Länkar/Utmaningar/Bloggar, Böcker

Så jäkla glad! Hade paket i brevinkastet idag med boken som @Asfaltsblomma & @svenskapache givit ut. Det ska bli så spännande att läsa även om innehållet förmodligen kommer göra mig illamående och sorgsen. Tack fantastiska @Asfaltsblomma för att du delar med dig!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Jobb

Eftersom det droppar in ett par erbjudanden om samarbete från diverse företag nu som jag tycker är fantastiskt roliga och vill köra med så har funderingar kring att starta enskild firma runt bloggen börjat snurra. Sponsring kräver ju även att man ska skatta eftersom det är betald marknadsföring det handlar om.

🌸 Hur gör man när det gäller en blogg?
🌸 Vad måste man tänka på?
🌸 Hur räknar man ut vad man ska deklarera?

Behöver hjälp!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 12-15 månader

Tycker det är ganska roligt att höra människors olika smeknamn på sina respektive och framförallt sina barn. Jag har alltid kallat människor för deras hela namn som exempelvis William - säger aldrig Wille eller Walle som de flesta andra kallar honom. Andzelo och Antonio är inga namn man oftast hittar smeknamn på. Ellie är inte heller något man brukar hitta smeknamn på men det har min gubbe nu lyckats med ändå. Det absolut roligaste är de namnen som egentligen inte ens hör till namnet i sig. Typ helt ologiskt. Men kul. Finns ofta en historia bakom dom som är fruktansvärt roliga. 

Förutom alla gulliga namn som älskling, mammis, bebis, hjärtat osv heter hon även: Ellsor, Ellinator, Gnällie, Ellie-Pellie, Ellieminator.

Vad har ni för roliga smeknamn på era barn?

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer