Graviditeten med Ellie (bf april 2016)

I natt har jag faktiskt sovit någorlunda, iaf 4-5 h i streck. Vaknade nu vid 5 och är klarvaken, dom säger annars att det brukar vara tvärt om i slutet av graviditeten. Att man brukar få svårare att sova och vaknar oftare men inte jag inte. Jag har väl visserligen alltid haft svårt med sömnen och vaknar gärna ett par gånger under natten men brukar inte ha svårt att somna om i vanliga fall, nu har jag varit extra rastlös under hela graviditeten och det har ställt till det för mig. Känner dock att jag börjar få tillbaka all min energi och orkar ta tag i saker igen vilket är helt ovärdeligt! Finns så mycket jag behöver göra nu innan bebis kommer.

Var på mvc igår, glömde fråga om SF-måttet men jag ligger perfekt, allt är perfekt bebis ligger neråt med huvudet nu sa hon! Eftersom jag nu gått in i vecka 33 kan man ju hoppas att hon inte vänder sig utan fixerar sig och kommer ut om några veckor istället... Det är en väldigt livlig bebis där inne, inte stilla en sekund! Buffade ordentligt när hon skulle känna och lyssna.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Graviditeten med Ellie (bf april 2016)

Ja jävlar vad det händer grejer nu! Det är målat och klart i det som ska bli bebisrummet. Vi letar säng, förhoppningsvis har vi hittat en begagnad vit på en loppis/second hand, billigt och bra så vi ska kika på den i morgon! Även hittat två kallaxhyllor billigt som ska in där och vi åker till Bauhaus i morgon och köper en ny grå heltäckningsmatta till golvet därinne. Känns som rummet kan bli mer eller mindre klart innan veckan är slut. Sen ska vi hämta hem byrån från Williams föräldrar och den kommer jag måla om till vit, idag är den svartbrun. Känns fantastiskt roligt!

Före och efterbild! Det är lite skillnad!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer