Familj & Vänner

Vi ska skåla in det nya året i morgon, fira ut det gamla. Året som har gått har givit mig så otroligt mycket kärlek. En ny liten människa har berikat vårt liv. En kärlek större än något annat. Allt jag önskade inför förra nyåret har blivit verklighet. Förutom den stående årliga önskan om ekonomiskt oberoende, men det som inte dödar - det härdar, sant! IOM Ellie så har vår familj blivit mindre självisk, på ett bra sätt. Det finns en ny huvudperson som alla måste ta hänsyn till, hon är viktigast här och nu. Det vet alla och sen hon kom har konflikterna minskat här hemma, alla har hittat ett lugn som inte funnits tidigare och vi har kommit varann närmre. Jag har fått mer ork trots att jag är tröttare än någonsin, alla måsten är MÅSTEN på riktigt. Pojkarna har engagerat sig mer i sina måsten och höjt betygen. Jag är STOLT över dom! Och det säger jag till dom!

Det nya året är en ny början, ett oskrivet kapitel, och om vi är smarta så lovar vi oss själva att inte ta oss vatten över huvudet utan göra våra drömmar till verklighet i den omfattningen vi förmår!

Hon åt halva flaskan, ammade lite, vände sig om på magen, bökade lite, somnade och sover ännu. Nu har hon sovit snart 5 timmar i streck. Varför sover inte jag kan en undra... det undrar jag med! För mycket tankar... planer... önskningar... drömmar och hjärnan går på högvarv. Är väl van nu. Men det är så mycket jag vill göra, känner mig så begränsad eftersom jag alltid vill massor nattetid - då möjligheterna till att göra det till verklighet är obefintliga (eftersom man måste ta hänsyn till resten av världen). Varje natt tänker jag - "i morgon" - sen händer knappt hälften iaf!

- Måste köpa säng till Andzelo
- Måste hänga tvätten när den är klar i morgon bitti (tidsinställd)
- Måste plocka ur diskmaskinen
- Måste vika tvätten som jag var dum nog att inte vika direkt som jag brukar - nu ligger den i soffan och stirrar på mig genom väggen!
- Måste lära mig sova när jag borde... samma visa varje dag.
- Måste köpa anteckningsböcker så jag kan börja föra dagbok åt Ellie... för jag har inte börjat på det ännu... gaaah!

Vill så mycket - händer så lite!! Ta dig i kragen nu!

Ska bara publicera detta, spela lite mobilspel, sen är det sova! (Misstänker att mobilspelen är boven i dramat här... men det ignorerar jag och spelar vidare) god natt!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 6-9 månader

Jag tycker inte om att amma längre. Ellie är 8 månader och har i princip slutat amma dagtid. Men på nätterna (!!!) jag får knappt sova längre för hon vill sova med tutten i munnen. Detta började runt 6 månader och blir liksom inte bättre. Det tär så himla mycket på mig och jag vill sluta helt men hon blir sååååå ledsen om jag försöker envisas med flaska på natten. Har fått tipset att sova borta en helg eller liknande för att inte vara i närheten så pappa kan ge flaskan men bara tanken på att lämna min lilla tjej en hel natt får mig nästan att gråta och jag tänker - vad är jag för hemsk person om hon gråter hela natten efter tutten?! Plåga henne igenom det liksom, snälla ge mig tips som inte innebär att jag måste plåga henne (och mig) igenom detta. Jag VILL verkligen sluta amma nu. Jag måste få sova!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Tvättstugan är överfylld, sket i att tvätta under helgen och har varit lite halvkass på att göra det sista veckan så nu är 3:e maskinen igång. Lillan sover middag och jag passar på att ligga i soffan och mysa. På mig ligger en lurv.

Hon passar väl på nu när Ellie sover haha! Söta lilla Stella! Hoppas vi får ha henne hemma länge länge. En mysigare hund får man leta efter. Hon är överallt där jag är.

Andzelo lekte med Ellie i hennes tält förut idag. Han är så söt med sin lillasyster. Det är dom båda.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer