Ellie 6-9 månader

Vi fick oväntat sällskap i helgen av Veronica, Kevin och Vilgot. Vi har hunnit med både dop och mys. Snart är det dags för kalas för morbror Johnny.

Fick hem paketen från #buzzador idag också! Så himla roligt!! Har väntat med spänning! Ett paket var med MAM Friends bitringar som lilla pruttan ska buzza. Hon älskar den verkligen! Sköldpaddan Bob är hennes nya bästa vän. Det som gjorde att jag ville testa var att dom är helt giftfri, fri från BPA och BPS, även tillverkad i 100% naturgummi. Dom är speciellt utformade för att stimulera barnets sinnen och hjälper till att på ett lekfullt sätt utveckla koordination mellan händerna och ögonen. Just sköldpaddan Bob är lämplig för barn från 5 månader. Jag blev lite förvånad för den ser inte ut som en vanlig bitring utan denna var rund och mjuk, lite mer som en tjock gummisköldpadda - hur jag nu ska förklara det. Ellie snodde åt sig den på en gång och har inte släppt den sen dess haha! Det är bra betyg helt klart! #MAMfriends #MAMbabynordic #MAMbuzz

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 6-9 månader

Jag vill ju försöka börja arbeta mot att Ellie ska kunna somna själv i sin säng i framtiden... gärna en nära framtid. Eftersom hon nu senaste tiden börjat vakna på nätterna och vara ledsen och vilja ha bröstet så testade jag igår att ge henne välling när hon skulle sova istället för att amma, lyckades få i henne 140 ml och hon somnade med nappen brevid mig - bad inte ens om bröstet. När hon somnat bar jag över henne i sin säng och hon sov heeeela natten fram till kl 6 utan att vakna en endaste gång! Så nu ska jag fortsätta med det, även få in fler rutiner som pyjamas och tandborstning så det senare går att lägga henne vaken i sin säng, vill att hon ska kunna somna själv.

Idag har vi hälsat på gammelmormor och ätit lunch med henne. Ellie fick smaka av min mat och hon älskade det! Beställde ugnsstekt lax och kokt potatis, det var en riktig hit! Det är så kul att hon blir mer och mer intresserad av allt, hon äter bättre när hon får sitta med och äta med oss!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Tankar/Privat

Utan telefon - igen, utan något alls - igen! Hur ska jag nå fram till dig? Vilka kanaler kan jag använda då allt du fick och allt du haft nu är borta - igen?! Jag skriver detta i hopp om att det kommer fram till dig. På något sätt.

Jag ska vara ärlig mot dig, jag förstår att du känner besvikelse kring boendet men det är ju en konsekvens av ditt handlande. Vad andra runt omkring gör är inget som har med dig att göra, du har endast dig själv att ansvara för. Jag blir livrädd när du gör såhär för jag får katastroftankar kring att du ska försöka ta livet av dig eller ta en överdos. Jag får ont i magen och mår fruktansvärt dåligt eftersom jag är otroligt medberoende till dig. Jag orkar inte må så eftersom jag har en hel familj att ta hand om, med tonåringar som är fulla med hormoner och en liten bebis som läser av mina känslor som en öppen bok och reagerar därefter. Du har lovat gång på gång att du ska göra saker på ett visst sätt men håller ingenting och den här återfallsprocessen har du varit mitt uppe i väldigt länge, det vet jag om men inte vetat hur jag ska konfrontera dig med det eftersom du själv varit väldigt blind inför det vad jag förstår. Jag vill klippa här, jag är så fruktansvärt ledsen och jag behöver ork att ta hand om mitt. Mina barn är värda hela mig och att jag mår bra. Du måste ta tag i ditt på riktigt nu för barnen blir automatiskt påverkade av ditt handlande. Jag önskar att jag kunde göra något men det finns ingenting jag kan göra annat än vara tuff eftersom en familj inte är något man bara kan ha när man känner för det, det här är något som är värt att kämpa för men det är bara du som kan bestämma dig för om du är villig att göra det eller ej. Jag hoppas att du tar rätt beslut och att du går tillbaka till ruta noll och börjar från början. Om det är behandling eller vad det nu är vet inte jag, bara du kan avgöra det. Det känns som att något väldigt illa kommer hända ifall du inte gör något åt detta nu och det gör så jävla ont! Snälla ta tag i allt för att vi ska få ha kvar dig i vårt liv ❤️ jag älskar dig, dina barnbarn älskar dig och vi alla behöver dig, nykter och som den morfarn du en gång var. Gör det du behöver och kom tillbaka till oss sen!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer