Graviditeten med Ellie (bf april 2016)

Känslan som uppstår när man äter som en gastric bypass-opererad mus och är tvungen att lägga sig ner för annars kommer allt upp igen!!

Matsedeln idag - en cm tjock skiva skivbar leverpastej. En kopp te. En liten assiett med rester av gratängen från i förrigår. 5 skivor smörgåsgurka. Ett halvt glas juice. Detta fördelat på hela dagen och det känns som jag ska spricka eller kräkas upp allt igen! Good luck chuck!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Graviditeten med Ellie (bf april 2016)

Jag har haft en skum känsla i kroppen hela dagen, en rastlöshet som inte velat ge med sig. Känt mig tvungen att röra på mig hela tiden, fixa saker. Jag kan liksom inte komma till ro alls och vandrar mest runt nu. Varit hos mormor hela eftermiddagen och efter nån timme där så började det trycka nå fruktansvärt nedåt, spänd som satan i magen, som om jag hade en konstant sammandragning i flera flera timmar och jag har sprungit på toa 4-5 gånger i timmen sen kl 17-18 typ - det händer ALDRIG! Har kissat floder och varit kanonlös i magen. Något är på g! Jag känner på mig att något kommer hända snart! Kan vara önsketänkande...

Kanske har jag fel men såhär har jag inte känt tidigare, problemet är bara att jag inte får ont, inget molande ens... Suck! Kom ut nu för faaaaaan! Kan det inte bara starta, man är väl galen egentligen men jag längtar verkligen efter smärtan, att få känna värkarna dra igång - vet att jag kommer ångra att jag sagt detta - men jag vill ha ont nu! Jag vill bara känna!!!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Graviditeten med Ellie (bf april 2016)

Enligt Liberos app så är det genetiskt förutbestämt när bebisen kommer och att det ärvs från föräldrarna. Jag var en vecka tidig, W var också en vecka tidig (har jag för mig svärfar sa). Min mamma är född på bf, mormor berättade att hennes barnmorska hade känt på henne och sagt "japp den 4:e mars tittar hon ut" och mycket riktigt gjorde hon det, min pappa är 3:e "täta" barnet så kan tänka mig att han kom tidigt (men vet inte det, kan inte fråga heller då både farmor och farfar är döda). Men tänker också att det så långt tillbaka inte fanns lika säkra "mätningar" som vi har osv så kan ju vara svårt att ta reda på. Nu har vi ju så otroligt bra instrument för att hålla koll. Men ska fråga min mormor idag om hon vet ifall hon kom tidigt eller ej. Hon är 4:e eller 5:e barnet (tror jag) och sladdis, det är några år (typ 8) mellan henne och närmsta syskon har jag för mig.

Sånt här tycker jag är intressant!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer