummisnodden så jag kan fortsätta utan detta ständiga kämpandet, det hade ju varit skönt. Otroligt skönt. Fatta då vilken sjuk fart jag skulle ha!!!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Bloggevent

Jag och @sofiaagerheim har pratat en hel del om det där med barnsäkerhet sedan vi besökte underbara baby mässan i Sthlm tidigare i vår. Vi kom fram till att vi vill bli bättre på hur vi håller våra barn säkra i vattnet och hur vi ska agera om olyckan är framme nu när det är sommar och badsäsong. För på sommaren ökar drunkningsolyckorna avsevärt och tyvärr dör alldeles för många barn pga okunskap. Vad kan vara viktigare än att du som förälder kan känna dig trygg med hur du ska agera i en situation där ditt eller någon annans barn råkar ut för en olycka i vattnet?

Så nu ska ni med små barn i åldern 3 månader till 3 år hålla utkik i mailen! För i dagarna kommer det ett mail med en inbjudan till vårt event som hålls i samarbete med Trampoolin! Har ni inte fått något mail så kan ni följa oss på instagram på @elliebelleevent så kommer det upp en inbjudan där inom kort. Det kontot är helt nystartat så bli inte förvånade om det inte finns någon större aktivitet där ännu men snart kommer flödet att fyllas med foton och filmer från allt roligt vi ska hitta på! Glöm inte följa @trampoolin, @biabia.se och @fruagerheim också för att försäkra er om att ni inte missar något!
Ni vet väl vad trampoolin är? Om inte så ska jag berätta det för er nu!

”Trampoolin har arrangerat babysim och simskolor sedan år 2000. Tusentals barn har lärt sig älska vatten och simma hos oss.Våra simkurser finns i alla nivåer och för alla åldrar, från 3 månader till vuxen ålder.Trygghet, lekfullhet och glädje går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Allt vi gör är på barnens villkor.
Vår målsättning är att vara veckans höjdpunkt för hela familjen. Välkommen till ett av Sveriges ledande babysim och simskola!”

Under eventet kommer vi att få testa på en simlektion med våra barn och även få en genomgång i HLR på barn. Vi kommer att få information ifrån experterna från Trampoolin om hur vi bör tänka och vad vi bör tänka på när det kommer till våra slå i vattnet. Den här kunskapen är så otroligt viktig att du inte får missa den!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer