Inspo, Ellie 2-3 år, Bloggevent

I know, i know... det är hemskt när man vill veta men inte får några klarheter i någonting. När folk bara dansar som katten runt het gröt och allt man vill är att ha en liten hint. Men det får ni inte. För jag ska vara sådär jobbig! Jag ska vara så där olidligt otydlig med allt. Tala om allt men inte säga någonting. För det är sån jag är.

Idag har jag haft planeringsmöte med två fantastiska tjejer inför något stort. Något superstort och unikt! Vi är genier! Det här vill ni inte missa. I juli händer det och alla kommer att prata om det. Länge. Vi startar något helt unikt i sitt slag i Sverige och jag är övertygad om att vi kommer att göra det igen och igen och igen. Vi siktar mot stjärnorna och ni ska få följa med.

Efter det mötet hade jag ett annat, för att planera min väninnas babyshower. Jag och min kompis bästa vän satte oss ner och strukturerade upp lite så vi vet vad som är kvar att göra för att få det perfekt. Vi satte oss och fikade på Gretas inne i Hey Market. Så mysigt ställe och världens trevligaste personal som både lekte med Ellie och gav henne massa godsaker!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Inspo, Ellie 1,5 - 2 år

Vi delade upp det ändå. Barnen och släkten. Bestämde oss för att vara ute oavsett väder så i inbjudan stod det kläder efter väder och vi hade verkligen tur för solen sken hela kalaset igenom. Släktkalaset blev vi dock tvungna att ha inomhus då det började regna strax efter barnkalasets slut. Stort tack till alla dom kom och tack för alla presenter Ellie fick trots att vi avböjt haha. Typiskt människor som älskar att ge! Men vi älskar dessa människor tillbaka!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Inspo, Samarbeten/Sponsrade inlägg, Ellie 1,5 - 2 år, Barnkläder/Leksaker

Vi tjejer i @vlogginmamas fick hem superfina kläder till våra små pluttar i ett samarbete med Lipfish ❤️ dom har ju heeeelt fantastiska kläder! Ellie ääälskar sina! Vilken grym födelsedagspresent det blev. Hon ville byta kläder DIREKT, jag fångade hennes reaktion på film!
Kika gärna in och se vad @sillyme och @Jeenyrosen fick hem också 😍 #lipfish #barnkläder #vlogginmamas

Vloggin mamas hittar du på instagram & facebook.
Vm består av en grupp på 3 mammor som filmar barnen i olika situationer i livet. Vi håller tävlingar och har samarbeten med olika företag till och från så missa inte att följa oss ❤️

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer