Vill försöka ändra på lite saker, dels vill jag komma igång med träningen vilket kommer leda till att jag kommer äta bättre och inte massa godis och kakor m.m vilket kommer göra så att kroppen mår bättre.

Vill även ändra lite i mitt hem och snygga till och göra en touch på det hela och få det städat snyggt och fräscht! Men det är inte det lättaste när man bor i lägenhet och även i en lite större etta så har man svårt att se till så var sak hamnar på sin plats och eftersom sovrum och vardagsrum är ett ända stort rum så blir det snabbt att man tycker det ser stökigt och mycket ut fast det kanske inte alls är så illa om man istället hade haft minst en två med ett vardagsrum och ett sovrum. Det hade varit drömmen att byta boende! Man får göra det bästa av det hela och försöker rensa ut och inte köpa på mig en massa "onödigt" som jag kanske egentligen inte behöver men man tycker det är snyggt.


Hoppas att under vecka 35 att jag kan komma igång med träningen i allafall för den saknar jag lite och vill komma i lite mer form än vad det blivit nu efter all semester och gottigott. Mycket som man vill här i livet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den frågan ställde jag mig för några veckor sedan och insåg att nix jag använder de jag föredrar och sedan när de är slut så vill jag tvätta mina kläder och så går cirkeln runt. Jag tänkte att varför inte köra som så att jag ser till så jag använder de kläder jag vill men att jag inte tvättar mer än nödvändigt och se till så att jag provar att använda sånt jag inte brukar använda och på så vis så kommer jag se vilka kläder vill jag behålla och vilka finns bara där och är fina men inte används?

Detta är något som jag kommer köra på fram tills december slut och under den tiden så kommer jag rensa ut allt eftersom som jag inser att vissa saker inte är värt och ha kvar och antingen försöker jag sälja eller så skänks det till närmaste second hand butik.

Varför ha massa plagg som tar upp plats som man inte använder och istället lära sig av sina misstag och verkligen fundera över vad man köper och om det är något man kommer använda eller blir det mest att den hänger på en galge i garderoben eller ligger i byrålådan och aldrig används.

Likes

Comments

Det har blivit en sjukt stor grej detta med att skippa plastpåsar, jag har alltid försökt i mataffärer ha tygkasse då jag personligen tycker det är mer praktiskt och smidigt. Men jag tycker det är bra att man tar miljön allvar och man värnar om det som vi har och de som kommer bo här senare än oss. Om vi alla tänker och gör något så tillsammans kan vi göra en hel del, men sen tror jag inte att vi i norden är de värsta utan tänk Kina och även USA!

Mycket utsläpp och de i kina har mask på sig i storstäder på grund av miljön och luften hur dålig den är. Så om vi alla kan slippa plastpåsar i kläd/skor/osv och istället köra på en tygkasse som man både kan köpa och även ta tyg och så egna så kan vi bidra med något här i världen.

Man kan se till så man slänger skräp och sopor rätt och där de hör hemma, sluta över konsumera samt se till att ta promenader i skogen eller varför inte i någon park eller promenadstig och bara njut av den natur vi har och att vi faktiskt har det väldigt bra (än) och jag vill även att de som bor på jorden efter mig också kan få uppleva den fina naturen vi har och hoppas att det har blivit bättre runt om i världen då med.

Så snälla gör allt det du kan, man mår bättre som person när man gör bra saker😊

Likes

Comments

När jag små städat lite här hemma så har jag hittat några få produkter som jag inte längre vill ha kvar av olika anledningar.

Först har vi två lipbalm från the body shop, helt okej produkter som jag försökt att använda ett bra tag men konstruktionen på förpackningen är inget jag föredrar. Vill inte ner med mina fingrar och sedan på läpparna så därför har det inte blivit att de har används upp och nu har jag haft de ett tag så de fick åka i soporna nu.

Sedan har jag ett nagel ta bort när man stoppar ner fingret i behållaren och föredrar att köra på det gamla vanliga sättet då jag inte upplevde att lacket försvann så bra. Denna kom nog från lykos egna kollektion.

Sist men inte minst är ett läppglans från isadora som jag haft ett tag och kände att det börjar bli gammalt och kletigt och inget jag gillar att använda.

Likes

Comments

 • Toner från L300
 • Foundation från Maybelline
 • Shower gel från the body shop
 • Ögonbrynsgel Från Tonya
 • Nagellack ta bort från Mavala
 • Ansiktsrengöring från Radial
 • Lipgloss från isadora
 • Blush från the balm
 • Transparent puder från Lumene
 • Ansiktskräm från lumene

Likes

Comments

Tänkte dra igång ett nytt projekt som jag döpt till projekt 5 minis vilket går ut på att jag ska välja ut 5st minisar och dessa kan vara i olika kategorier som jag vill använda upp. Målet är såklart att ta slut på alla fem. Då jag vill ta slut på dessa fem produkter så tänkte jag göra en liten twist med att tar en produkt slut så adderar jag in en ny och så får vi se hur lång tid det tar innan alla fem orginalprodukter tar slut och hur mycket jag hinner använda upp totalt.

1 shower gel

1 Body butter

1 Mascara

1 Kroppsskrubb

1 Deo


En skrubb från the body shop i doften mango.

Inte mycket kvar men använder så sällan skrubb så vill bara använda upp denna innan den blir dålig.


Body butter från the body shop i doften pinita colada och finns inte heller så mycket kvar av denna men vill som sagt få den ut kollektionen innan den blir dålig.


Mascara från radial

Likes

Comments


Har lyckas tappa bort kortet till månadens glossybox men man fick med en handsprit, en borste, ett bronzer/solpuder, ansiktskräm någon liten dagkräm samt någon läppprodukt från radial.

Likes

Comments

Hej!

Lite sent med detta men ville köra ett projekt och valde ett säsongsprojekt som kallas finish 5 by fall.

Du väljer ut 5st produkter som du vill använda upp innan den 22 september. Då jag startar detta projekt litet sent så valde jag att ta produkter som jag nästan är klara med eller som inte har så mycket kvar och snart tar slut.

 • The body shop shower gel - mango
 • Loreal - ögonkräm
 • The body shop handkräm - Strawberry
 • Primer
 • Loreal - serum


Ligger ungefär vid STRAWBERRY texten.Kunde inte exakta veta vart jag ligger på denna produkt, skulle gissa att jag är under MT+ sheer texten.Ni som använder ögonkräm kan nog hålla med om att det tar en tid att använda upp ögonkrämer. Denna har jag kämpat med ett tag och är iallafall halvvägs med denna produkt.

Likes

Comments

Jag ska försöka måla naglarna, ibland blir det lite svårt då sambon har svårt för starka dofter vilket ibland gör så att jag nästan aldrig längre målar naglarna. Jag har valt ut 4st lack som jag tänkte att dessa kan vara bra att köra året ut. Alla lacken är nästintill helt nya jag har markerat de längst upp så tills nästa uppdatering så får ni se processen.

 • Depend 496 - grönt
 • Depend 5031 Rött
 • Isadora 532 Sea shell
 • Mavala 108 Lavender

Likes

Comments

Då är semestern slut och första arbetsdagen gjord. Gäller att komma in i sina mer vanliga rutiner igen vilket både känns skönt och lite tråkigt. Dock så kommer det bli skillnad i höst då jag ska börja studera men det är ett annat kapitel i livet som ska påbörjas. Med de vardagliga rutinerna så tänkte jag dra igång lite projekt för att minska ner på min kollektion då jag har sjukt mycket produkter som ligger och tar plats.


Kommer 3st olika projekt ett nagelprojekt ett med minisar och så ett säsongsprojekt spännande och håller tummarna att detta går bra och att jag fullföljer projektet in i det sista.

Likes

Comments