Familj & Vänner

Eller nä! Sånt har jag slutat med! Tror det är 11:e året i rad jag fyller 25 nu. Känns som att jag gjort det här. Så jag bryggde mitt eget kaffe i morse, väckte barnen och syrran. Världens bästa Ellies gudmor Petra (blogglänk) ringde och sjöng. I eftermiddag ska vi gå och göra syntest på Andzelo så han kan få körkortstillståndet godkänt. Alles gut! Är förvånad över hur många som minns när man fyller - sen kom jag på att jag har facebook - haha det är perfekt för att göda egot! Älska facebook! Jag hade nog inte kommit ihåg en bråkdel av alla födelsedagar utan fb.

Gubbfan trodde jag fyllde år igår så jag ska gratta honom i augusti istället (han fyller i september)!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Inspo, Ellie 9-12 månader, Listor

Jag vet att det är fruktansvärt tidigt att ens börja fundera men helt seriöst, det är faktiskt bara 3 månader kvar - inte ens det!!! Sååå - Inför Ellies 1-årsdag har jag massor av önskningar, vi får dock inte plats med allt. Sen har hon visserligen det mesta redan - jag har liksom haft turen att hur många vänner som helst gärna velat bli av med bebissaker och kläder så Ellie har sitt på det torra ganska lång tid framöver. Förutom:

🍭 En Bobbycar - det har hon inte!! Det önskar vi oss.

🍭 Rituals babyserie - den ska tydligen dofta amazing - önskas!!!

🍭 Ett bokställ (!!) - vill ha böckerna lättillgängliga för henne - och snyggt givetvis! Men det måste vara vägghängt, som en tallrikshylla typ. Gärna med knoppar nere så man kan hänga saker där.

🍭 Kläder - Det kan man inte få för mycket av! Det kan man ALDRIG få för mycket av... speciellt inte som tjej!

🍭 Marackas - (stavning?) för hon äääälskar att spela på äggen i kyrkan - hon är bra på det också trots att hon bara är 9 månader... lilla donnan har takten!

[Btw - alla bilder är lånade från Google...]

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer