Hon måste verkligen ta bort autokopplingen till facebook. Vill inte göra bloggen privat men kan inte skriva fritt om kopplingen finns kvar. Förstår inte att människor bryr sig så fruktansvärt mycket om hur andra ser på en. Hon har aldrig brytt sig... Men nu finns det andra i omgivningen som hon bryr sig om och dom bryr sig uppenbarligen om vad andra tycker om henne... Life sucks!

Trycker på "ta bort" men det verkar inte funka! Sucks a little more! Skit samma, kopplingen måste tydligen förnyas inom 21 dagar så hon får väl låta bli att skriva till dess.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Den maktlösheten hon kan känna ibland inför olika känslor är olidlig. Hon önskar att hon kunde slå bort dom. Tankar, känslor, minnen. Allt hon jobbat bort och kommit över. Maktlösheten hon känner när situationer uppstår som påminner henne, känslominnen som kommer krypande och hon kan inte stoppa det. Hon försöker men det är så fruktansvärt svårt. Hon kan inte hjälpa det stundvis.

Snälla sluta påminna henne. Hon är ömtålig. Nu mer än någonsin. Var rädd om det här, för allas skull.

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer

Graviditeten med Ellie (bf april 2016)

Nu är vi överens om Ellie ifall det blir en liten flicka. Känns kul! Vackert, enkelt och funkar på alla åldrar utan att låta konstigt. Det är två läger här på förhoppningar på könet hahaha, Williams vänner verkar till största del vilja att det blir pojke och mina vill flicka! Jag vill flicka - så nu håller jag verkligen tummarna för flicka! Vi har ju inga pojknamn!!!

Puss & Kram Anna

Följ mig gärna på | instagram | ​facebook​

Gillar

Kommentarer