Hej!
Läget? Med mig är det bara bra!
Jag började min dag med en joggingtur, så fint väder idag. Sen åkte jag in till Slottskogen för att kolla på tough Viking och blev bara så taggad för att göra det nästa år, men det var verkligen tufft! Springa upp på väggar, ner i isbad, över eld, i gegga och genom ett regn av stötar... Fick en adrenalin kick av att se alla duktiga springa mer än 1 mil + alla dessa sjuka hinder! Men så taggad för nästa år, tänker absolut vara med då. Innan vi åkte hem tog vi en lite lunch i Haga, toppen dag!
Skulle kanske träffat kompisar nu ikväll, vi få se!
Ha det bra
Kram!.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ska strax dra mig iväg för träning...
Min skoldag var kort och lugn som nästan alla fredagar, 8:30-12. Hemma har jag bara kollat lite serie, ätit och fixat mig för träningen.
Igår var det vanlig skoldag, gym-morgon. Lektioner och sen hem. På kvällen hade jag träning ute&inne som varje torsdag.
Ha det bra.
Kram!.

Åh snart dax igen...

Likes

Comments

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bli vegan, endast av anledningen att jag gillar att äta/dricka mjölk och fil/yoghurt. Jag vet att det finns så många olika soya produkter och jag har testat många av dem men tycker inte alls att det är lika gott... Jag har nu det senaste testat mandelmjölk, den var väldigt söt och inte jättegott att dricka bara så men väldigt gott i smoothie och gröt osv bilden nedan är den jag har provat (bild från Google)

Men något jag verkligen äter mycket av är vegetariskt, äter det helt i skolan (nästan) och en del hemma. Jag tycker det finns så mycket mat som blir så fräschare när den är vegetarisk än med kött i. Vi i speciellt Sverige äter för mycket kött (rent generellt) och tycker att fler borde testa en kanske vegetarisk börjare istället för hamburgare... Ett exempel på många rätter som faktiskt blir godare vegetarisk än med kött.
Ifall ni vill kan jag lägga ut lite recept på vegetariska rätter...
Kram!.

Likes

Comments

Igår var första skoldagen efter lovet, som faktiskt gick över förväntat lätt även fast det var längsta dagen på veckan. När jag kom hem bytte jag snabbt om för att sedan åka till träningen, fysträning stod på schemat...
Idag var en kort skoldag så slutade 12:55 och hade en väldigt lugn dag utan några jobbiga lektioner. Nu hemma ska jag bara dega lite innan jag ikväll har träning igen.
Ha det bra.
Kram!.

Tillräckligt bra väder för att sitta och sola idag!!

Likes

Comments

Har hela dagen tänkt att det är lördag vilket gjorde mig lite besviken när jag insåg att det var söndag... hehe!
Idag vid 10 åkte jag iaf hem till Linn för att vara med henne nu på förmiddagen innan hon skulle iväg. När jag kom hem degade jag bara en stund innan jag tog cykeln för att cykla en rund men också passa på att åka förbi Ica för att se ifall de hade den nya njie glassen, den var jättegod och väldigt kul eftersom den är så "nyttig" för att vara glass. Så det passar ju mig bra haha!
Ha det bra.
Kram!.

Likes

Comments

Hej
I torsdags var sista jobbdagen för mig denna veckan, även den dag var toppen! När jag kom hem åt jag middag innan vi åkte till gymmet. Igår var jag först och shoppade lite innan jag träffade Linn som bor hör nere, vi gick runt och pratade och shoppade nästan hela dagen. När jag hade kommit hem hade även resten av min familj kommit hit så jag och min bror cyklade en runda. Skönt att cykla här då backar typ inte existerar...

Idag är det påskafton och mormor och morfar har påskmiddag i eftermiddag. Annars har jag tränat nu på morgonen, ute löp och lite bål. Resten av dagen är ganska oklar, men vi hörs.
Kram!.

Likes

Comments

Hej
Kom för någon timma sen hem från träning, körde intervaller idag. Annars har jag jobbat idag, gjort allt möjligt idag asså verkligen allt möjligt haha men det var kul. Slutade runt 17 då jag åt middag när jag kom hem och sedan bara degade lite.
Nu ska jag bara mysa resten av kvällen innan det är dags att sova... sista jobbdatorn imorgon för denna vecka.
Ha det bra vänner!
Kram!.

Likes

Comments

Hej vänner!
Min dag igår var en shopping dag på förmiddagen och en väldigt lugn eftermiddag, det gjorde mig lite galen hehe eftersom jag har ganska svårt att ta det lugnt en längre tid bestämde jag mig för att knyta på mig skona och gick ut och sprang en mil. Gick faktiskt ganska enkelt. Idag jobbade jag så gick upp 6:30 för att åka 7:30. En rolig dag på jobbet blev det och under lunch passade jag på att åka och träffa en kompis, nice!
När jag kom hem åt jag och sedan tränade. Nu ska jag bara dega innan jag ska sova, för att gå upp tidigt även imon!
Kram!.

Likes

Comments

När vi var i Jönköping hittade vi ett riktigt fint ställe...

Likes

Comments

Hejsaan!
Min gårdag började med att jag var väldigt produktiv, tog första en jogging tur sedan städade jag hela undervåningen här hemma. Åt därefter frukost och satte mig ute och solade lite!
Jag träffade sen Lisa, vilket var kul då jag inte sett henne på ett tag... Jag var med henne fram till kanske 16 då jag gick hem för att packa och sedan kom mina kusiner hem till oss. Mysig dag och en väldigt produktiv!

Nu sitter jag i bilen påväg till Jönköping och sedan Småland för att stanna där under lovet och jobba, träffa kompisar och släkt! Toppen!.
Ha det bra
Kram!.

Likes

Comments