Torsdagen snart klar vilket betyder fredag imon! Iaf dagen idag var träning i skolan och sen 3 lektioner efter det. Slutade vid 14:20 tiden och när jag kom hem fortsatte jag plugget och skrev klart två uppsatser och en ska in imorgon men passade på att lämna in båda när jag ändå var igång. Sen hade jag träning vid 19 vi tränade idag med DJ. Iaf nu ska jag bara äta lite innan jag ska sova.
Ha det bra!
Kram!.

När vi förra året vann svenska cupen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu sitter jag i soffan efter ännu en dag checkad, först skola 8:30-12:20. Kom hem dega och sov i ca 1 h. Brukar aldrig kunna sova mitt på dagen!! Och sen slänga i mig lite mat för att sedan åka och jobba för laget. Det var faktiskt kul idag. När jag kom fixade jag liiite plugg och sen bara mysa igen, en väldigt lugn dag! Behövligt!
Ha de bra!
Kram!.

Likes

Comments

Hej!
Om cirka 45 min åker jag till träningen. Var för ett tag sedan och hämtade skivstång med vikter vi får hyra av laget!! Kul! Skolan var iaf som vanligt på tisdagar jobbigt, längsta dagen! På träning i skolan var det lyft teknik övningar, passande eftersom jag hämtad ut skivstången! Iaf nu jag jag bara läsa lite plugg innan det är tränings dags!
Kram!.

Likes

Comments

Hej!
Skönaste känslan är när man vet att måndagen är "checkad", 1 prov och löp&styrke träning är klar för idag!

Iaf veckan som kommer är ganska fullbokad för mig.
Tisdag, längsta skoldagen, träning på kvällen samt plugg
Onsdag, skola, plugg, jobba för laget
Torsdag, skola, plugg? Träning
Fredag, 3
inlämningar + skola, träning
Jaja snart är det lov!
Kram!.

Likes

Comments

Har pluggat klart nu äntligen, inte för att jag pluggade så jättelänge, men kände mig ändå klar med de! Min och mammas shopping runda blev jättelyckad, fick med mig as bra kap! Min löprunda hängde även mammsen med på, vi tog madernarundan! Iaf ikväll blir det Johan Falk. Yey! Imorgon är det ny vecka och måndag...
Tagg..
Ha de bra!
Kram!.

Likes

Comments

Godmorgon!
Planerna för dagen är först ner till allum en snabbis för att redovisa, handla lite inför halloween. Sen en löprunda, sen åka och shoppa lite små saker, och till sist plugga. En standard söndag helt enkelt!
Hörs under dagen!
Kram!.

Likes

Comments

+ snart är det LOV!
- blir alltid mycket prov innan lov
+ handbollen just nu är kul trots allt
-det är mörkt typ hela tiden:P
+ även fast det är mörkt hela tiden är de väldigt höstigt
- har inte så mycket hästkläder just nu, måste köpa...

Likes

Comments

Hej på er!
Glömde helt av bloggen igår, sry! Men hade skola till 12:10 typ, vi hade skolfoto och spanska bara. Efter skolan tog jag det bara lugnt kollade på lite olika program repriser jag missat. Sen vid 19 hade jag träning till 20:30, var en fartträning med mycket första och andra fas och sen även lite löp och styrka. Bra!
Idag sov jag verkligen ut, sen åkte jag och mammsen till kungsmässan för att kika lite. Kom precis hem från en promenad med Alva och Olivia, nu väntar en myyys kväll!
Kram!.

Likes

Comments

Hej på er!
Hemma just nu, skolan var 8-12:50 idag med träning på gymmet och ett samhälls prov, som jag faktiskt ändå tror gick ganska bra!! Iaf när jag kom hem åt jag och sen plugga och pluggat har jag gjort tills nu typ. Nu ska jag fixa mig inför träning och äta lite middag innan, taggad!
Hoppas er dag varit bra! Äntligen fredag imorgon!
Kram!.

Bäst!!

Likes

Comments

Är så taggad på halloween, asså jaaa! Inte bara för att det är halloween utan för det är höstlov då också. Har lite små planer inför lovet, bara 2 veckor och 2 dagar kvar!!!
Men iaf halloweenfest och Liseberg är två av sakerna som står på schemat...

Likes

Comments