Länkar/Utmaningar/Bloggar, Samarbeten/Sponsrade inlägg, Inspo

Inlägget är reklam för gymgrossisten och innehåller annonslänkar.

Vad är det vanligaste nyårslöftet genom tiderna? Jo att vi ska bli fit och hälsosamma! Jag startar året med en 30 day butt lift challenge med @Lycklig och för er alla som har liknande mål för 2018 är ju gymgrossisten ett riktigt bra alternativ att klicka sig igenom för att hitta rätt hjälpmedel! Dom har dessutom fortfarande mellandagsrea så passa på!!!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Jag skulle ju inte dricka. Inte mycket iaf. Men det gjorde jag. Jag hade så kul! Helt galet hur länge sen jag verkligen kände för att gå ut och verkligen ha roligt. Eller jo förra gången, när Emelie fyllde 30, då var jag pepp. Fast fram till precis innan jag skulle åka funderade jag på att ställa in. Ungefär som igår men då ville jag inte gå alls. Men då när E fyllde hade jag ändå förberett mig och försökt tagga och ansträngde mig, hade sjukt ont i magen minns jag. Väl ute släppte det och jag verkligen njöt av kvällen! Det gjorde jag igår också!

Helt galet kul hade jag! Tänk så mycket glädje en sunkig liten lokalpub kan skänka. Tänka sig.

Som sagt... det blev suddigt fram mot slutet! Och nu är kl 6, jag är nyvaken och sjukt törstig men det är bara dricka och somna om igen! Det här går inte för sig. Sov gott.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Inspo

Jag och syrran drar ut ikväll. Hon tvingar mig. Jag måste. Vill sova. Men nu när sminket är på så känns det genast lite lättare. Vi ska bara ner till lokalpuben och sjunga lite och det blir kul när vi väl är där. Det är nära hem och vi känner antagligen dom flesta som hänger där. Inte för att det är speciellt intressanta människor men jag har ju syrran, vi brukar ha kul. Vad ska ni göra ikväll?

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer