Graviditeten med Ellie (bf april 2016), Jobb

Att förstå sig på den här djungeln i allt som har med försäkringskassan och föräldrapenning med mera att göra är lagom förvirrande... Jag har fått hem papper om inkomst osv från fk nu men undrar om jag verkligen behöver lämna in allt sånt igen när det redan finns relativt färskt underlag för vad jag tjänat från arbetsgivaren. Tycker inte jag borde behöva det. Måste ringa och kolla.

Just nu längtar jag bara efter att tiden ska gå, vill ha plutten här nu, är livrädd för förlossningen och allt sånt men samtidigt har jag ingen lust att vara gravid längre. Känns mest som jag bara går och väntar på att dagarna, veckorna, månaderna ska gå... Jag trivs bra med att bara få ta det lugnt, inte stressa och ta dagarna som dom kommer. Jag har verkligen inte fixat att jobba under dom omständigheterna som varit. Däremot ser jag fram emot att få börja jobba lite smått när bebis är dryga halvåret, kanske nåt dagtidsjobb på lördagar och söndagar när jag inte helammar längre. Det funkar ju inte på den anställningen jag har nu men då kan jag kanske försöka hitta något tillfälligt i butik eller liknande. Bara för att dryga ut kassan lite. Men det blir ett senare bekymmer. Nu ska bebisen bakas klart och komma ut först och främst...

Hopppas julen varit härlig med er!

Hej säger Busan!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Nu har jag lagt mig i badet med nya tvålar och härliga doftljus och bara myser! Det har varit två underbara dagar med fantastisk gemenskap och bara massa kärlek, precis som det ska vara på julen! Från och med idag serveras nog inte mycket annat än rester haha, inte på några dagar iaf! Jag ska vila! Gubben kör grabbrace med sina vänner i morgon både med fotboll och ett par öl, själv kommer jag nog bara fortsätta njuta! Hoppas ni haft en fantastisk jul ni med!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Nu ligger jag här i soffan, har satt på kaffet och tagit fram det som ska vara i ris a la maltan! Vi har plockat undan och slängt en massa skräp, det är så mysigt i min nya supermjuka morgonrock. Underbar dag igår. Massor med roliga, praktiska och mysiga julklappar, kanongod mat och världens bästa sällskap. Lugnt och mysigt blev det med bara familjen, brorsan, mamma och styvfar.

I eftermiddag kommer härliga gänget nr 2, svärisarna, svåger, svägerska och farmor Brita från Leksand. Vi ska äta smörgåsbord och mysa med ännu mer glögg, kaffe, choklad och julklappar! Den här julen tar aldrig slut och det älskar jag!!!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer