Ellie 0-3 månader

"Hejsan! Jag heter Ellie, jag är snart 6 dagar gammal och min mamma tröttnade på att vara en napp efter jag sugit slut på båda tuttarna inom loppet av 2 timmar, så från och med nu är jag en napptjej 👍🏻 jag älskar min napp ❤️ och kanske, bara kanske mamma kan få vila tuttarna en stund. Sov gott!"

Jag har funderat på om hon skulle behöva napp överhuvudtaget, det har funkat utan så himla länge nu och hon har liksom inte haft större sugbehov än jag kunnat tillgodose med brösten. Nu i natt blev det brutalt så jag testade ge henne nappen, schlopp sa det bara så satt den fast i munnen på henne. Ingen var lyckligare än jag just då. Gud så hon sov. Jag fick väcka henne för att ge bröstet sen under natten och en gång till nu i morse. Nu har jag inte gett henne nappen igen och hon sover som en stock ändå. Så skönt att veta att hon tar nappen iaf.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 0-3 månader

Vi har precis kommit hem från BB Sophia för rutinkoll av lilla Ellie. Hon fick bra betyg idag igen, väger nu endast 40gram mindre än vid förlossningen och det är kanonbra för att bara vara 5 dagar gammal!! Dock så fick hon nedslag på hörseltestet och vi ska tillbaka om 2 veckor för att göra om det. Barnmorskan sa att det är vanligt då det kan finnas fosterfett och vatten i vägen. Så fredagen den 13:e kl 12.30 är det nybesiktning. Hoppas det går bra då. Pku taget efter mycket om och men, bm fick ropa in en kvinna från neo att ta proverna istället för hon verkar svårstucken. Kanske går i släkten då både jag och mamma är likadana. Men det gick bra till slut. Tur W var med för jag satt mest utanför rummet och grät, det gör ont i mammahjärtat när dom är dumma mot min bebis ❤️ På måndag är det dags för mätning och vägning igen men då är det BVC som kommer på hembesök och kollar till henne istället. Skönt att slippa springa runt överallt.

Igår var gammelmormor på besök hela dagen, Ellie trivdes otroligt bra i hennes famn. Det är fascinerande med små och gamla. Var så fina tillsammans ❤️ morfar Lasse och morbror Stefan var också förbi och vi fikade tårta, mormor hade köpt ett jättefint halsband med ett litet hjärta i guld till Ellie som "välkommen till världen"-present.

Vi åt gratäng med kyckling, korv och broccoli till middag igår och ALDRIG mer äter jag broccoli eller blomkål!!!! 😡 dumma mig såg till att Ellie har haft ont i magen hela kvällen, natten och förmiddagen. Stackars min bebis. Känner mig så elak. Hon har sovit på mig hela natten så jag har inte sovit en blund, jag känner mig så dum mot henne när hon kniper som hon gör. Nu ligger hon och sover på pappa sin och myser. Hoppas det går över snart.

4:e generationen kvinna nu... Häftigt!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Ellie 0-3 månader

Vi är verkligen bortskämda med en snäll bebis. Hon är helt otrolig! Hon äter drygt varannan timme, får lite ont i magen på kvällen vid kl 20-21 och det kan hålla i sig en stund men är inte överdrivet utan hon blir egentligen bara gnällig/pruttig och lite extra tuttig. Hon skriker knappt och pappas lillfinger fungerar i princip lika bra som mammas tutte då vilket underlättar otroligt för oss eftersom vi blir fria och kan hjälpas åt bättre. I natt hoppade hon till och med över ett mål, sov mellan 00-04 😍 vaknade igen nu strax innan 6 och åt ca 30 min vid båda amningstillfällena.
Vilken lycka!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer