Ellie 6-9 månader

Ellie är sjuk igen, alltså det är ju helt otroligt! Känns som hon är sjuk minst en gång i veckan numer... börjar med ont i magen sen feber och snor... så jag försökte ringa BVC utan resultat, gick dit och pratade med en sköterska. Förklarade hur jag kände och hur hon mått sista veckorna. Hon vägde henne och - Ellie har gått NER i vikt... fick tid till läkaren om en vecka, fanns inga tider så vi blev dubbelbokade och hon sa "ja nu blir väl läkaren sur på mig men då får hon bli det" och så log hon. Tack underbara sköterska för att du lyssnar på en orolig nervös mamma. Fram till dess ska jag ge Ellie mat varje dag (behöver inte vara mycket men ändå ge) och en halv påse Laxido till varje måltid. Får hon ont i magen ska vi åka till akuten med henne. Och INTE känna oss som hönsar för det! Vi vill ju bara vår dotter det bästa! Så den 7:e ska vi träffa läkaren och sen får vi ta det därifrån, får se också hur Ellie reagerar på maten fram till dess.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 6-9 månader

Bebislivet var verkligen en dans på rosor när Ellie föddes. Hon har sovit hela nätter sen start i princip, inget ont i magen eller dom vanliga grejerna en småbarnsförälder brukar få brottas med och vi har verkligen känt oss lyckosamma över det... ända tills för någon månad sen då vår lilla prinsessa började få problem med magen, hon fick tänder och upptäckte att man kan försvinna! Känns som allt kom på en gång. Numer sover jag inte alls eftersom hon vaknar så fort man rör sig, hon suger på bröstet under hela sovperioden oavsett om det är dagtid eller nattetid. Så fort jag försöker lossa mig själv så vaknar hon, så fort jag försöker lyfta över henne i sin säng så vaknar hon, och jag - stackars jag - får inte sova alls. Jag kan inte ligga som jag vill (och behöver) det blir varmt och jag kan inte röra mig fritt... och eftersom det ser likadant ut på dagarna så kan jag alltså inte vila då hon sover oavsett tid på dygnet. Jag börjar bli rätt trött nu. Hon vägrar flaskan, hon vägrar nappen, bara tutten duger... hon vill helst av allt vara uppe i famnen hela tiden, visst kan jag lägga ner henne på golvet och hon är nöjd men då kan jag inte röra på mig ändå för hon blir ledsen så fort hon inte ser mig.

Vår nöjda lilla prinsessa är helt plötsligt inte så nöjd längre och jag kan typ inte tänka på annat än när den här jäkla fasen ska gå över! Hur lång är den och när ska jag få sova igen?!

Bajseriet är bättre nu iaf, inget i fredags men 3 fulla ryggbajsblöjor i lördags, inget idag men hoppas på något i morgon!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 6-9 månader

Jag har ju så många experter att fråga så jag behöver er hjälp igen. Nu har jag endast gett Ellie bröstmjölk och katrinplommon och hon har bajsat varje dag av sig själv sen i tisdags... inget ont i magen, ingen förstoppning! Har inte behövt ge några av dom hjälpmedicinerna som hon fått utskrivet. Betyder detta att jag helt enkelt MÅSTE vänta med att ge henne mat helt och hållet?! Hennes mage pallar uppenbarligen inte annat än bröstmjölk. Om jag ska testa mat igen - Vad borde jag testa med? När borde jag börja igen? Blw är ju helt klart det jag tror jag kommer testa när jag börjar igen men VAD finns det att äta för en känslig mage?! Allt är ju stoppande förutom katrinplommon och päron känns det som...

BVC vill att jag ska fortsätta ge henne mat då dom säger att hon behöver det för att få i sig den näringen hon behöver... kan det verkligen stämma? Räcker inte bröstmjölken längre? Har nämligen hört lite olika bud kring det... läste någon tråd på fb om att barn klarar sig på bara bröstmjölk upp till ett år. Men om jag väntar så länge blir det inte svårt att introducera mat då? Och dessutom så börjar jag jobba innan hon fyller ett år... hur gör vi då? Jag släpper inte till pump, ska vi ge ersättning då? Vilken jäkla djungel detta är! Vill ju inte att hon ska få ont i magen!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer