Familj & Vänner, Ellie 1,5 - 2 år

Jag har nog tappat det där med högtider. Vet inte om det har med måendet att göra eller ej men de senaste åren har jag verkligen fått kämpa med den där glädjen inför firande osv. Jag hoppas det är övergående för jag har alltid varit väldigt förälskad i alla stora dagar, sett fram emot jul och nyår, påsk, midsommar och halloween. Firat alla Mors- & Fars dag, varit noga med födelsedagar och namnsdagar men inte senaste åren. Det har blivit mer ansträngande och glädjen har saknats. Den där förväntan har varit som bortblåst och jag har gjort allt för att jag varit tvungen mer. Jag hoppas att den kommer tillbaka!
Vi har inte firat påsk. Ellie blev förkyld så vi kunde inte åka till svärisarna, vi stannade hemma och beställde pizza istället. W åkte dock dit själv och tog med sig rester från påskbordet hem till oss så vi åtminstone fick lite påsk. Vi hade ju inte köpt något själva eftersom vi var bortbjudna. I morse när vi klev upp åt vi en god påskfrukost och njöt som aldrig förr.
Vid lunch kom finaste Carolina och hennes familj, vi käkade lunch och fika efteråt för Carro fyller år idag! Vi sjöng lite och dom fick kika runt i huset.

Bildbomb!

Efter fikat gick barnen ut och lekte. Dom hoppade i studsmattan och hade superkul!!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Länkar/Utmaningar/Bloggar, Inspo, Ellie 1,5 - 2 år

Igår gick åkte vi och våldsgästade Petras jobb, ja alltså på förskolan. Vi var tvungna att ta tag i det där att ses för Ellie saknar sin gudmor och jag saknar henne massor. Faktiskt mer än mest! Vi har sån tur som får ha Petra i våra liv. Hon är världens mest spralliga gudmor och älskar ju verkligen att göra saker med just barn! Det kommer ni märka när hennes kokbok släpps. Jag längtar verkligen efter att få läsa den! För er alla som missat det så bloggar Petra på www.happyfoodbypetra.com om vegankost! Ni måste besöka hennes blogg och ta del av alla fantastiska recept! Jag älskar maten hon lagar.

Hej Petra!

När vi kom hade Petra gjort en supergod vegansk pizza till lunch och hon passade även på att låta Ellie hjälpa till att göra en egen när vi ändå var där. Ellie blev superglad! Hon fick smaka, sleva och bestämde vad som skulle vara på! Receptet på pizzan Petra serverade till barnen lägger hon nog upp på bloggen senare, Ellies pizza får ni se här. Men jag har ingen aning om vilka ingredienser dom haft så det får ni fråga Petra om.

In the making...

I väntan på att pizzan ska bli klar...

Efter vi ätit gick vi ut på gården och Ellie gjorde ett tafatt försök att hjälpa till att let efter ägg med de andra barnen men hitta annat som var roligare... nämligen sandleksakerna och rutschkanan! Dom hade pyntat så fint på gården. Det gav en ordentligt påskig känsla.

Påskpynt i buskarna

Min vackraste tjej!

Påskägg!

Sandleksaker!

Pizzan som Ellie gjorde fick följa med ut. Även en supergod kaka Petra gjort dagen till ära!

Världens stoltaste tjej!

Kakan och pizzan fotades men mitt uppe i allt råkade kakan knuffas i backen och hamnade uppochner i sanden... men vi är inte rädda för lite skit i magen så det plockades upp igen, vi skrattade lite och åt det som gick att äta!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Tankar/Privat, Ellie 1,5 - 2 år

Hon, den vackraste av dom alla. Och jag... jag som varit med och gjort henne! Tänk att hon blev så perfekt! Det är uppriktigt svårt att förstå hur allt bara klickar ihop och blir en helt unik människa. Hon är hon liksom. Hon blev ingen annan. Hon blev Ellie. Och hon är vackrast i hela världen!

Och snart blir hon hela 2 år gammal!

Jag ligger just i detta nu och funderar på om jag ska lämna henne eller ej till dagmamman idag. Jag har en del att försöka få ihop. Jag ska träffa Jenny och fika, jag ska träffa Petra som är världens mest upptagna människa och båda befinner sig i Täby... ska jag göra det enklare för mig och strunta i att lämna Ellie? För då slipper jag åka fram och tillbaka till Vallentuna. Det tar ändå en stund. Mamma och Micke kommer ikväll. Dom sover över för dom ska åka till Teneriffa i morgon och W ska köra dom till Arlanda. Ingen panik allt på en gång. Jag struntar i det. Hon får vara hemma. Jag vill hinna med allt. Jag måste hinna.

Usch jag skrev världens elakaste meddelande till Petra... om hur undanskuffad och bortprioriterad jag kände mig. Jag låg här och grät en skvätt när jag tänkte på hur sällan vi får möjlighet att ses. Hur lite Ellie fått träffa sin gudmor. Jag känner mig elak nu för jag vet. Jag vet hur mycket hon vill men inte får till det. Jag vet det. Jag har det exakt likadant och prioriterar inte mina vänner alls. Jag har inte gjort det på länge. För jag har så mycket annat som tar upp tiden. Jag springer framåt och jag förstår Petra. Hon har miljoner FLER saker än mig att göra. Jag har mycket men hon har massor. Och nu känner jag mig elak för jag ens skrev att jag kände mig obetydlig. För jag vet ju att så inte är fallet. Jag vet ju. Och vill jag ses så kan jag ju faktiskt ta tag i det själv också. Så som jag förväntar mig att mina vänner ska göra om dom vill umgås med mig. Så jag tänker våldsgästa Petra!! Visserligen har hon erbjudit mig att göra det men ändå.

Hoppas ni får en fantastisk dag. Jag ska se till att ha det!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer