Graviditeten med Ellie (bf april 2016)

Hon kan få komma ut nu, helst igår! Längtar så jag dör, både efter att faktiskt få ligga och titta på den lilla plutten men också få bli av med alla krämpor! Jag är så redo! Var och hämtade vagnen igår och brorsan har fått ett sista datum för inflytt nu så om ett par veckor får jag börja måla och boa i det som ska bli bebirummet! Jag är så lycklig!!! Sen är det fritt fram här att börja boa på riktigt.

Bilden tagen i tisdags, gått in i vecka 29 nu och det märks att bebis börjar få det trångt där inne!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min lilla plutts födelsedag! Det är 15 år sedan jag åkte in till förlossningen och klämde ut min lilla pojk, min förstfödda. Då var han 48 cm lång och vägde 3110 gram, idag är han 169 cm lång och väger mycket mer än 3 kg 😂 Tiden går fort! Han börjar bli en ung man ❤️ älskar dig mitt hjärta!

Hipp hipp hurra!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Diagnoser - vi är npf, Graviditeten med Ellie (bf april 2016), Jobb

Oj vad mitt känsloliv lekt med mig senaste tiden. Mitt mående har verkligen pendlat upp och ner med besked och påverkat mig så fruktansvärt. Jag försätter mig i situationer som är jobbiga att ta sig ur, orkar inte ta tag i någonting och mår skit. Jag löser problem och just nu känns det som att hela min existens handlar om att lösa problem. Jag har svårt att hålla tillbaka katastroftankar och får panik eller blir apatisk så fort något inte går som jag vill eller någon tilltalar mig på fel sätt.

Jag ska till Capio i nästa vecka och dom har inför det mötet skickat ut så många och djupgående skattningspapper så jag tror dom har för avsikt att göra en helt ny utredning på mig. Detta har ingen sagt till mig. Jag har fyllt i papprena och bad min mamma om hjälp för jag fattar hälften, när jag i efterhand går igenom dom så vill jag inte lämna in dom... Fan vad jag mår dåligt till och från alltså! Blir nästan rädd för mig själv när jag går igenom och läser mina svar. Man borde kanske inte göra det.

Något positivt är iaf att kontakten med försäkringskassan fungerar klanderfritt, min handläggare är kanon och jag behöver inte kalla till massa möten, vi löser alla frågetecken med utlåtanden från de som behövs. Så nu kommer jag förmodligen inte behöva sjukskrivas en månad i taget utan kan vid nästa läkarbesök få sjukskrivning till bf. Dock har läkarkontakten blivit förskjuten så varje gång jag kommer dit måste dom sjuka mig retroaktivt. Min sjukskrivning denna gång går ut den 22:a jan och jag ska träffa läkaren den 9:e feb. Frustrerande. Därför känner jag att det blir skönt att kunna få bli sjukskriven en längre period denna gång och slippa bry mig om det sen. Dessutom ska jag diskutera kring om det blir någon sjukskrivning även en månad efter bf, det eftersom jag tydligen löper en väldigt stor risk att drabbas av mani eller depression efter förlossningen. Dom kommer även rekommendera att jag stannar kvar på BB minst 3 dygn. Det känns faktiskt bra så den möjligheten tänker jag faktiskt utnyttja.

Börjar känna mig stor och klumpig med magen nu, är nog inte överdrivet stor men nu gör sig verkligen graviditeten påmind mest hela tiden. Svårt att sova har jag visserligen haft länge av olika anledningar men foglossningen och att det är obekvämt hur jag än ligger, sitter eller står blir bara värre för varje dag som går. Men snart är hon här, nu är 27 veckor till ända och jag har idag gått in i vecka 28. Nästa vecka går jag in i sista trimetern. Det börjar närma sig och det är skönt. Fotot taget i början av veckan.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer