Graviditeten med Ellie (bf april 2016), Jobb

Har med tiden fått svårare och svårare att sova. Vaknar ofta mellan kl 2.00-4.00 och är klarvaken. Ligger och försöker somna om men det vill sig liksom inte. Jag är inte trött bara! Det kommer att straffa sig i morgon. Jag kommer att vara död till lunch, hur ska det gå första dagen på jobbet efter sjukskrivningen?!?!?! Jag vill ju göra bra ifrån mig, inte vara zombie!

Hjälp! Hilfe! Help! What to do?

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Familj & Vänner

Jag har varit vaken sen kl 6 som vanligt och alla andra ligger och sover. Ska sätta på kaffe snart och ta fram lite bullar så ska jag väcka hela stora familjen med lite adventsmys. I eftermiddag kommer halva släkten och fikar tillsammans. Har en del att göra innan dess, vi ska rensa och kasta lite skit som står och väntar på att få komma ut i soprummet.

Det börjar verkligen bli ett hem av det här nu. William kommer hem från Linköping idag också, som jag har längtat!

Hoppas ni får en fantastisk dag allihop!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Graviditeten med Ellie (bf april 2016), Familj & Vänner

Jag absolut njuter mig igenom hela julen varje år! Här hemma är det jul från 1:a advent till tjugondag knut, och jag bara älskar det! Mina söner har slukat lögnen om tomten i alla år, dom bara spelar med fortfarande nu 15 år senare. Det roligaste av allt är att jag får en ny liten plutt som kommer TRO så stenhårt på tomten igen!!! Jag längtar redan till nästa jul haha!! Vill se hennes min när hon träffar tomten första gången!

Jag och mamma har bakat hela dagen idag, tror vi fick ihop runt 170 bullar av olika slag och en hel stor burk kakor! I morgon är det adventsfika här med glögg och nybakt (med en liten överraskning också, men det kan jag inte avslöja vad det är ännu)!

Hoppas ni får en underbar första advent!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer