Familj & Vänner, Diagnoser - vi är npf

Nu startar det!
Jäklar alltså, jag som knappt funderat på det sen basutredningen gjordes i februari... Nu blev jag lite nervös. Vet inte varför. Men ja... Nu är det min tur 35 år gammal! Kanske man kan få rätsida på vardagen så småningom.

Lillsessan sover gott i bastun här hemma, i eftermiddag ska vi dra iväg på överraskningskalas för gammelmormor som fyller 75. Hon ville absolut inte firas men 75 år är ju en milstolpe i fyllaårvärlden så vi firar henne ändå! Jag har försökt ringa henne sen kl 10 men hon vägrar svara, "abonnenten är upptagen i ett annat samtal" säger det ibland efter ett par signaler och ibland direkt så antingen klickar hon bort mig eller så har hon babblat med någon i två timmar - båda alternativen är lika troliga!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 0-3 månader

Både bebisbesiktning och mammabesiktning idag, det gick bra! Bebis väger 5759 gram nu och är 59 cm lång, hon har gått upp 2233 gram och växt 8 cm på två månader. Mamman har gått ner 14 kg av dom 7 kg som gicks upp under graviditeten och läkt ihop bra! Allt funkar vilket betyder att nu är det bara att gå och hämta ut minipillrena så vi låter bli att föröka oss ytterligare!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Ellie 0-3 månader

2 månader sen den 25:e april har gått. Och det känns som om hon alltid varit här trots att jag fortfarande har svårt att förstå att hon faktiskt är här. Det har ännu inte sjunkit in att vi har en bebis. Världens finaste bebis, en liten prinsessa bara ploppade ut helt apropå för 2 månader sen. Tiden går så fort. Hon har växt så otroligt snabbt! Hon har lärt sig så fantastiskt många nya saker och kommunicerar med oss massor. Envis som en åsna är hon, men snäll och lugn, visar tydligt vad hon vill. Hon ler alltid när man kommer till henne när hon vaknar, hon svarar när man pratar med henne och hon älskar att vara med. Hon är även vår klocka, varje kväll runt 22 är det natt och varje morgon ungefär kl 6 är det dags att vakna. Bra tider! Oförskämt bortskämda känner vi oss eftersom allt bara gått som en dans sen hon föddes. Vår lilla tjej. Min dotter, det känns så konstigt att säga dotter. Min flicka. Jag har en liten flicka. Hon är hälften mig och hälften sin far, men utseendet är nog mest från hennes far förstås. Ju äldre hon blir desto mer kommer vi kunna utskilja likheter och olikheter, hon börjar bli en egen person med egna drag. En stark tjej med humör förväntar jag mig. I den här familjen kan man nog inte bli mycket annat. Jag jämför med hennes bröder, det jag minns och känner igen. Hon är social och det är vi allihop här. Hon är vår lilla plutt!

Vilken underbart härligt midsommar det varit. Vi har varit ute hos mamma och micke i husvagnen på Nicksta camping i Nynäshamn. Vilket fantastiskt väder vi fick också, lite halvkallt och halvvarmt under själva midsommarafton och världens sommarväder hela dagen idag! Jag är solbränd. Röd som en räka. Kräfta kanske är mer korrekt. Men mysigt har vi haft!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer