Ellie 12-15 månader, Familj & Vänner, Mina tonåringar, Tankar/Privat

I samma sekund som jag såg min älskade son kliva ut genom gaten och mot planet kände jag verkligen hur allt släppte. All oro. Alla klumpar i magen. Alla stenar är borta. Allt är borta. Det känns fantastiskt. Och hemma har vi, efter bekräftelse på att han var framme, bara lekt lekt lekt. Jag och alla barnen. Jag hade Miranda och Casper här idag, jag älskar dessa barn. Dom är fantastiska. Det är iofs föräldrarna också men barnen är ändå bäst.

När pappan kom för att hämta hem dom var maten just klar så både han o barnen åkte hem mätta och belåtna. Ellie fick på sig pyjamas och ta sista rundan ute på altanen. Det är hennes favoritställe just nu.

Tack Carro & Fredrik för att ni har så mysiga barn och tack älskade lillebror för att du ställde upp idag och hjälpte mig med både barnen och bilen. Du är bäst!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 12-15 månader, Familj & Vänner, Mina tonåringar, Tankar/Privat, Diagnoser - vi är npf

Jag tänkte skriva en presentation om mig och min blogg. Vad den består av så ni som nyligen hittat hit får grepp om vart ni hamnat. Förhoppningsvis tycker ni om innehållet och vill stanna.

Iofs står mycket i min profil men kanske inte så utvecklat ändå.

Mitt motto: "Ingen skall straffas för sina tankar. Det är viktigt att få göra sin röst hörd. Att få skriva utan att bli synad. Att få uttrycka sig utan att bli dömd".
Det är otroligt viktigt för mig, jag håller stenhårt på dom orden och står för det 100% av tiden.

Jag är född 1981 i Stockholm. Har ADHD och sen tidigare även en Bipolär diagnos (vilken jag inte alltid vill förlika mig med). Fick min äldsta son i Januari 2001, hela 5 dagar innan min 20-årsdag.

Han är i skrivande stund 16 år gammal. Klok. För smart för sitt eget bästa. En unge med det högsta EQ:t jag någonsin mött. I höst börjar han gymnasiet och den högsta drömmen han har är att bli yrkesmilitär, där han vill arbeta i fält. Den drömmen föddes när han var väldigt liten kanske 5-6 år och har sen dess hängt kvar. Först och egentligen parallellt med drömmen om att bli militär ville han bli kirurg och arbeta för läkare utan gränser.

Kort efter nr 1 kom pojk nr 2, närmare bestämt i Juli 2002. Han är bestämd och envis med ett ofantligt stort hjärta. 2009 blev han diagnosticerad med DAMP, Tourettes syndrom och autistiska drag. Det är en väldigt omtänksam kille som alltid vill allas bästa väl. Just idag står vi dock inför en stor och påfrestande livsutmaning då han, idag endast 14 år gammal, hamnat snett med det man kallar "fel vänner" och är i starten till något som kan gå väldigt illa om vi inte agerar NU. Vilket vi givetvis gör.

Åren har gått otroligt snabbt och pojkarna är snart vuxna. Deras pappa och jag har varit separerade sedan 2004 och jag har väl träffat min beskärda del puckon genom åren men 2014 tack o lov fastnade jag för en 12 år yngre man, som i bloggen kallas W, och i April 2016 föddes vår dotter. En envis dam som är allas vår lilla prinsessa. Det mesta jag skriver handlar naturligtvis om henne. Men jag skriver även då och då om både jobb, fritid och resterande medlemmar i vår lilla npf-familj.

Jag är personlig. Gömmer mig inte. Om du vill följa mig önskar jag dig välkommen. Här respekterar vi varann - det är jag noga med då jag har ett enormt behov av att få skriva av mig och inte alltid politiskt korrekt. Döm mig inte eller lämna mitt flöde är min väldigt starka åsikt.

För kontakt om exempelvis samarbeten skriv ett DM eller maila till annawestergren@outlook.com

Nu när ni fått en bredare bild av mig så kanske ni känner er sugna på lite fler detaljer och då är det väl alldeles ypperligt att jag råkar ha en Q/A lite längre ner i flödet. Den hittar ni HÄR

Så klicka och ställ frågor för att jag ska lyckas få ihop en grym vlogg med svar.

Tack för att ni finns alla gamlingar och jag önskar alla er nyingar välkomna tillbaka

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 12-15 månader, Familj & Vänner

Men ja alltså vi körde en donken på väg hem från Bromma... barnen fick hamburgare och dom gillar det! Helt okej i min mening nån gång då och då. Då och då. Barnvaktar Casper och Miranda idag också, mysipysi. Så det lär komma upp en del bilder ikväll. Har även tidsinställt en presentation om mig och min familj till kl 18, för alla nya besökare. Tänker att ni ska få möjligheten att känna på mig lite mer.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer