Ellie 15-18 månader

Så blir det såhär.

Nu ska jag gå och lägga mig. Måste nog sluta spamma er innan ni lämnar mig för gott! Har faktiskt fått en del gjort idag. Jag plockade undan kläderna i soffan (flyttade dom dock bara in i sovrummet, men dom ligger inte kvar i soffan iaf) och jag plockade undan alla leksaker samt fixade disken. Bra jobbat Anna! *klappar mig själv på axeln lite lätt och njuter*

Sov gott. Har en del kul till i morgon åt er.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 15-18 månader

Det är så skönt att hon kan roa sig själv så pass. Ibland får jag vara med och leka men ofta är jag tydligen bara i vägen. Eller så är jag ingen rolig lekkamrat. Jag är glad att vi ordnade hennes saker i hörnan så bra. Det är enkelt att plocka undan, enkelt att hitta för Ellie och hon leker verkligen där. Hon tycker om det.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Barnkläder/Leksaker, Ellie 15-18 månader, Throwbacks

För ett år sedan idag tog jag denna bilden. Vi provade dopklänningen som gått i arv sedan den syddes till mig av grannen till mormor. Både jag och alla mina barn har nu haft den. 36 år gammal klänning. Den är fantastiskt vacker än idag!

Tänk att det är ett helt år sen hon döptes. Inte riktigt ännu men nästan. Tiden går verkligen fort. Det är samma präst som döpt och konfirmerat oss allihop, i princip. Antonio döptes i Härnösand och prästen skulle kommit men hans dotter blev fruktansvärt sjuk så han kunde inte. Det är enda anledningen till att Antonio hade en annan präst. Jag älskar traditioner. Älskar att hålla ihop våra röda trådar!

Hur har ni gjort? Döpt? Namngivning? Håller ni samma traditioner eller skapar ni nya?

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer