I fredags var jag ju ner till rockesholm på återträff och träffade alla som var med på anhörigveckan och det va så underbart att se alla igen vi pratade om allt möjligt och hur vi haft de sen sist osv.
Sen så åkte min mamma ner till rockesholm i fredags och skrev in sig på behandling så nu håller man tummarna att det ska bli bra den här gången.
Ska skriva lite mer om min mamma och vad medberoende är när jag får lite mer tid😊 har de bra då länge ❤

Likes

Comments

Imorgon åker jag ner till rockesholm på återträff och träffar de jag umgicks med på anhörigveckan. Jag träffade så mycket nytt folk som jag verkligen saknar för det va så underbart att träffa andra som var anhöriga/medberoende  till beroenden som va både narkomaner och alkoholister. Jag har sett fram emot denna dag sen jag åkte hem från anhörigveckan så nu är man lagom taggad.

Likes

Comments

Jag går sista året på gymnasiet, jag utbildar mig till billackerare som är ett mansdominerade yrke men trots det så är det allt fler tjejer som utbildar sig till lackerare.

Jag brinner verkligen för mitt yrkesval och gör allt för att jag ska lyckas.
I den här bloggen tänkte jag skriva om min utbildning, hur de är att vara anhörig till en alkoholist och min reumatiska sjukdom. För allt detta på verkar mitt liv nu och även i framtiden.

Likes

Comments