Hej!
Min måndag var endast skola och sedan löpträning. Som vanligt alltså haha!
Igår hade jag min längsta skoldag som alltid på tisdagar och när jag kom hem pluggade jag innan det var dags för träning. Min dag idag var först skola (konstigt vaaa) och sedan hem och pluggade. Nyss kom jag hem ifrån ett möte om framtiden hehe, spännande va...
Aja imorgon skola och sen ska jag träna med Issa, det är iaf planerna för morgondagen just nu.
Ha det bra!
Kram!.

Åh tb till en mysig middag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejhopp!
Min morgon började med en lugn träning och sedan var jag ute ett tag innan jag mötte Issa för att gå och kolla swe-ger både damer och herrar. Sverige vann i båda matcherna, härligt! Jag och Issa åt en mini lunch mellan matcherna också. Iaf en väldigt kul dag, såså bra spelat av tjejerna. Kom hem runt 19 tiden då jag bara åt middag. Skulle egentligen på fest nu ikväll men blev aldrig så... jaja nu ska jag dega antar jag hehe.
Ha det bra!
Kram!.

Likes

Comments

Halloj
Idag var de skola för mig igen, slutade 12 som vanligt men idag stannade jag dock inte kvar på skolan och gymma som jag brukar utan åkte hem. Jag kom nu för ett tag sedan hem från min fysträning, och har precis ätit lite ostbricka, muuuumms! Haha tror jag snart ska gå och lägga mig då jag är trött¿ (21:00) Jaja Love friyay.
Ha det bra!
Kram!.

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag också varit ledig vilket känns as gött;) åt frukost, städa mitt rum och sen tog en väldigt lugn träning ute. När jag var klar åt jag pastasallad till lunch innan jag gick hem till f&f där min kusin var. Vi hittade på lite allt möjligt innan de var dax för mig att gå hem eftersom jag skulle ha träning. Träningen var 18:30-20:30 idag så jag stressade hem för att inte missa Gåsmamman heheh (tönt) dock missade jag några minister iaf... Jaja! Imon är det skola igen, känns ovant Jaja fredag iaf.
Vi hörs.
Kram!.

Likes

Comments

Hejj
Idag var jag ledig från skolan och mamma och brorsan var också det så vi tog oss till skogen för en picknick men nix haha de blåste för mycket... Jaja när jag kom hem körde jag ett träningspass innan jag mötte Helin, Lana och Amanda(!!!) kul att se dem efter faktiskt ganska lång tid... nicenice! När jag kom åt jag bara middag och nu ska jag bara dega resten av kvällen, är ju ledig imorgon med:P
Ha det bra!
Kram!.

Likes

Comments

Kom hem från skolan för ett tag sedan, vi har omprovsdagar idag och tom torsdag så jag var på skolan idag och skrev ett prov, pluggade, lämnade in lite inlämningar osv och till slut hade jag mitt utvecklingssamtal. Eftersom jag blev klar med allt idag är jag ledig imon och på torsdag, mycket skönt! Nu hemma har jag bara degat vid YT haha och skickat några mail. Ikväll blir det träning som vanligt och jag hoppas det blir en svettig och rolig en...
Ha det bra!
Kram!.

Likes

Comments

Hej
Sitter nu i köket och bara håller på med mobilen efter en löpträning. Skolan idag var mycket mer chill än vanligt vår matte lektion blev inställd så vi kunde flytta fram vår svenska vilket ledde till att vi fick sluta ca 1 h tidigare. Så skönt att inte ha den vanliga stressmåndagen som jag brukat ha... hann tom göra en inlämning på den extra tiden hemma jag fick. Toppen! Nu resten av veckan är lite speciell då det är utvecklingssamtal vecka och alla lektioner är inställda, imorgon blir det skola och sen får vi se ifall jag är ledig resten. Jaja.
Ha det bra!
Kram!.

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg hem efter en helg i Småland. Idag började även denna dag med en springtur och sedan lite bål träning efter det. Mormor bjöd sedan på brunch vilket var väldigt gott det var en mer lunchvariant på denna brunch och inga sötsaker, vilket var bra. Efter brunchen övningskörde jag och denna gången ett svårare pass än vad jag kört tidigare. Kul!
Nu är vi strax hemma tror jag och min kväll kommer bestå av packa upp, plugga och serie ikväll, nästa avsnitt av innan vi dör kommer! Taggad!!
Ha det bra.
Kram!.

Likes

Comments

Hej!!
Min dag började med en lugn jogging tur i solen, älskar! Sedan frukost och lite shopping. Har faktiskt även suttit ute och solat idag åh vad jag älskar vårvädret och sol. Ikväll antar jag att de blir middag och sen mello-mys men är inte riktigt säker. Hoppas er lördag blir bra.
Kram!.

Likes

Comments

Ojsan hehe en veck gick utan upd... som vanligt:/ Jaja! Jag har denna veckan varit i skolan och tränat på morgonen och kvällen (ovanligt va..) Idag va de kortis skoldag och sen stannade jag och gymmade, mamma kom sedan och hämtade mig och vi åkte och gjorde lite små-ärenden. Jag har sedan bara suttit i bilen då vi över helgen är hos m&m. Vi får se vad som händer i helgen menmen ni blir väl kanske uppdaterade (om ni har tur)
Ha det bra!
Kram!.

Saknar sommaren!!

Likes

Comments