Header

byxor från diables- 249 kr​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som sagt på långfredan så var jag på bio med en kompis och såg den efterlängtade filmen "It follows". Hade verkligen sett fram emot det och trodde att den skulle vara skit bra, men jag blev helt ärligt så besviken. Det var både en konstig handling och ett konstigt avslut.

Handlingen var typ att man behövde ligga med personer för att föra en förbannelse vidare. Och avslutet var oväntat. Det slutade typ mitt i och man hade ingen aning om ens vad det var som egentligen var grejen med det hela. Nu säger inte jag att ni ska skippa att gå på den för alla är vi olika. Det här är  bara min recession och enligt mig var den inte så bra som jag förväntat mig vilket var tråkigt. Men en riktigt häftig sak som de sa på reklamen, det ska komma en skräckfilm i 3D, asså herre den måste man ju bara se, vilken upplevelse det hade varit, 

It follows får 💎💎 av 5 möjliga. 

Ha en bra kväll\\ Sofia

Likes

Comments

Släng en check in på nelly.com vet jag. Har plockat ut några stora "vill ha" kläder därifrån. Tycker verkligen att nelly är en perfekt sida för personer som älskar att shoppa kläder på nätet. Tycker det är ganska tråkigt från min sida att jag inte har tagit tillfället i akt och shoppat mer där än vad jag vanligtvis gör. Just nu är det även mid season rea med upp till 70 %, så värt att gå in och ta en titt, man hittar nästan alltid något! Och ni som har problem att hitta balklänning, kolla där. Har hittat många fina som jag själv skulle kunna tänka mig. Alla kläderna finns på hemsidan, det är aldrig fel att gå in och ta sig en titt. 😊​ Ha en trevlig kväll. Kram// Sofia

1. 499 :-

2. -

3. 299 :-

4. 299 :-

5. 99:-

6. 229 :-


Likes

Comments

Hejsan allihopa är riktigt ledsen för att jag inte skrev något igår, satt och pluggade stenhårt och somnade direkt efter pluggandet. Kan ni tänka er att det redan är april!? Vart har tiden flugit iväg, kändes som att det var nyss nyår! Eftersom att det är en ny månad så tänkte jag börja med en ny grej, det är nämligen månadens favoriter. Det kan vara allt från mat till smink produkter osv, och för förra månaden har jag 2 stycken smink produkter som jag älskar så enormt mycket!

Första produkten är en mascara från Max factor som heter ​xperience volume mascara, ​den har en väldigt liten och grym borste och den är väldigt fast i konsistensen, jag har väldigt svårt för att hitta rätt mascara och den här mascaran är helt underbar som bas eller att bara ha den. Är helt kär i den här produkten och rekommenderar den starkt! Dock så ger den inte så mycket fyllighet för fransarna utan den ger mer en naturlig look, så om man är ute för en mascara med naturlig så passar den här utmärkt. Denna produkt kan du hitta på kicks eller på nätet, du kan även klicka på bilden för att komma till en hemsida som har den.  

Andra produkten är en bb-cream från garnier. Det här är den ända bb-cream jag har prövat men är helt fast vid den så har ingen tanke på att byta ut den. Det är en ganska flytande konsistens på bb-creamen men den täcker oerhört bra, jag köpte denna produkt från H&M och har inte sett den i någon annan butik men jag vet att den finns på nätet (samma som förra produkten, klicka på bilden för att komma till en hemsida som säljer varan). 

Hoppas ni kommer vilja pröva någon utav dessa och om ni har gjort det, vad tyckte ni om de?

Puss och kram/Annisa


Likes

Comments

Vem eller vilka drömmer inte alltid om att uppfylla kvinno idealet? Vi tjejer ska tydligen behöva ha "bra" kroppar, men enligt mig är det fel fel fel. Kvinnor på reklam skyltarna är en sak, verkligheten en. In reality tränar vi, bygger muskler, äter rätt och kämpar för att kunna uppfylla kraven man ställt på sig själv, här sätter vi upp mål. De flesta reklamer är data fixade, som ska visa hur den "riktiga" kvinnan ska se ut, det är hemskt. Konsekvenserna på det är otroligt sjuka! Därför vill jag börja med en serie för att träna upp magen. Jag vill att folk ska få känna en förändring och veta att jag själv inte är gjord av en dator.

Jag tänkte börja med en övning som jag tror alla känner till. Dock kan den göras på många olika sätt!

Sit ups

Det här kan göras på många olika sätt, det är en väldigt bred övning så att säga. Den kan göras med vikter, utan vikter, med en boll eller bara kroppen! För att värma upp det hela lite kan jag ta en som jag tror alla känner till. det är även den ursprungliga formen av sit ups: Här ligger du ner medans knäna pekar upp i taket. Armarna kan du ha bakom huvudet eller som ett kors över bröstet. Här är det viktigt att du spänner magen och ha fötterna i golvet hela tiden. Försök att inte gå hela vägen ner till golvet medans du för överkroppen upp mot knäna och ner igen.

Såhär gör du:


Den här typen gör du bara samma sak fast du lägger upp benen så att de bildar en halv kvadrat ungefär. För upp kroppen på samma sätt som vanliga sit ups. Den enda skillnaden är i den här övningen är benen som har en annan vinkel. Vi skulle kunna kalla den för 90 graders vinkeln.

Såhär gör du:

Här ligger du kvar i samma position som föregående övning men istället så roterar du överkroppen åt sidorna. Det här tränar sido musklerna av magen. En mycket bra övning faktiskt! ( Du kan även köra cykeln. Då du möter motsatt arm som ben) Det är på samma sätt fast du här även tar med benen i din rörelse.

Såhär gör du:

Kram\\Sofia


Likes

Comments

Jag skulle dö för den här outfiten! Kanske inte särskilt classy MEN jag börjar älska street stilen, fast det kan även vara en period grej. Ska någon gång skaffa all dessa plagg och skorna, dör lite extra för linnet eller vad man ska kalla den för! Klicka för plaggen för att komma till hemsidan som har de.

Puss och kram/Annisa 

Likes

Comments

Att träna. För mig är det livet. En chans att få komma bort från allt och glömma alla problem som uppstår dagligen. Idag hade jag tänkt åka och köra ett pass som heter intervall flex. Den består av 2 uppvärmnings låtar, 2 pyramid block och 3 konditions block och tillsist flex. Måste bara säga att det är så sjukt jobbigt! Tar man ut sig ordentligt så spyr man, jag lovar, har vart nära flera gånger. Därför är det bra att det är 20 min flex efter, då är det mycket lugnare. Eftersom att man håller igång i ca 40 min, Men det känns ändå så sjukt bra! Träning är verkligen något man ska stå fast vid och fortsätta med för tänk vilken bra hälsa du har då, toppen tippen. Nu måste jag kila iväg men senare hörs vi! Kram kram/Sofia

Likes

Comments

Smink rutiner. Ja hmm.. Det första en tjej gör när hon går upp på mogonen är att sminka sig. Eller så äter hon frukost men sminkar sig gör hon i princip alltid.

BAS:

Jag börjar alltid min makeup bestående av en bas. BB-cream biotherm från aquasour seiren använder jag då. En sjuk bra bb cream måste jag säga! Den är lätt på hyn, återfuktar, täpper inte till porerna så farväl till finnar och pormaskar när du använder denna. Har använt den i mer än ett halvår och är mer en nöjd helt klart. Dock så är själva tuben väldigt liten, vilket är gansak negativt då den är så dyr. 250 kr ca. Men jag kan säga att det är absolut värt det! den används i ungefär 2 månader beronde på hur mycket du vill använda innan den är slut. Eftersom att bb-cream inte är lika täckande som foundation kan det behövas lite mer än vanligt. Jag lägger den med en bb-cream borste från real techniques serien. Älskar dessa bortsar, typ helt kär. Hade hm:s förut och märkte att den inte funkade bra alls. Jag bytte och är otroligt glad för det.

Som jag även räknar till basen, (då det inte är ögon) är mitt brunpuder, rouge och bronzer. Mitt brunpuder är från the bodyshop. Den är för olivfärgad hy alltså är det inte en så skarp brun ton på utan mer rosa, aprikos. Inte världens bästa jag testat men den funkar helt okej. Den aplicerar jag med en puder borste från beauty needs. Väldigt bra borstar faktiskt. Sedan följer det med rougen och bronzern som är på samma palett.Den fick jag i tidningen veckorevyn och därför vet jag dock inte vilket märke det är men men. Den kan däremot täppa igen porerna om produkten inte passar din hy vilket inte är så bra men jaja haha. själva färgerna är super i alla fall då dom är väldigt lätta, det ser naturligare ut som man säger så. Här aplicerar jag också även men en borste från beauty needs.

BB-cream: 250 kr

bursh on sunlight (the body shop): 240 kr

Real tequinc borste: 99 kr

palett från vecoreyvn: ca 120 krEYEBROWS:

Den här paletten har jag också fått från veckorevyn ett ultimate eyebrow kit och tro mig eller ej det är den bästa jag testat. Pefekt färger för mig och allt. Det finns en mörkare och en ljusare+ en del med ögonbrynsgele som får dem att ligga på plats. Borstarna som medföljer är bra anpassade efter att fixa dina ögonbryn precis så som du vill ha dem!

Ulitmate eyeborw kit: ca 120 kr

EYES:

Ögon makeup från min daily routine består av en mascara från telescopic, en brun ögonskugga från makeup store, en concealer från fit me och en ögonbryns böjare.

Mascaran: Den här fick jag som en present i julklapp. Önskade mig den för att jag ville testa en ny mascara. Det är en väldigt tunn borste som gör att är lätt att måla på både under och över fransarna. Så länge du har långa fransar ger den en viss volym men om du har problem med korta borde du kanske testa en annan.

Ögonskuggan: Den här suggan är bara en vanlig basic choklad brun ögonskugga. När jag har bruna skuggor framhävs mina ögon mycket bättre därför väljer jag att använda den. Inga konstigheter, den går att köpa på makeup store och är absolut värd pengarna.

Consealern: Denna är från fit me och gå inte att gemföra med hm och andra märken. shit vilken produkt. Avgudar den stort! Jag har färgen 120 och jag kan säga att den täcker svin bra, både finner och dina mörka partier i ansiktet.

Ögonfrans böjare: Här böjer du bara ögonfransarna för att kunna få mer volym när du sätter på mascaran. Vissa med väldigt mörka fransar behöver inte mascara, utan för dom räcker det med att böja. ( Ingen aning om pris på denna då det var längesedan jag köpte den)

Fit me: Kostar runt 120 kr har inte ett exakt pris på den.

Telescopic: 169 kr

ögonskugga: 110 kr

ögonfransböjaren: runt 69 kr


Borstar:

Sedan kommer sist men inte minst mina fantastiska borstar från beauty needs. Dessa köpte jag på planet på väg till mexoci för kanon pris, bara 199 kr. Man fick med säket 15 borstar men använer inte alla för att det inte behövs. 4 st används dagligen och det är en puder borste, brush borste och två eye brush borstar. Älskar dom.

Kram//Sofia😊

Likes

Comments

Min fina pojkvän kom med 2 stycken choklad till mig igår för han kände att han hade varit taskig mot mig under de senaste veckorna, på en choklad stod det "Volim te" och den andra stod det "Samo ti". Volim te betyder jag älskar dig och samo ti betyder bara du på bosniska, tycker det var så gulligt utav honom! 

Puss och kram/Annisa

Likes

Comments

Det värsta som finns är att förlora någon i cancer. Var med och stöd du också. FUCK CANCER!

Likes

Comments