Många frågor har haglat över mig sedan jag och Henrik gick ut officiellt att vi var tillsammans. Positiva reaktioner från flera olika håll och eftersom att så många frågar tänkte jag att jag skriver ner det här så slipper jag upprepa mig! :P

Jag och Henrik har känt varann i 10 år. Genom gemensamma vänner i skolan har vi umgåtts och festat mycket ihop under tonåren, när jag var 16 år och han 18 år hade vi en period där vi dejtade. Men unga som vi var så var ingen av oss redo för att inleda ett seriöst förhållande och vi slutade som vänner.
Något år därefter träffade jag Williams pappa, under dom åren umgicks jag aldrig med Henrik men när vi flyttade tillbaka till Ängelholm när jag var 22 år dröjde det inte alltför länge innan vi började ses på hans jobb där jag handlade ofta. Vilket alltid gjorde mig så glad!

Jag och Williams pappa separerade och varje gång jag träffade Henrik kände jag att det var något. Jag började bli nervös varje gång jag skulle handla, trots det gick jag medvetet dit för jag ville träffa honom. Precis innan vi började dejta kunde jag darra på händerna efter att ha träffat honom i affären haha och jag tolkade det som att vi små flörtade med varann också.
Hans leende gjorde mig alldeles vimsig och det hände några gånger att jag tappade orden på vägen. :P

Tack vare Facebook hade vi kontakt på nätet så jag började skriva till honom i chatten, men en kväll fick jag nog! ;)
Jag kände ju att vi har något, där finns nåt, jag måste se vad det är! Efter att ha börjat öppnat upp mig för Henrik började mitt vanliga jag träda fram och osäkerheten slog ner. Jag föreställde mig hur han skulle dissa mig helt och jag funderade på var jag skulle handla hädanefter, haha! Men istället öppnade han upp sig också.
På den vägen är det... Vi planerade att börja dejta och "ta det lugnt".

Kärleken har dock inga gränser och känslorna blommade ut som aldrig förr. Varför ens försöka bromsa en så underbar känsla!
Så här är vi idag. Tillsammans, upp över öronen förälskade och kära och jag saknar honom redan när han går utanför dörren.

Tänk att han stod där hela tiden. Ibland finns det närmre än man tror, det gäller bara att se det.❤

När han skrev att han fallit för mig, några dagar innan vi blev officiellt tillsammans, så kom mina tårar. Lättnaden var enorm! Jag hade ju känt precis samma sak, men var så himla rädd att inte vara tillräcklig.
En känsla av otillräcklighet hade jag redan fått bära tungt i flera år, och för första gången någonsin kunde jag släppa den känslan och bara njuta av kärleken.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att livet skulle vara enkelt har jag aldrig förväntat mig, jag har dock valt att ta alla motgångar som ännu en lärdom och omvandla det till styrka. Utan allt som hänt tror jag inte att jag skulle vara så positiv till livet som jag är idag eller uppskatta små saker som jag faktiskt gör.

Jag tog studenten när jag var 21 år, jobbade en kort vända och gick sedan in i väggen. Varför? Jo det var väl bara väntat. Då hade jag kämpat i flera år med min Endometrios och försökt klara gymnasiet trots smärtorna jag bar på då. Samtidigt kämpade jag med inre demoner och började utveckla ångest/panikångest, så trots lyckan att ha fixat skolan blev det för mycket. Jag sjukskrevs och sedan dröjde det inte länge förens jag blev gravid. Så i 4 år har jag varit hemma.
Behöver jag ens säga hur less jag är på det?

Idag står jag på två stadiga ben och är redo att arbetsträna och kämpa mig tillbaka till en vanlig vardag, ett ännu bättre liv. Idag är jag så otroligt lycklig!!

När jag förra året låg på badrumsgolvet och nästan kräktes av ångest, när jag och mitt ex bråkade till den grad att jag blev så stressad att jag fick enorma kramper i magen och jag började ifrågasätta om det var värt att leva så, när jag blev så äckligt nedtryckt på flera sätt och tillslut låg ängslig hos mamma och sa "Jag fixar inte mer nu!".
Då trodde jag fan inte att jag skulle ha allt jag har idag. Idag har jag fått en suverän vardag med bra rutiner för mig och mitt barn, jag har blivit tillsammans med finaste killen och jag kommer att komma ut i arbetslivet igen. Ta mig framåt för första gången på flera år!
Framförallt har jag också lärt mig så mycket om mig själv och andra vilket kommer ge mig klara fördelar i framtiden.
Träningen börjar komma i rullning och kosten justeras just nu. Jag är inte ute efter hårdbantning, bara ge mig dom bästa möjligheterna för att må så bra jag kan!

Jag älskar livet. Och efter ett riktigt skitigt 2016 så ser jag fram emot vad det här året har att erbjuda! Efter regn kommer solsken.

Likes

Comments

Jag som älskar träning och allt vad det innebär unnade mig en ny flaska från Stronger. Marmor! Jag älskar marmor, guld, svart, slitet, snyggt... Haha! Flaskan finns i svart marmor också men jag tyckte detta var mer jag!

William fick nya basic leggings också från Mininook. Väldigt nöjd med utseende, kvalité och storlek! En del har en tendens att sälja i väldigt små storlekar tycker jag, men här blev det en 92:a han kommer att kunna ha länge. Shoppat på deras mellandagsrea!

Sen måste jag ju faktiskt också visa vad jag fått av min älskade lillebror! Över julen var han i Italien och när han kom hem hade han julklappar till både mig och Willeman. Herregud han vet verkligen min smak!
Svart enkel men snygg väska med leopard mönstrad plånbok. Älskade bror!
Så otroligt lyhörd till vad man gillar trots sina nästan 17 år och tendenser att jämt tjafsa med mig, haha!

Likes

Comments

En hel vecka med William har passerat i raketfart och imorgon är det dags för honom att åka till sin pappa igen. Men det unnar jag dom eftersom att han bara har honom på helgerna, William ser fram emot det! :)

Vi tog vara på tiden ensamma, inga måsten då jag är föräldraledig tills nästa vecka och vi unnade oss lunch på Espresso House innan vi drog till lekplatsen och lekte av Willebus.

Min favorit lunch på #espressohouse är kyckling hickory. Vilken är din? :)

Igår fick jag också hem Williams mössa, helt underbar! Första testet blev idag och den höll verkligen värmen om hans öron. :)

Likes

Comments