Länkar/Utmaningar/Bloggar

Veckans Bloggmamma blir länkad i sidomenyn i en vecka, samt får en shoutout på min instagram!

Ett stort grattis till vinnaren - VECKANS BLOGGMAMMA är ingen mindre än @Ovaddad

Elins presentation:

Hej ! Va kul att du har hittat hit. 23 fyllda år har jag hunnit med, och jag har nog bloggat i drygt 10 år nu. Detta är min blogg och här kan du läsa om min vardag. Just nu består min vardag av att vara mamma till Otto född 23 dec -16. Jag har ett eget företag som massör. Men just nu är jag mammaledig. Jag och min man flyttade till stråvalla/Varberg i slutet på 2015 och bor nu här med två ragdolls katter och som sagt, vår finaste pruns Otto.
Jag är en tjej med känslorna på armen, och lite av en galen filosof. Jag tänker och filosoferar samt analyserar hysteriskt mycket. Därför är bloggen viktig för mej. Här kan jag vara svag och galen i mina rader.
Men kom ihåg. Detta är min ventilations plats, gillar du inte vad du läser. Så sluta läs. För jag tänker inte sluta blogga. Haha.
Igen, välkommen till mej.

Kontakt : Elin.akeson@hotmail.se

Tack för alla nomineringar och röster!

Glöm inte att det är ny nomineringsomgång från och med onsdag - startar kl 9.00.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Inspo, Länkar/Utmaningar/Bloggar

Gör då denna enkät!! Influencers testpanel

Det söks främst efter bloggare/influencers inom kategorin Föräldraskap - allt som har med barn och familj att göra då företaget nischar sig mot just den målgruppen.

Fyll i enkäten för att få en möjlighet att delta i en testpanel som kommer att få äran att verkligen påverka och provköra en helt ny tjänst som innebär en stor möjlighet för nya influencers idag att tjäna pengar på sina samarbeten! Ja pengar!! Inte bara produkter och små korvören.

Just do it!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Inspo

Inlägget innehåller reklam för tretti.se genom annonslänkar.

Jag känner mig galet naken. Avklädd. Ensam. Handikappad rent utsagt... Jag fungerar inte! Vilsen... Förvirrad och har panik! Jag har glömt min telefon. Jag kan inte få tillbaka den förrns i morgon igen.

Hur kommer det sig att vi blev så beroende av våra telefoner?

Jag är helt lost in space. Vet ju knappt vad man gör när man inte har den där prylen i närheten. Så tillgänglig. Hur gjorde man förr? Innan mobiltelefonen. Helt galet. Det är värt att fundera på...

När vi ändå pratar teknik kan vi lika gärna fortsätta diskutera vad mer vi inte klarar oss utan som tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare, vattenkokare, alltså vi är helt beroende av att göra det enkelt för oss haha. Jag skulle nog dö om min diskmaskin gick sönder. Jag skulle gråta om NÅGON av mina maskiner gick sönder. Om någn av dina masiner sulle gå sönder kan du bara hitta nya här - TRETTI.SE och få 30% rabatt på utvakda varor. Ange bara koden TR30 i kassan.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer