Ellie 0-3 månader

När barnet helt plötsligt bestämt sig för att inte sova någon annanstans än PÅ mamman så får man ta till nödknep... På mage i nestet och hon sover äntligen igen! Dock med en jäkla AIK-napp i munnen 😡 men men...
Nu har hon sovit så en timme lite drygt, vi får se hur länge till. *hoppas hoppas*

Gubben är jäkligt rolig... Stackars barn, hon kommer ju bli traumatiserad!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Ellie 0-3 månader

Gjort Sumpan och Paus i Västerhaninge idag. Shoppat babykläder, käkat lunch och fikat. Råsunda barnkläder rekommenderas varmt, hittade alldeles för mycket fint till liten. Traderat lite och hittat ännu mera fint. Badat jättelänge med liten och myst ännu mer! Kommit på att jag vill möblera om prinsessans rum och fixa i ordning ordentligt, det stannade liksom av lite efter hon kom... Funderat på att ta ut hennes säng och ställa vid min sängsida. Saknar ju att kramas med gubben. Nu är det god natt!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner, Ellie 0-3 månader

Det måste ju ändå vara en fantastiskt bra dag. Man kan som mamma önska (kräva) i princip vad man vill. Det är bara att ta ut svängarna ordentligt och tänja på varje gräns. Själv önskade jag mig rent hus... Och det var fantastiskt fint och städat när jag kom hem, till och med en kladdkaka var bakad av mina små (läs: stora) söner. En chokladask fick jag också. Underbara barn. I övrigt hade vi en mysig dag med svärisarna och svägerska med gubbe. Moderna museet skrattade vi oss igenom och avslutade med en mysig middag på Rice på Nybrogatan. God mat. Trött mamma, trött pappa och övertrött bebis. Nöjd alla. Sen slocknade vi kl 20 i sängen alla tre, ovanpå överkastet, bebis på magen och bara massa mys. Två utslagna hjältar ligger kvar där nu när mamman vaknat (två timmar senare) och kastat storkillarna i säng.

Söt prinsessa med rosett i håret dagen till ära.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer