Tjena!

Det var ett tag sedan v bloggade här, men Felicia kan typ inte blogga från sin dator. Så jag tänkte göra ett snabbt litet inlägg här nu och berätta om vad vi gjorde under dagarna jag var hos henne. 

Jag åkte dit den 9:e april och åkte hem den 12:e april.
Den 9:e, alltså då jag kom till Stockholm med tåget så mötte Felicia upp mig på centralen, men kom hon bakifrån och skrämde mig, haha. Vi åt på donken och åkte sedan hem till henne. Hemma hos henne tog vi det lugnt ett tag medan jag och Marita pratade i telefon och jag sminkade mig lite för vi skulle ut och fota senare. Bilder från när vi fotade kommer komma upp här senare idag. Sedan satt vi i Felicias säng och bara tog det lugnt, tror jag 😳

På fredagen så sov jag rätt länge, Felicia klev upp runt 07-08 för att mata sina kaniner men vid 11-12 ville hon ha upp mig, haha. Vi skulle ha en bästa vän dag den här dagen också. Jag klev upp och vi fikade och bara tog det lugnt, och någon timme senare åt vi mat och efter maten tog vi bussen till Coop och köpte gotta. När vi kom hem till Felicia igen så bastade vi och sedan duschade och tog på oss ansiktsmask. Sedan kollade vi på Let's dance och åt godis. Vid 23 tiden försökte vi båda sova, vilket inte gick särskilt bra eftersom vi skulle se Stiftelsen på lördagen, alltså 11:e april. Så vi bara tänkte på det och blev helt exalterade när massa videor kom upp i hashtaggar på Instagram. Tillslut somnade vi iallafall, men ganska sent för vi skulle upp rätt så tidigt.

På lördagen klev vi upp vid 10-11 tiden och började fixa oss. Runt 12 så åkte jag, Felicia, Johan (Felicias styvpappa) och Fabian (Felicias styvbror) in till stan, alltså Stockholm, och åt på Kina restaurang för Johan bjöd oss, hur snällt som helst tycker jag och jätte god mat! Efter maten skjutsade han oss till Tyrol där konserten skulle vara. När vi äntligen anlände så satt vi bara och chillade och det var inte bara några timmar utan 3-4 timmar, haha. Runt 3-4 fick vi dock träffa både Stiftelsen och Robban, men Robban träffade vi separat eller hur man ska säga. Det roliga var att jag hade Marita i tele under tiden vi träffade honom, lite pinsamt, men.. haha. Insläppet var kl. 18 och vi hamnade såklart längst fram, som vanligt. Runt nio skulle Stiftelsen börja spela för det var två förband innan dem. Rätt drygt, men värt väntan. Under tiden gick vi och köpte chips och Cola men jag åt bara upp halva chipsen, haha. Runt tjugo över nio började dem äntligen spela och gud vilket drag det var, så mäktigt! Dock svimmade typ två st under spelningen 😔 men var så skönt att äntligen få se dem igen! Var ett tag sedan man såg både Stiftelsen och Robban, så det var verkligen på tiden. När spelningen var slut så åkte vi med spårvagnen hem till Felicias farmor i Fruängen och somnade efter en-två timmar. 

På Söndagen blev jag väkt rätt tidigt för vi skulle hem till Felicias mamma och Johan igen. Var helt död, haha. Men var bara att kliva upp och göra sig klar. När vi kom hem till Huddinge igen, alltså till hennes mamma och Johan, så tog vi det bara lugnt tills jag skulle åka hem. Ville dock inte åka hem, menmen var tyvärr tvungen 😞

Puss ! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag skulle vilja tipsa om en riktigt bra, men ändå väldigt stark låt som Molly släppte för bara någon dag sedan. Jag personligen tycker att låten är riktigt bra och peppande, men den kan även användas till att lätta på negativa tankar. Och som Molly sa i en intervju när den smygspelades, det är verkligen en uppföljare till ''Freak''. Jag kan verkligen inte sluta lyssna på låten. Den går verkligen på repeat helatiden, lyssna ni också! Det ör den faktiskt värd. 

Puss & kram 
 

Likes

Comments

Hej på er! 😊

Hade tänkt göra ett inlögg nu om hur det är att ha sin allra bästa vän på distans, att inte kunna träffa henne/honom när man vill. Tror ganska många känner igen sig i dessa situationer, för det blir mer och mer vanligt att människor har sina bästa vänner i andra städer har jag märkt. Har dock ingen aning om varför det är/har blivit så.

För mig känns det jätte jobbigt att ha Felicia på distans, för hon behöver mig och jag behöver verkligen henne. O när vi verkligen behöver varandra så kan vi endast snacka i telefonen eller prata på facetime, eftersom vi inte är med varandra ofta. O det är så synd att jag har just henne i en annan stad för nör hon och jag väl är med varandra så har vi så sjukt kul tillsammans! Vi tänker och tycker samma saker, och vi kommer så himla bra överens. O allt vi hittar på slutar oftast alltid i kaos, men som vi bara skrattar åt i slutändan.

När jag & Felicia äntligen ska ses så känns det så sjkönt, för när man ska träffa sin allra bästa vän igen så känner man sig hel igen. O vi pratar verkligen om precis allt, vilket känns väldigt skönt. Det är det där nör man ska säga hejdå som är det jobbiga, man vill liksom inte åka hem. Senast jag skulle åka hem så kändes det jätte jobbigt, jag ville liksom inte.. men jävlar vad Marita ville ha hem mig, hah..

Jag vet heller inte när jag får umgås med Felicia igen.. kanske på sportlovet, kanske på påsklovet. Nobody knows. Beror alldeles på ekonomin.. kan knappt åka någonstans nu framöver för måste spara rätt mycket pengar. O jag vet att även Felicia håller på att spara pengar till bl a en systemkamera, så vi får helt enkelt se när vi umgås igen. Tillochmed min kompis My saknar Felicia, haha
😌

Det som är bra med distans (eller hur man ska säga) är att man håller kontakten så pass bra ändå, liksom sånt brukar inte alltid funka så jätte bra. Man hittar på annat och hör inte av sig så ofta. Men jag och Felicia pratar nästan varenda dag. O ingen, verkligen ingen är som Felicia. Min andra halva, verkligen!

Jag vet att bl a Martina kommer att känna igen sig i det här inlägget, för hon har rätt många vänner i andra städer.

/ Emelie 
-

Likes

Comments

Hej!

Emelie är mitt namn, och jag bor i Sundsvall, eller Timrå heter orten och den ligger lite efter Sundsvall eller hur man ska säga. Jag är 17 år, men fyller 18 samma dag som Felicia. I nulöget går jag på IM på Timrå gymnasium. Googla på vad IM är om ni ej vet. Efter sommaren planerar jag dock att komma in på gymnasiet, så justnu kömpar jag rejält med skolan. På fritiden är jag oftast hemma eller med My, Isabelle eller Marita. Är oftast bara dom jag är med. Nuförtiden ör jag dock mest hemma och pluggar, gör klart skolarbeten eller bara slappar. På loven är jag antingen hos Felicia eller går på konserter. Vet inte hur många konserter jag varit på genom åren. För det mesta så blir det Stftelsen och Takida konserter faktiskt. Takida betyder liksom mer än allt annat för mig. O utan Takida hade varken jag eller Felicia stått kvar på våra ben.

Vi kommer mest blogga nör vi är med varandra vilket bara blir på lov, tyvärr. Men också nån gång ibland då vi känner att vi faktiskt vill blogga. Så ni får hålla utkik! Vi ska försöka blogga så ofta som möjligt. Kram på er sålönge!

Likes

Comments

Hejhej!

Mitt namn är Felicia, jag är en tjej från Stockholm som fyller 17 samma dag som Emelie. Djurgalen tjej som just nu äger 4 charmiga kaniner. Går därmed på ett djurgymnasium. Utöver skolan har jag också en fritid som jag spenderar min tid på att gå på konserter, tävlar kaninhoppning och umgås med vänner. Mitt allt är takida, utan deras musik hade varken jag eller Emelie stått på egna ben idag. Tanken med den här bloggen var främst till att vi vill dela med oss om dem dagarna vi umgås går på konserter samt om vi har tiden blogg när vi inte umgås. Bloggen kommer kanske då inte vara den aktivaste men jag hoppas att ni kommer vilja läsa vidare.

Likes

Comments

Hej

Jag som skriver heter Emelie Eriksson, och jag hade bloggen ''eemeiix'' förut här på nattstad, men jag tappade blogglusten. Nu efter ett tag så bestämde jag med min allra bästa vän som heter Felicia att vi kunde börja blogga tillsammans! MEN, vi har bestämt att vi bara kommer blogga när vi är med varandra, vilket inte är så jätte ofta, eftersom jag bor i Sundsvall och hon i Stockholm, och ibland kan vi göra något enstaka inlägg när vi känner att vi vill blogga.

Senare kommer vi att fota och fixa en header till bloggen och därefter göra ett varsitt inlägg där vi berättar om oss själva lite kort. O sedan ett till inlägg där vi berättar vad vi gjort de senaste dagarna. Så håll utkik!

Puss & kram.


Likes

Comments