Familj & Vänner

Jag vägrar erkänna att jag fyllt 25 i många år nu! Jag blir aldrig äldre än 25. Inte i huvudet iaf. Kroppen håller inte med mig dock och visst har jag väl blivit något klokare men jag trodde att man klev över nån magisk gräns när man fyllde 30 och blev vuxen över en natt, så blev det inte för mig så nu går jag runt och tror att man blir vuxen vid 40 (inte riktigt där ännu även om det inte är långt kvar nu). Den där vuxenheten då...? Vad innebär det egentligen? Jag har alltid sett dom ”vuxna” som Old fashion och grå liksom. När jag var barn hände det redan vid 30. Nu när jag klivit över den gränsen för länge sen har jag nog insett att man blir inte äldre än man gör sig!

Så grattis mig själv till ännu en 25:e födelsedag!

Min long lost brother är här! Jag har inte träffat honom på 1,5 år. Han har aldrig ens träffat Ellie, men idag kom han. Jag är så lycklig för det. Bästa presenten var att få krama honom! Vi har käkat lite fredagsmys (på en onsdag) mmm gott - busigt av oss!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Länkar/Utmaningar/Bloggar, Hyllningar - gör någon glad

19 år har du vandrat här på jorden, 19 år och du har så mycket i din lilla ryggsäck. Lilla älskade du, sluta va så hård mot dig själv. Du har ju tagit dig igenom exakt alla motgångar, dina vänner säger ju hela tiden till dig att ingen dem känner är lika stark som du. Börja lyssna på det och ta till dig allt fint som dem säger om dig. Du försöker alltid att få andra må så bra, men du då? Du måste tänka på dig själv, vara lite egoistisk. Din lilla kropp börjar ju ge upp, lyssna på den.

Sluta ta så mycket ansvar, och börja andas. Ta de lugnt bara, och stressa inte upp dig för allting. Du klarar ju allt. Du kommer ta din drömutbildning, för när du vill något så ger du inte upp. Det är det fina med dig, du är envis och ser till så du får det du vill ha.

Och fortsätt vara världens bästa storasyster, för lilla Angelina ser upp till dig så mycket. Hon är ju din lilla prinsessa, det vet hon om och tar efter dig hela tiden trots att du kanske inte ser det. Bättre syster kunde hon inte fått.

Och trots att pappa inte finns med dig fysiskt längre, så finns han där. Han är stolt, jag vet att du inte känner det väldigt ofta. Jag vet att du är arg, så arg på honom. Men det är okej, du får va arg hur länge du vill. Men han älskar dig, du har kommit så långt trots din tuffa väg hit. Du har kämpat och inte gett upp. Alla är stolta över dig. Va stolt du med, för du är så fin. Du är vettig och vill alltid allas bästa. Det finns bara en du, va rädd om dig.

//Therese Karlsson - @tettetherese @tettetherese

Detta är det nionde av 30 inlägg i min serie ”kärleksbrev till mig själv”

Vill du lyftas här?

Jag vill isf att DU skriver ett kärleksbrev till dig själv och mailar mig på anna@biabia.se så kommer jag att publicera ett nytt någonstans mellan kl 19 och 21 varje dag under 30 dagar i min blogg. Det kan innehålla precis vad som helst men ska vara utformat som ett brev skrivet till dig och innehålla minst 3 positiva saker du älskar hos dig själv. I mailet behöver du även uppge förnamn, bloggadress (om du vill bli länkad) samt en bild (på dig själv).

Vi måste bli bättre på att älska oss själva!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Bloggevent

Lite kan jag ju faktiskt avslöja för att bygga upp spänningen ännu mer... eller hur?!?? Jag är så otroligt taggad på detta att jag snart spricker!

Jag har hintat lite om att ett event planeras och jag gillar ju att retas.

Det blir en bloggmiddag i mitten på mars här i Sthlm. Nästintill allt är klart och jag har fått så fantastiska människor att samarbeta med från olika företag. Givetvis är dessa företag lika spända som jag på allt vi just nu sätter ihop. En stor aktör kommer att medverka och demonstrera och lotta ut en helt ny produkt ur sitt sortiment! En annan kommer att presentera sina produkter som är helt fantastiska på plats och ännu bättre - dom är både ätbara och ekologiska! DET ÄR SÅÅÅ ROLIGT! Självklart blir vi mammor lite prioriterade också med produkter som inte bara är till våra barn. Vi kommer att äta gott och få höra framgångssagor från talare som brinner för vår jord och allt levande på den. Självklart minglar vi lite och passar på att knyta närmare band med både bekanta och helt nya människor. Det ska fotas och lajvas för att även ni som inte har möjlighet att närvara på plats ändå ska få vara med på ett hörn och känna er delaktiga i denna roliga kväll!

Jag hoppas att jag inte bråkar med er för mycket, följ mig här på bloggen och instagram för att inte missa någonting! Du hittar min blogg även på Bloglovin och Blogkeen om du vill följa men inte själv har din blogg här på nouw.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer