Hej allesammans, nu under sommaren så har ni fått en liten glimt om vad min blogg kommer handla om när jag är hos Lurfa. Det jag menar med det är att bloggen är ju väldigt nystartad och under sommaren så har ni typ fått läsa på baksidan av min bok/blogg. För att denna blogg ska bli så lik just din dröm blogg så vill jag gärna att ni kikar ner i kommentarsfältet och skriver ett förslag på ett blogginlägg, så ska jag försöka fixa det. Här nedanför har ni en punktlista där alla nya uppdateringar kommer stå, jag hoppas jag inte har förvirrat er. Hejdå!!

• Veckans tema
• ny design
• Mer texter och bilder
• Bloggar på helgerna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans, idag åker vi hem från Spanien. Vi skulle ha åkt i förrgår men vi missade vårt plan. Vi trodde att plante gick igår men det gick i förrgår, så vi har fått boka nya biljetter hem. Men så idag åker vi hem iallafall. Här nedanför ser ni en bild från första dan och från sista dan, ser ni någon skillnad? Hejdå!!

Likes

Comments

Hej allihopa, igår kväll så var jag i Alcampo med mamma och pappa och deras kompisar. Det första vi gjorde när vi kom dit var att ta en dricka, det kändes som det var 100 grader... Eller kanske inte så varmt. Sedan så gick jag mamma och Susan till en butik där dom säljer jättefina kläder för bra priser (Susan är en av mamma och pappas kompisar),va inte tänkt att jag skulle handla något där men gick där ifrån med ett par solglasögon, är jätte nöjd över dom!! Sen så blev klocka ganska passade för att äta lite middag, maten på restaurangen där vi åt var inte så bra. Va bara en av våra rätter som såg ut att kunna smaka bra. När vi hade ätit färdigt och betalat så köpte jag lite glass för att ta igen den dåliga maten. Kvällen började gå mot sitt slut och det var dax att gå hem. När vi kom hem var klockan 12:30 så det var därför jag inte hade lust att blogga då. Hejdå!! bara så ni vet så var bilden på melonen fotad tidigare på dagen :)

Likes

Comments

Hej allihopa, idag så har vi varit på en jättehärlig restaurang. Resan dit var väldigt guppig och vinglig men,men, det var inget att klaga över. Maten på restaurangen var inte precis vad jag hade hoppats på, eller min rätt var inte det. Men det var inget att klaga på och det löste sig, jag fick äta av pappas mat och den var supergod :). Sen så fick vi se en härlig show där dom dansade flamenco. Så häftigt att se, jag själv skulle aldrig klara av att dansa sådär. Hejdå!!

Likes

Comments

Hej allihopa, nu så är vi på Arlanda. Vi har precis ätit frukost, till frukost blev det salami och brieost macka. Vi har även varit och köpt godis på tax free. Och nu sitter vi och väntar på vårt flyg. Det finns väll inte så mycket mer att säga, vi ses snart hejdå!!

Likes

Comments

Hej allihopa, nu sitter vi på bussen påväg hem från mormor och gården. Men nästa vecka ses vi inte... För att då är vi i Spanien!! Eller vi ses men jag och Lurfa ses inte, kommer sakna henne massor!! Tänk, jag ska vara utan min lilla bebis i tre veckor :0. Fast det ska bli jätte kul att åka till Spanien förstås :p. Hejdå vi ses imorgon!!

Likes

Comments

Hej allihopa, jag sa igår till er att jag tänkte visa vilka produkter vi använder till Lurfa. Alla produkter kommer från Prob. Vi har märkt att Lurfa är mjällig i manen och i svansen, och vi var oroliga att hon hade eksem. Men inan vi var säkra så ville vi testa prob oil, prob schampo,och sommar deo. Prob oil hjälper mot mjällbilding och klåda, och samtidig som vi använde oljan så använde vi prob schampot en gång i månaden minst. Vi spejade även sommar deon varje morgon till en början. Efter att ha använt produkterna i några månader så märker vi en tydlig förändring och Lurfa har blivit mycket bättre i manen och svansen. Vi använder fortfarande produkterna med jämna mellanrum för att minska mjället och klådan, vi tycker att prob produkterna funkar super, och jag rekommenderar dom till era hästar, hejdå!!

Likes

Comments

Hej allihopa, idag så var vi på ett café som hette drömkåken. Kanske inte var min drömkåk men den var väldigt, väldigt fin. Iallafall så åt vi lite lunch där ( eller jag åt lunch ) och tog en fika, jag åt lite av en Västerbotten paj. Den var inte riktigt i min smak, men den var helt okej :). Men till fika drack jag varm choklad med strössel marsmellows och grädde i, inte så nyttigt men supergott :). Det här var dagens inlägg imorgon tänkte jag visa er vilka produkter vi använder till Lurfa, hejdå!!

Likes

Comments

Hej allihopa, vilket härligt väder vi har. Eller? Iallafall så tänkte jag recensera Lurfas nya Boett täcke. Vi valde att köpa ett riktigt täcke som håller länge eftersom vi har märkt att Lurfa är känslig mot insekter. Täcket är i färgen isblått, vi valde färgen för att den kändes sval och inte dra till sig så mycket värme. Den har en magjord som skyddar mot insekter under magen. På Lurfas gamla täcke fanns det ingen magjord, och min upplevelse är att ett täcke med magjord skyddar bättre mot insekter en ett täcke utan. Och det smarta med ett Boett täcke är att man kan köpa en flughuva till som man kan sätta fast i täcket, men vi köpte ingen flughuva. Men om man har en häst som är jätte känslig så kanske det är bra att köpa en huva till. Jag kan verkligen rekommendera ett boett täcke, ni hittar täckena på boett.com

Likes

Comments

Är framme nu och är lite seg efter resan, men det är bara att pigga på sig tills ridturen!! Skulle bli så glad om ni ville lämna en kommentar/ gilla så hörs vi snart, hejdå på en stund ;)

Likes

Comments