Tankar/Privat

Jag har skojat om just detta ämne mer än en gång. När jag nu ser en annan sida av myntet skäms jag. Hur har jag kunnat göra såhär utan att ens blinka till och skänka en tanke åt dom människor som är drabbade av ofrivillig barnlöshet. Det är rent OSMAKLIGT faktiskt. Jag kommer tänka efter - gör det du med.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Ellie 9-12 månader, Länkar/Utmaningar/Bloggar

I natt är vi inte ensamma. Jag, Ellie och pojkarna har besök av en liten Casper. Hans mamma fyller 30 år idag så hon blir ordentligt firad - och när man fyller 30 är det barnförbjudet! Det kommer säkert komma upp lite bilder från kvällen på hennes instagram

Grattis bästa! Det är du värd! Hoppas du får en fantastisk kväll, natt och morgondag!

Jag fick snusa minibebis tidigare idag. Och Ellie startade eget enmansband. Det lät riktigt bra. Finns ingenting som är roligare än musik tycker hon. Dansa, sjunga och spela - hur kul är inte det?! Och något som är nytt för dagen är brumljuden Ellie gör så fort hon ser en bil. Helt spontant bara spottade hon ur sig brum brrrumm brrrrrummm när Walter (minibebisens storebror) körde sina bilar fram och tillbaka på tv-bänken. Det går så fort allting! Ingen dag är den andra lik.

DET VIKTIGASTE SPARAR MAN TILL SIST

Eftersom glädje smittar bör man glädjas oftare. Att kunna göra något fint för någon annan är viktigt för ens egen självkänsla. Stort eller litet har ingen betydelse. Det finns inget mätinstrument för genuin lycka. Pay it forward.

Läs >>> detta <<< inlägg av @hjartebarnsmamman

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 9-12 månader

Det är nog bättre att ställa lådor med leksaker där... ljusen vill jag ju ha ifred! Bara åka iväg och köpa lådor då. För hon älskar att gå i skåpen. Det är spännande. Kanske för att mamma säger nej. Hon vill utforska allt. Vem är jag att hindra henne?!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer