Hej!
I måndags var jag och kollade på när en kompis var på bal, hon var så fin!!
Tisdags, 3 redovisningar i skolan sen hem och sola lite innan jag tränade.
Nu onsdag sitter jag Atm hos tandläkaren och efter det ska jag till skolan, ikväll ska jag packa och träna. Roliga planer inför helgen!!
Ha det bra.
Kram!.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhopp!
Läget? Med mig är det bara bra. Kom precis hem från stan med Amanda och Mattias, vi käkade på tacobar och kollade runt i affärer. Avslutade med en latte på eh (standard). Nu är jag hemma för att plugga inför sista "ruschet" i skolan... Annars idag då? Jo jag har tagit en jogging runda i morse och köpt lite saker inför resan jag snart ska på, och även student presenter.
Ha det bra finisar.
Kram!.

Gbg varvet igår

Likes

Comments

Hej.
Nu ska vi in och heja fram alla vi känner som springer Göteborgs varvet, roligt! Och senare kanske vi ska till Liseberg för det var tydligen något speciellt där idag. Fint väder även idag, de gillar vi!
Kram!.

En gammal bild på mig och bästis

Likes

Comments

Igår var en så bra dag. Först en väldigt rolig skoldag med massa tävlingar och aktiviter (military fitness) som avslutades med hamburgare grillning. Slutade redan vid 11 så var hemma och hade duschat runt 12. Efter det låg jag ute och solade tills klockan började bli 16 då jag fixade mig för årets första akademi löp, det var jobbigt men också väldigt kul! Efter det snabbade jag mig hem, duschade och gjorde mig iordning för att Amanda sedan skulle hämta mig och vi skulle åka till kåsjön. Vi och ett gång till var där och grillade korv och de hade köpt en massa gott, vi hade med oss kuddar och filtar och satt där och bara pratade, några badade (inte jag!!!!) hela kvällen! Så mysigt! Vi började gå hem därifrån vid kanske 24 tiden. Alla gick då hem till E&A för att bara mysa i någon timma innan vi gick hem.
Väldigt mysig och rolig hela dagen + bra väder! Älskar.
Ha det bra
Kram!.

Likes

Comments

Hej!
Nu ska jag berätta lite kort om det senaste dagarna. Hehe igen...
Tränat kvällar alla dagar, onsdagen stannade jag på skola och gymmade med Maja. Efter det hade jag avslutning med FA bowling och pizza och lite häng typ innan Alingsås-Sävehof matchen, avtackning i halvtid. Idag skoladag gym på morgonen, sen håltimma då farfar hämtade mig med thai mat. Kom nyss hem från en träningsrunda.
Imorgon är det fitness dag med tema militär som treorna håller i. Efter det har jag löpträning med laget! På kvällen ska jag grilla med några kompisar, kulkul dag imon!
Ha det!
Kram!.

Likes

Comments

Här kommer vad jag gjort det senaste dagarna

Fredag spanska nationell (skriva) och sen vanlig skoldag, efter stannade jag och gymmade med Bella och Jesper.

Lördag åkte jag till tubecon hade inga biljetter eller något men eftersom det var i mina hoods åkte jag dit i ca 10 min bara för att kika. Jag tränade hemma sen innan jag åt middag och gick på kvällen hem till Amanda och Emma för att bara ha myskväll med dem, Lisa och två killar i Amandas klass och kolla på Eurovision.

Söndag jobbade jag och sedan hämtade mamma mig i stan och vi åkte för att handla. Sedan tog jag på mig pt rollen för att träna med pappa, fick faktiskt till ett jobbigt pass. Braa!

Måndag vanlig skoldag och sedan träning och plugg, FaceTimear kanske med Maja ikväll för att plugga inför morgondagens np.

Kram!.

Juste ha klippt mig också

Likes

Comments

Hejhopp!
Min dag började med gym som vanligt och sen skola. Fick sluta tidigare och dagen gick rätt fort så det var en bra dag. När jag kom hem kolade jag serie innan jag åkte och handlade med pappsen. Ikväll är planen endast att plugga lite och bara ta det lugnt. Ha det Braa
Kram!.

Likes

Comments

Igår bloggade jag inte men jag hade lite "fullt upp" haha nästan, jag kom hem från skolan vid 16 och 17 kom mormor&morfar, farmor&farfar hit för att fira min ena bror som fyllde år, grattis till mitt hjärta. Tränade på kvällen också innan jag släckte lampan och slocknade ganska snabbt! Idag vaknade jag och åkte till skolan som vanligt, slutade 13 då jag hade tur att mamma kunde hämta mig så kom hem runt kvart över. Har bara degat sen dess och nyss kom jag hem från en jäkligt jobbig löprunda pga så knivhål hela vägen. Menmen jag gjorde det och det är de viktiga.
Ha det bra.
Kram!.

Likes

Comments

Godkväll på er vänner!
Min dag började i skolan vid 8:30, segt eftersom jag egentligen skulle börjat 11. Vi började iaf 8:30 pga av de nationella proven och idag i engelska, tyckte höra var svår men läsa lite lättare. Slutade vid halv fyra då jag kom hem åt och sedan tränade. Och nyss kom jag hem efter att ha rastat Amanda igen haha jag och patrullen har våra rundor för att hålla henne sysselsatt.
Ha det bra.
Kram!.

Likes

Comments

Hej.
Min dag började med en pw och lite små styrke övningar, åt sedan en lång och god frukost. Gjorde iordning mig och kollade lite serie innan vi åkte till härlanda för att ta en promenad. Har nu under kvällen städat och fortsatt kollat serie, en ganska lugn men skön dag iaf.
Imorgon börjar jag 8:30 istället för 11 pga np vilket känns väldigt segt, men men.
Aja hoppas er dag varit bra.
Kram!.

Likes

Comments