Då den legat i en påse är det aningens skrynklig, men det får gå.

Likes

Comments

Hej!

Då jag gillar utmaningar och vill utmana mig själv ibland så har jag tagit lite inspiration från olika och satt ihop en egen utmaning som jag vill kalla minimalism challange vilket går ut på att under 30 dagar så kommer jag göra något varje dag, kan vara allt från att rensa ut saker till ta en promenad till att läsa bok till att planera. Listan nedanför är 30 olika saker, vissa finns med två gånger. Dessa saker står ej i någon specifik ordning utan jag kommer plocka det som funkar bäst för dagen.

Kan tillägga att jag kanske börjar med detta på en måndag och kanske lägger först ut på en torsdag just för att jag ska ha möjlighet till att skriva här på bloggen och ev ta kort. Speciellt nu när sommaren är här och man kanske är mer ute på äventyr osv men vill verkligen göra detta nu! 😊

Hoppas att denna lilla "serie" kan börja komma upp nästa måndag, om en vecka med andra ord.

 1. Inte köpa något på hela månaden bortsett från mat och livsviktiga saker.
  Med andra ord blir det ungefär från 26 juni tills sista juli det känns rimligt.

 2. Rensa i byrålådorna
 3. Rensa bland mina skor
 4. Kolla igenom köket, vad behövs inte?
 5. Rensa bland garderoben
 6. Rensa bland mina parfymer
 7. Rensa hårvård
 8. Rensa kroppsvård
 9. Rensa bland smink och ansiktsprdukter
 10. Städa bland mejlen
 11. Ta en riktigt långpromenad i det fina vädret
 12. Ta en dag och pyssla
 13. Gör en önskelista på saker jag verkligen vill ha
 14. Planera veckans mat
 15. Rensa ut 5 saker från förrådet
 16. Rensa bland mina jackor
 17. Hitta en produkt som jag verkligen vill använda upp
 18. Rensa bland handdukar sängkläder osv
 19. Städa ur bilen
 20. Rensa datorn
 21. Gå igenom nagellacken
 22. Ta en riktigt långpromenad i det fina vädret
 23. Fundera ut en fungerande budget
 24. Rensa ut 5 saker från förrådet
 25. Läs en bok
 26. Ta en dag och bara städa, snygga till överallt.
 27. Kolla igenom appar på mobilen
 28. Rensa bland elektronikprylar och slänga det som ska till årervinnngscentralen
 29. Planera veckans mat
 30. Reflektera hur månaden varit

Likes

Comments

Älskar lindex och speciellt kläder från deras holly and whyte, Så nu när det var lite rea så passade jag på att fynda lite.

Likes

Comments

Har en modell som jag verkligen älskar inne på cassels och den är ifrån Isolde, så snygg och ett säkert kort inne i garderoben. Brukar passa på att kolla lite extra nu när det är rea.

Likes

Comments

I början på juni så kollade jag snabbt över lite olika produkter och insåg att jag har en del som bara ligger och inte används/dels produkter som jag haft ett tag som jag inte använder och bestämde mig för att rensa ut.

Ett carmex lip balm som jag aldrig riktigt gillat och som jag haft ett tag, dags för soporna för denna.

Olika läpprodukter ett från baby lips som näst intill är slut, ett från nivea som är ett sun protected som jag haft nu ett tag och som jag inte riktigt gillade samt ett från något märke som fanns på JFR om jag inte minns helt fel. Denna produkt luktade konstigt från början och inget jag velat använda.

Jag har en bb cream som är helt fel för mig när det kommer till vad den är till för och färg.

Nu gör inte färgen detta lack rättvist så denna är mer grön i tonen och inte blå som den visar på bilden. Detta lack har jag säkert haft i minst 4år och inget jag dras till, varför ta plats.

Kajal om jag inte minns fel, inget jag använder längre så lika bra att slänga den istället spec eftersom jag haft den ett tag.

3st ansiktsmasker som har gått ut i datum, vill inte riskera någotIdomin tub som jag haft i många år och inget jag använder så lika bra att slänga den i soporna
Har ett bronzer från kicks som enbart är glittrigt och ingen direkt färg så inget jag föredrar.

Har en deo från bats som jag använt några enstaka gånger men inget för mig.

En trevlig cc cream från Lumene, denna är i min ljustaste vinterfärg och med tanke på att jag haft den ett bra tag så kände jag att produkten kommer inte hålla ända tills vintern.
Denna foundation är i fit me serien från maybelline och denna också min vinterfärg och då jag haft denna ett tag och det är sommar och fel färg så lika bra att slänga den.

Likes

Comments

Denna fick man med i en glossybox och var en näsremsa i förpackningen.

Har sedan tidigare testat en från nivea utan att tyckt den varit bra och nu provade jag denna men blev besviken även på denna. Har porer men inte stora och vet inte om det bara är mot mig de inte riktigt vill funka.

Inget jag kommer köpa om i allafall och hade varit intressant om dessa hjälper någon eller om det är en hittepå produkt som någon tyckte var en bra ide' men som i praktiken inte funkar.

Likes

Comments

Så fina linnen som jag hittade på rean inne på cassels, dock är dessa i någon förstor storlek men med en symaskin så kan man allt så in och så har man perfekta sommarlinnen eller varför inte köra dessa året om.

Likes

Comments