Ellie 3-6 månader

I morse fick jag väcka tösabiten kl 8.30 för vi skulle på öppna förskolan och kika på teater. Hon hade säkert kunnat sova hur länge som helst! Har märkt på sista tiden att hon vill sova längre. Hon vaknar som vanligt kl 6-7 och jag lägger henne bredvid mig och tuttar så hon somnar om, men istället för att vakna vid kl 8 som hon brukat har hon sovit ibland ända fram till kl 10. Jag klagar inte! Hoppas det blir en morgontrött bebis precis som hennes bröder, det är underbart! Jag blev aldrig väckt tidigt på helgerna av pojkarna och det är sååå uppskattat.

Teatern var riktigt rolig! Det är en förskola med inriktning på kultur som håller i det. Den finns i handen och har öppet hus nästa vecka så jag ska dit o kika lite! Känns som ett bra alternativ, lära sig genom sång, musik, att vara kreativ. Mindre barngrupper och nära kreativt lärande är ju fantastiskt! Skogmans förskolor har jag för mig det heter.

Det är så himla mysigt att det äntligen blir lite kyligt så jag får klä prinsessan i sina fina overaller! Har längtat! Söta små mössor och mysiga ulliga overaller o jackor, jag får plocka fram alltihop och jag är så lycklig för det!!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 3-6 månader

Rund o go, precis som dom ska vara när dom är såhär små. Som små köttbullar! Det var bebisbesiktning för 5 månader idag och därmed även vaccination. Hon vägde 8340 gram och var 66 cm lång (bara växt en cm sen sist) sen var det sprutorna... åh dessa sprutor!! Stackars bebis blev jätteledsen både första och andra sticket. Det gör ont i mammahjärtat när dom har ont. Hon grät och riktiga krokodiltårar rullade ner för kinderna. Men det gick över ganska snabbt som tur var och nu är hon mest trött och vill vara nära. Hon somnade direkt efter sprutorna och sov nästan 2 timmar. Hon har varit lite extra gosig och vill gärna vara uppe i halsen på mig så mycket kramas blir det. Inte mig emot!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 3-6 månader

Jag gick lite bananas och tänkte att jag var tvungen att testa sätta inovidynan i åkpåsen idag för att se om det funkar... och det gör det! Jag vill ha det så nu, men det är ju inte så kallt...! Kan man motivera på något sätt så jag kan använda den redan nu?? Det är ju så fint! Nu ska jag börja kika på pälsar till suffletten också! Det bara MÅSTE jag ha! Ska försöka hitta någon bra och billig så jag kan lägga fram det på ett bra sätt till sambon! Han förstår ju inte sånt här... skulle ha blivit flata istället! Kvinnor är så mycket enklare när det kommer till sånt här!

Massagen idag gick kanon, det var så mysigt! Ellie somnade gott efteråt och nu ikväll bestämde jag mig för att införa en ny rutin. Vi badade länge och varmt sen masserade jag lite med kokosolja, tog på pyjamasen och tuttade henne i vår säng, hon slocknade som en klubbad säl. Det ska jag börja göra varje kväll vi är hemma i tid nu. I morgon och torsdag ska jag vara barnvakt så då blir det för sent men annars funkar det. Ska lära sambon dessa rutiner så hon får in det även på helgerna när jag jobbar. Tanden har spruckit upp nu så dags att börja med tandborstningen också. Det måste jag komma ihåg nu morgon och kväll.

I morgon är det BVC och 5-månadersvaccinet. Lider så över att dom ska ge henne sprutorna. Hoppas hon reagerar lika lätt denna gång. Min lilla prinsessa! Skulle hon bli dålig så kommer jag ju inte kunna passa barnen heller och då skiter det sig för min kompis som verkligen behöver hjälp så hon kan jobba. Jag håller tummarna för att det blir bra och Ellie inte blir sjuk!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer