Familj & Vänner, Ellie 3-6 månader

Ja vart tog den vägen?! Plockat, diskat, tvättat och lagat mat... Vart försvann tiden? Vi skulle ju bära lite grejer... Det är svårare än man tror att få saker gjort med en bebis hemma, tiden bara försvinner ju! Och energin med den. Jag känner mig sååååååå trött! Så utmattat trött att jag inte vet om jag någonsin vill kliva upp ur sängen igen. Aja... Better luck tomorrow!

Sååå söta tofflor!! Var bara tvungen!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Så jävla mycket skit... Världens bästa Andzelo har haft ont i halsen idag och stannade därför hemma från skolan så han hjälper mig att städa och fixa nu. Rensa upp alla kläder och skit som ligger överallt. Ikväll kommer vi börja bära möbler! Vi lär bära ut Ellies grejer först och in med Antonios grejer sen och sist våra. Enklast så, sen får vi se hur lång tid det tar. Nu vill jag bara bli klar!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Ellie 3-6 månader

Min älskade bästa prins Antonio gick med på att byta rum med Ellie så det betyder att jag kan möblera om och vi kan flytta in i hans rum nu i veckan tillsammans med prinsessan! DET BETYDER - SO LONG "SOVA I VARDAGSRUMMET"!

Jag sätter igång redan i morgon! Bara så alla vet vad jag kommer att vara upptagen med närmsta dagarna 😍 planerna var inte sena med ta form i mitt huvud. Jag tömmer hans rum först och fixar det sen målar jag om där inne och flyttar in våra saker! Tjoho! Jag är så lycklig att jag ska få tillbaka vardagsrummet, det kommer att fylla det syfte som det var menat från början! Fattar inte vad jag ens tänkte med när jag möblerade om och flyttade ut dit från första början.

All min sen länge bortblåsta energi har kommit tillbaka, hade inte kl varit snart 3.30 så hade jag satt igång redan nu!! Impulsivitet är mitt andranamn! Lyckan är total!

Stora tjejen väger precis som jag misstänkte strax över 7 kg nu... 7505 gram för att vara exakt. Hon är 65 cm lång också. Knubbis! Hon har gått upp stadiga 1 kg i månaden sen hon kom. Så 4-månadersbesiktningen gick alldeles utmärkt. Fått inbjudan till föräldragrupp nu också med start i början på september! Det ska bli riktigt roligt. Träffar fyllda med babymassage och förlossningssnack, kan inte bli mycket bättre!

Nä nu ska jag försöka sova igen, lär ju bli jävligt enkelt... Eller ej!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer