Helgmys!!!!!

Hoppas alla har haft en bra vecka och en bra start på helgen.

Många utav er kör kanske vila någon utav dagarna på helgen, men då ligger kanske era fiender ett eller två pass före er...

Jag brukar föredra att köra armar på lördagen och lägga in ett cardio + benpass på söndagen. Så idag blir det biceps och triceps vilket jag ser framemot.

Men vissa veckor när man är helt körd så kan det vara okej att ligga på soffan och slappa någon utav dagarna.

Ha en underbar helg och hoppas solen skiner på er.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Hoppas alla har och har haft en bra måndag, det har inte jag haft än så länge.. Men vad gör det när det är dags att pumpa upp min favorit muskelgrupp!!!!!!

Jag tränar bröstet två gånger i veckan och de dagarna ser jag alltid framemot. Jag kör bara bröst, ca 6 övningar på måndagar och sedan kör jag bröst, ca 3-4 övningar + triceps på fredagar.


Jag brukar alltid köra bänk som uppvärmning och start övning, Jag brukar köra lite lätt första setet och sedan drar jag igång.

Här kommer dagens pass:

4x8 Bänkpress

4x8 Cablecross

4x8 Hantelpress med lutning

4x8 flyes med lutning

4x8 cablecross underifrån 

2xmax armhävningar


Jag brukar avsluta med t.ex. armhävningar och verkligen trycka ut det sista ur musklerna. Jag tycker att det är viktigt att verkligen köra slut på brösten eftersom det är så lång vila tills fredag. 


Kör hårt så hörs vi, Hej då!!!!

Likes

Comments

Hej,

idag är det mage och axlar som står på schemat. Denna morgonen var jag extra seg upp ur sängen men lyckades ta mig upp och trycka i mig ett ägg, en proteinshaker och lite gröt. Sedan var det nyhetsmorgon och PWO som jag har som rutin. Jag tycker att många stressar iväg och trycker i sig PWO'n i t.ex. omklädningsrummet 2 minuter innan passet vilket är helt fel!!! Då missar man hela kicken med PWO.


Jag körde fyra övningar axlar och två mage.

Jag började köra generell uppvärmning sedan körde jag:

4x8 axelpress med hantlar

4x8 hantlar åt sidan

4x8 hantlar framåt

4x8 drag med stång mot hakan.


sedan gick jag på och körde mage och där blev det:

4x12 crunch machine

2x max fällkniv med vikt


Jag lägger ner mer tid och fokus på axlarna för att jag känner att jag ligger lite efter just där. nu ligger det 400g kyckling på upptining hemma och det första blogg inlägget är avklarat.

Ha en bra torsdag, vi ses och hörs.Likes

Comments